Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, april


maysofie
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Siri skrev:

Matlaging legges inn i arbeidsflyten vet du - det er en normal del av det hele :P 
Og strengt tatt har du vel kanskje en spiseforstyrrelse :) 

Du og jeg definerer arbeidsflyt på veldig, veldig forskjellig måte... Og litt forstyrra er vi vel alle på et eller annet vis, så. Dette har ikke vært det viktigste å gjøre noe med hittil.

1 time siden, Siri skrev:

TA DEG SAMMEN (sies som Atle Anthonsen i den resirkuleringsreklamen :aww:) !!! :P 
Du må lage deg noen gode rutiner - and stick to the plan :D 

Jeg prøver å visualisere en streng Siri, men nope, du er for koselig, det går ikke :D 

Og det er jo det med rutiner og å følge en plan jeg skikkelig stinker på, når det gjelder meg selv. Jeg kan følge slavisk og dydig som en katolsk nonne medisineringsinstrukser til hund, men jeg er ikke i stand til å presse meg selv til å spise frokost hver dag.

1 time siden, Siri skrev:

I know - og det er jo helt innafor :D Jeg gjør det stadig vekk - men da har jeg altså brukt litt tid på å lage ting som kan tines i mikroen tidligere. Så i stedet for å klippe epletrær i dag, kunne du f eks ja laget masse rotmos i porsjoner som du frøys ned til skralere tider :D Det er veldig sjelden jeg bruker mer enn 15-20 min på å lage meg middag fakisk :D 

Men trebeskjæringen ble gjort for å få gitt hundene aktivisering etter at de hadde vært hjemme alene i ti timer - de løp og koste seg på jordet, for det fortjente de. 

1 time siden, Siri skrev:

Kaviarånde... hos barte- og skjegghund :aww:  Kaviar på tube er jo en åpenbar hit her i heimen, men fader så klinete det er - og jeg er litt usikker på effektiviteten når bikkja bruker et halv minutt bare på å sleike seg om kjeften etter å ha fått belønningen :lol: 

Kan fem minutters drakamp være belønning, så kan vel mat med ettersmak være belønning også :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Akkurat nå er jeg superfornøyd med lille Fettergutt. Jeg er nemlig på vei hjem fra kurs med en rykende fersk B-godkjent lavinehund.  Flinke Fetter skuffer aldri.

Hei sonen  Må bare dele.. Colored Melody's Calendar Girl. HD: A/A  AD: 0/0 Gjennomført MH - Bestått, med 1 på skudd.   Verdens fineste lille aussie-frøken❤

Fine bikkjer! Han heter Herr Hu, og er verdens søteste! Han ble 2 år i går.  Han er ikke 100% offisielt min enda, vi har ikke ordna med omregistrering, men vi har hatt ham siden rett etter nyttår

Posted Images

3 timer siden, Kokospaniel skrev:

@Tutle Smellerkurs er på Fjellanger. Dvs Åsen i Os. En bør ha bil for å komme seg dit, Skyss har ikke sendt hyppige avganger til Lysefjorden

Takk for svar :) 

2 timer siden, Snoffe skrev:

Det er i gokk ja :P og jeg tror ikke det går veldig mye buss ut dit. 

Skulle gjerne sagt at du kunne ta bussen til søfteland og kjørt med meg siste stykket, men det tørr jeg ikke. For jeg vet ikke om jeg er i stand til å dra eller om jeg klarer å fullføre kurset. Og da kan det bli litt dumt for deg hvis jeg blir så dårlig at jeg ikke kan gå ferdig.

 

Hm.. Kunne jo alltids spørre samboer om å få låne bil.. hm *klø seg på haka*. Får tenke litt på det - har snust litt på smeller siste tiden :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt kan jo ikke gå på fram, må ta noen steg bakover eller til siden eller hva man skal kalle det. Jeg hoster, fryser og har vondt overalt og litt feber, så nå har jeg tatt Paracet og krøpet til køys. Håper jeg sover det av meg slik at jeg kommer meg på jobb for jeg har litt for mye dom skal gjøres før påskeferie. God natt! (Håper jeg)


Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er jeg lei av drittunger som ikke kan oppføre seg. De kommer stadig opp til oss ute på terassen selv om jeg har sagt hundre ganger at de IKKE får klappe hunden. Da begynte de like godt å erte henne gjennom stuevinduet vårt. Nå har de begynt å terrorisere oss ved å ringe på døren. Bikkja klikker hver gang det ringer på nemlig. Og det syns de jo var veldig morsomt. Så jo mer hu bjeffa, jo flere ganger ringte de på. Flaks for de at jeg ikke var hjemme. Da hadde de fått hørt det, høyt og tydelig. Nå er det nesten så jeg håper at de gjør det i morgen bare sånn at jeg kan kjefte på de...:sleep:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Oh, enda en mulig hundepasser har lyst til å bli kjent med Bizi. Denne gangen ei ung jente. Dette var da luksus, jeg trenger forsåvidt ikke hundepass SÅ ofte, men det er jo kjekt å ha et par stk i nærheten da i tilfelle det ikke passer for den ene når jeg skal bort. Det gir jo litt mer frihet for matmora til å lufte seg litt på egenhånd i blant. Kanskje bli kjent med henne også da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, SFX skrev:

Jeg er vel for alltid innflytter her, så hvorfor ikke ta den helt ut :P 

Nemlig! Kjør på! :D 

4 timer siden, SFX skrev:

Og nå, nå sitter jeg og spiser middag...

Flink! :D 

3 timer siden, Perfect Image skrev:


Ferdig med to vegger i stuen. Skal klare EN til idag, ihvertfall halve den veggen så skal jeg si meg fornøyd for dagen. Bitteliten pause nå, men dette klarer jeg! So close.


2d5cae8059382a92fe8e5f60dff44187.jpg

Var det ikke du som skulle ta det med ro? :aww: 

2 timer siden, Belgerpia skrev:

Det var unormalt tidlig. De vet jo ikke om du får igjen noe. Sånne brev kommer stort sett uken før skatteoppgjøret. Og så står det på selvangivelsen at tilgodehavende utbetales med mindre noen andre gjør krav på penga. Det er kun gjeld til stat og kommune som kan motregnes sånn. (Studielån, ubetalt kommunale krav osv.) Det skal ekstremt mye til å slippe å betale.

(og fartsbøter :whistle::lol:

2 timer siden, SFX skrev:

Men maten må fremdeles finnes fram og spises, og kanskje noe rydding - det blir et brudd i arbeidsflyten eller hva jeg nå gjør på. Jupp, jeg synes mat er skikkelig tiltak. Hadde jeg ikke vært så overvektig, så hadde jeg mistenkt at jeg har en spiseforstyrrelse.

Det ene utelukker ikke det andre :aww: 

--

I dag er jeg veldig giktisk, uvisst av hvilken grunn. Det er skrekkelig irriterende :aww: Jeg hadde tenkt å skrive at det var irriterende med stive kroppsdeler, men det er så mye koffertdamer her at jeg droppa det :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det gikk bra altså, ingen baby av alle utskeielser idag og imorgen skal jeg slappe av :aww: Egentlig ganske ok i kroppen, bare kjenner jeg er fysisk-sliten og det er god følelse :) Dagen har gått fort unna også så det var digg [emoji14] Savnet ungene sånn igår, lettere når har noe å fokusere på og ikke sutre med egne tanker hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 hours ago, SAGA said:

Den følelsen når man får igjen på skatten:bananas:...  og du kommer på at det meste går med til å betale gubbens baksmell :vegg:

sånn hadde mannen det i fjor :P

I år får vi igjen litt begge to, men bruke de kan vi ikke siden jeg har 4mnd praksis neste studieår og dermed ikke får tjent noe nevneverdig med penger. Så her må alt som kan spares, spares. Bortsett fra at han skal "få tilbake" bursdagspengene å få kjøpe en mobil som fungerer litt bedre enn den han har nå. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Støtter @SFX i matpraten jeg. Det er så kjedelig å skulle ta matpauser. :aww:  Middag spiser vi da, men da jeg var alene så var det gjerne bare ett skikkelig måltid i løpet av "dagen".  Men lunsj og kveldsmat er vanskelige begreper her i huset. 

Nå er jeg trøtt som en strømpe, men er fryktelig langt opp til senga. *gjesp* 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Perfect Image said:

824b05dd77926983b29f0b948f35f414.jpg

Fornøyