Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli!


Teserere
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg døøør Skilt ved fødselen:  

Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0  Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga 

Koselig kveldstur med gutta i dag og siden det er få jakthunder her så tåler dere vel et bilde av de flotte gutta mine. 

Posted Images

Pinnsvin midt på gårdsplassen da vi skulle gå kvelds(natt)-tur. Det er det jaggu mange år siden jeg har sett i denne hagen. Søte dyrene :wub:. Noen ganger er jeg glad for at jeg tar båndtvangen alvorlig, det tror jeg hundene skal være glad for også, akkurat denne gangen i alle fall.

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Perfect Image skrev:

Tips til hekkebusk som vokser veeeldig fort, hardfør og tett? "Noen" overasket meg med to nye hundegårder og fulgte ikke planen vår.

Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
 

Liguster vokser fort. Google hurtigvoksende hekk så får du flere tips.

Bilderesultat for vinterliguster

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Google er jo selvsagt min venn:)

Kom hjem for noen timer siden, ferdig å rydde nå. Var en fin kjøretur hjem fra theim! Kom hjem til bomba hus og sigøynerleir utenfor da [emoji14] Men samboer er nesten ferdig med Birk sitt rom så da er det greit nok ;) Blir så fint. Og ser det er tatt et strøk til med beisen, og malt på lille uthuset :) Imorgen er det å sortere klær og vaske for harde livet. Torden tok WiFi boksen :/ Foret og lagt alle bikkjene for kvelden, ordentlig godt å komme hjem :) Venter og håper babyen skal snart våkne så jeg kan få koset litt på han [emoji14]




Lenke til kommentar
Del på andre sider

Back in business og kjenner jeg godt kunne ha starta ferien nå :yawn:.

Jeg hadde en kjempefin kveld sammen med venninna på fredag, så moro er det lenge siden jeg har hatt det! Smått redusert på lørdag så da passa det med varmt vær og bok i sola. Leste "paris for to en" av Jojo Moyes, men likte den ikke i det hele tatt. Platt, forutsigbar og kjedelig tvers gjennom. Neste prosjekt blir "kaninjegeren" av Lars Kepler. Jeg er egentlig ikke noen krim-fan, men fant ut at jeg skulle gi det en sjanse til.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 timer siden, Malinka skrev:

Litt laber form i dag, men hadde det veldig gøy i går. Vorspiel hos meg og bytur etterpå og i dag har jeg så langt klart å få i meg chips og vann. Kanskje prøve meg på en skive... :lol: 

Ungdommen nå til dags altså :lol: 

13 timer siden, *Kat84* skrev:

... sitter jeg og skriver liste over alt jeg skal huske på å pakke med meg. Jeg sjekket hvilket utstyr som var anbefalt å ha med, og ser at det står merkebånd. Hmmm... bånd? Og så oppdaget jeg at NBF sitt tjenestetegn IKKE var hva de anbefalte :lol: Jaja, men nå har vi i hvert fall. Sånn i tilfellet jeg skulle finne på å teste rundering en gang også :P Hilsen blond :aww:  :lol: 

Det tjenestetegnet må du ha på feltsøk også, så det er kjekt å ha åkke som :D 

12 timer siden, 2ne skrev:

AN er vi tilbake på hotellrommet etter å ha lufta småjentene en runde. Både de og vi er slitne etter to lange dager på Leangen, og lille frøken Ali-baluba tar det ut i hopping og "snakking" *kremt* Ærre muli å værra så bortskjemt og uoppdragen, liksom :icon_redface: Det er godt hun er søt! :ahappy: 

Det er slik de overlever :aww: 

Sitat

Jeg har fått shoppa bort litt penger, spist god mat i godt selskap og brukt litt penger på ting jeg ikke egentlig visste vi trengte :P Og er i det store og hele veldig fornøyd med min første helg ute av huset på "egenhånd" (Belgerpia har vært hjelpesykepleier :lol: ) siden operasjonene i høst :ahappy: 

Veldig kjekt at det fungerer å dra på tur også da :). Jeg fikk beskjed av konemor at jeg måtte finne deg og sette deg inn i et telt sånn at du ikke frøys i går - men jeg fant det ikke. Jeg antar du overlevde like vel :lol: 

9 timer siden, Pringlen skrev:

Ferie uten hund, faktisk :| Bare 13 år siden sist...

:o Det går jo ikke an??? Ferie uten hund? :o 

3 timer siden, Kokospaniel skrev:

Intensiv forskning viser at den som sover hele helga våkner tidlig mandagsmorgen emoji41.png

Litt mindre intensiv forskning sier at den som sover lite gjennom helgen like vel våkner tidlig mandags morgen :aww:     :yawn:

Vi satte jo kursen mot Trondheim på fredag - og hadde en strålende tur oppover. Vakkert vær og masse trafikk. Sånn det skal være om sommeren :D. Natt til lørdag begynte det å blåse noe vanvittig, og det var ikke mange timene søvn å få - for det er jo oppskrytt å stå opp om natta for å rulle inn markisen på bilen må vite, så den stod og slamret og klapret i vinden (takk og lov for at jeg bardunerte den godt fast før vi la oss) - og hele bilen ristet :o Lørdagen hadde vi en lang og deilig frokost, før vi gikk på tur med hundene - og endte midt i St Olavsløpet (eller noe sånt) :lol: Bra timet liksom! Vi dro også til Leangen og fikk satt opp utstillingstelt (det var jo en liten utfordring siden det fortsatt blåste friskt, og underlaget der vi skulle være, var så hardt at det knapt var mulig å få slått ned plugger - da priset jeg meg lykkelig over mine stålplugger, for å si det sånn). Søndag skulle vi først i ringen - og ble møtt av en ring der nesten en tredjedel lå under vann :o Nice... Det ble dermed ikke store plassen å løpe på, men vi greide på et vis å bruke den tørre delen av ringen, så hundene holdt seg sånn nogen lunde tørre. Resultatene kunne vel ikke blitt bedre enn de ble, med Willy som beste hannhund (han var alene da :lol:), BIM og BIR-veteran. Yasmine var søt pike og dro i land BIR'et m CACIB :). Men det triveligste med hele seansen i ringen var vel dommeren. En engelsk gentleman med glimt i øyet og masse humor. Blid og trivelig med både hunder og handler. Det er sånne dommere jeg elsker å stille for - og da er egentlig ikke resultatet så viktig heller. Han var forresten veldig fornøyd med kvaliteten på alle hundene våre og mente de kunne vinne hvor som helst - så han ga alle briardene CK :). Og han har nok rett - vi HAR bra briarder her i landet altså :). I gruppefinalen travet Yasmine seg inn til en 3. BIG også - og her hadde vi også en veldig blid dommer. Det virket som om han virkelig likte det han drev med og var sånn hjertelig blid, ikke bare høflig blid. Sånt liker jeg altså :). Willy måtte nøye seg med gjesteopptreden i BIS-veteranringen - han hadde det som vanlig travelt med å løpe inn i ringen, og han blir LITT uryddig når han er overivrig, og det ser ikke sånn all verdens stilig ut :lol:. Men han skal ha for entusiasme og glede :heart:

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
2 minutter siden, Siri skrev:

Det tjenestetegnet må du ha på feltsøk også, så det er kjekt å ha åkke som :D 

Men så greit da! Feltsøk inngår vel i spor generelt uansett, så da var jeg ikke så blond likevel :D 

Og gratulere med kjemperesultater :D

 

Det regner ute. En hel haug faktisk. Så jeg har ikke lyst til å gå tur. Får dra ut tiden litt til :whistle:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klageadvarsel. Jeg må hvile kneet og det driver meg til vanvidd! Ikke gått ordentlig tur siden onsdag(?)og jeg er så utålmodig! Jeg kan jo gå, det er bare ikke så bra kanskje...En annen ting er at det knaser når jeg går i trapper, noe som har gjort at jeg nå nynner når jeg går trapper for å ikke høre det for det er så ekkelt! Spy.

Sånn ferdig, beklager måtte bare få det ut et sted.

Sitter her med kaffekoppen og lurer på hva man skal finne på:) Frøken flat ligger og river innmaten ut av en stakkars bamse og venter på action:) Regn i luften men fint:)
@Kaisen Håper du er bedre:) om ikke, kom deg til legen. Tror jeg hadde storma inn på legevakten fort om jeg hadde opplevd det der altså. Hodegreier er skumle greier [emoji52]

Sent fra min LG-D855 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutter siden, *Kat84* skrev:

Men så greit da! Feltsøk inngår vel i spor generelt uansett, så da var jeg ikke så blond likevel :D 

Jepp, det gjør det, så du må ha sånt tjenestetegn uansett :D 

22 minutter siden, *Kat84* skrev:

Og gratulere med kjemperesultater :D

Tusen takk :ahappy:

22 minutter siden, *Kat84* skrev:

Det regner ute. En hel haug faktisk. Så jeg har ikke lyst til å gå tur. Får dra ut tiden litt til :whistle:

Her datt regnet også ned i voldsomme mengder nå nettopp... Godt jeg bare skal sitte inne i dag da :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt kortere opphold på hytta enn planlagt, men C skal hente bilen min på verkstedet i Lillehammer og sette den på verkstedet hjemme imorra. Og da må han jo plukke med meg hjem og, siden jeg sitter her billøs og kommer meg ingensteder :lol:

Det er greit egentlig, det er litt kjipt å ikke ha bil her. Tilfelle noe skal skje, også blir man litt lei av kun å gå tur i nærområdet. Men det har vært skikkelig ferie her da, bada både fre,lør og søn! +at vi fikk oss en fjelltur igår :D Solbrent og :D

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har drukket min første kaffekopp i det nye huset! Sitter på verandaen og hører på spurvungene som har reir i taket :) har fått pakket ut litt klær og kjøkkenting, men blir en lang handleliste over ting jeg må kjøpe! Masse lyspærer som har gått, det mangler knagg til håndklær, leselamper +++ gleder meg til jeg har kommet i orden!

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Freke virker mye bedre i mangen :banana: 
og i dag produserte han en tilnærmet normal avføring (lagt i spoiler). 
Merkelig å bli så glad for en bærsj [emoji38] 
Spoiler 19601090_10154685059537108_8547956356677999554_n.jpg?oh=4acb16ed4a45cfaf31e8d03c366e6371&oe=5A0E0673
 

Du vet at det ikke blir spoiler på mobil?

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
Akkurat nå, mushi skrev:


Du vet at det ikke blir spoiler på mobil?

Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 

Jo, det gjør det. Men ikke når du siterer :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

27 minutter siden, teskjeia skrev:

Klageadvarsel. Jeg må hvile kneet og det driver meg til vanvidd! Ikke gått ordentlig tur siden onsdag(?)og jeg er så utålmodig! Jeg kan jo gå, det er bare ikke så bra kanskje...En annen ting er at det knaser når jeg går i trapper, noe som har gjort at jeg nå nynner når jeg går trapper for å ikke høre det for det er så ekkelt! Spy.

Sånn ferdig, beklager måtte bare få det ut et sted.

Sitter her med kaffekoppen og lurer på hva man skal finne på:) Frøken flat ligger og river innmaten ut av en stakkars bamse og venter på action:) Regn i luften men fint:)
@Kaisen Håper du er bedre:) om ikke, kom deg til legen. Tror jeg hadde storma inn på legevakten fort om jeg hadde opplevd det der altså. Hodegreier er skumle greier emoji52.png

Sent fra min LG-D855 via Tapatalk
 

Takk! Jeg føler meg bedre i dag. Har ikke vondt i hodet eller ledd. Men har fortsatt feber og vondt i halsen..svetta som en gris i natt:blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Snusmumrikk skrev:

Jo, det gjør det. Men ikke når du siterer :lol:

Ikke i tapatalk... 

 

Jeg fikk en akuttime hos legen i dag, jeg har fått meg tennisalbue... så nå er det en voltarenkur og håndleddstøtte på jobb. Foreløpig takket jeg nei til sykemelding, det er tross alt roligere på jobb nå enn det vanligvis er. Så får vi se hvordan jeg klarer meg. Foreløpig går det bra da. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fått time hos legen igjen på onsdag,  begynner å bli passe lei medisiner som ikke funker nå. En venninne nevnte at hun hadde fått kortisonsprøyte som hadde virket på noen få timer, så får spørre om det. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mokken skrev:

Fått time hos legen igjen på onsdag,  begynner å bli passe lei medisiner som ikke funker nå. En venninne nevnte at hun hadde fått kortisonsprøyte som hadde virket på noen få timer, så får spørre om det. 

Jeg fikk beskjed om at de skulle vurdere å gi meg kortisonsprøyte hvis ikke denne runden med tabletter virket.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Malinka skrev:

Jeg fikk beskjed om at de skulle vurdere å gi meg kortisonsprøyte hvis ikke denne runden med tabletter virket.

Å så bra å høre! Har haltet rundt siden midten av mai nå, begynner å bli veldig lei :(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, da er det ny runde fjollieCollie i hus. Han har jo vært hos oss før og App elsker denne fyren. Jeg tror App tror dette er ei tispe, da gutten ble kastrert før han var 1 år... Så det er mye og intensiv flørting i hagen nå :kiss: :puppeh::wub: Søte gutter!!

AN kom sjefen inn på kontoret og jammen ble jeg ikke beordret ut i ferie gitt. Fikk pent beskjed om å ta 2 uker i strekk, og h*n skulle være på huset hele perioden for å passe på at jeg ikke sniker meg inn igjen :lol::lol::lol:
Det er helt innafor av sjefen altså, jeg er IKKE flink til å ta ferie og selv om jeg (for første gang i mitt yrkesaktive liv) tok 3 uker i strekk i fjor, så har jeg altså nesten 40 dager ferie i år... Så nå må jeg finne utav hvordan man slapper av og hvordan ikke å få hjerteattakk når jeg tenker på kontoret... 
@Teserere du får si ifra da, om du vil ha litt stablehjelp. Tar ferie f.o.m førstkommende onsdag :blissysmile:

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 1.7.2017 at 5:24 PM, *Kat84* said:

Såvidt jeg husker fra når Aragon hadde kennelhoste så er inkubasjonstiden en uke og oppover. Han begynte å hoste litt over en uke etter vi var på utstilling. Men kan han ha drukket fra samme skål eller noe som en syk hund? Eller møtt på andre som har syk hund som har hilst på ham (altså eierne har syk hund og har hilst på ham)?
Det er mange måter det kan smitte på har jeg hørt, men hvor korrekt det er er en annen sak :P 


Siste dag på jobb utenom flyplassvaktene er unnagjort. Nå sitter jeg og slapper av med en kopp kaffe og holder på å sovne. Nå blir det virkelig godt med fri :P 

 

On 2.7.2017 at 0:02 PM, Lola Pagola said:


Eneste hundene han er sammen med hadde ikke hostet noe sa eierne. Men er jo som du sier mange mulighetene for smitte. Har ikke hørt noe i dag iallefall så var ikke de helt store greiene heldigvis. Så får vi se om Sniff får det, de drikker jo av samme skål og kliner hver dag emoji14.png

***

Kan man bruke menneskesolkrem på hund? Har aldri brukt solkrem på ham før, men burde kanskje smøre litt akkurat på nesen før snuten, lite og kort hår og rosa hud...? Har den økologiske fra änglamark, uten parfyme og fargestoff, så den burde vel være ok?

Symptomene kommer gjerne 3-10 dager etter smitte. Noen hunder bærer smitte utenpå få symptomer selv også, kanskje Casper har vært borti en slik?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! Jeg sitter og vurderer råfôring til hunden min da han ikke er fryktelig interessert i tørrfôret sitt. Får også inntrykk av at det er billigere med råfôr i lengden. Dette er noe jeg ønsker å begynne med når han skal over på voksenfôr, men jeg vil regne litt på det først 🤭 Matte er ikke mitt beste fag, så jeg håper noen kan se på regnestykket mitt og se om jeg er helt på bærtur? 😅 Valpen er nå 5 mnd og 12kg, og får p.d.d dette: 160g BritCare Puppy Grain-Free Salmon (80g frokost + 80g lunsj) + 4 SMAAK kjøttboller (ca. 100g) til middag. Dette fungerer veldig bra så langt og han har lagt på seg fint fra han kom hjem til meg. Veterinær er også veldig fornøyd med holdet hans. I følge rasestandard skal voksenvekt være maks 18kg, så jeg tar utgangspunkt i det. Ved voksenalder ville han da fått 170g tørrfor fordelt på frokost og lunsj + 100g SMAAK. Jeg kjøper 12kg sekk til 969kr sekken. 170g daglig i en uke er da ca. 1190g, ganger det med 52 uker og får da ca. 62kg fôr i året. Det er omtrent 6 sekker i året, altså 5814kr. Legger jeg da til prisen for SMAAK kjøttboller så er det 100g daglig, 700g i uka og 36,5kg i året. 36,5x80kr er 2920kr i året, totalsum på 8734kr årlig for fôr. Vomprisen i nærbutikken er som følger: 29,- stk 10 for 219,- 20 for 419,- 3x6kg for 280,- Med utgangspunkt i 18kg voksenvekt skal han da ha 360g i døgnet, ca. 2,5kg i uka eller 131kg i året. Ca. 7598kr i året da, hvis jeg kjøper 1 og 1 pølse, 5738kr hvis jeg kjøper 10 eller 5488,9kr hvis jeg kjøper 20. Jeg kan også få 3x6kg for 280kr, det gjør det jo enda billigere. 18kgx8 = 144kg, 280x8 = 2240kr Er jeg helt på villspor her? 🤪
    • Lill med Perfect image er fremdeles aktiv med collie oppdrett både med lang og korthår. Enklest er nok å ta kontakt på Facebook med henne privat, tror ikke hun har tilgang på Messenger på kennel siden sin dessverre. Hun venter et korthårskull i disse dager (uke 17) og jeg vet hun har noen spennende planer fremover også. Verdt å ta kontakt, eventuelt mase litt om du allerede har sendt henne en melding! Ikke sikkert du får svar sånn helt med en gang da den dama har mange baller i luften, kan ikke annet enn å bøye meg i støvet for arbeidet hun gjør. 😂    Tine (kennel laabanden) som er tagget over her har i hvert fall 1 om ikke 2 korthårs hannhunder ledig akkurat nå, og er vel ikke utelukket at det blir en kort/langhårsparring der i fremtiden, men det kommer helt ann på hvilken hannhund det blir på kortis tispa hennes i fremtiden.  Ann Gjertrud (Kennel NoorWay) er jeg usikker på om avler fremdeles, men er ikke sånn kjempe kjempelenge siden jeg så en annonse fra henne så sant jeg husker rett. Hun var aktiv her inne før, om du søker på Noor, Ninja eller Miyagi (usikker på hvordan det skrives) så finner du henne nok. Men er ellers vanskelig å finne på nett om dagen svjv.  Hadde anbefalt @Kensington Gate , men tror ikke hun avler pr.d.d.    Du kan søke opp norsk collie markedsplass på Facebook, der deles det annonser. 😊 NCK fikk ny nettside for ikke så kjempelenge siden, men oppdateringene har gått sakte dessverre.   
    • Jeg kan ikke se å finne Kennel NoorWay noe sted - verken gjennom Google eller Facebook. Har du mulighet til å sende en lenke? Ellers noterer jeg meg resten av det du skriver, og vil legge stor vekt på gemytt! Takk for hjelpen 
    • Tusen takk for gode tips! Her har jeg litt å sjekke ut 
    • Jeg soser rundt i valpefeber, feriefeber og ferieplanlegging...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...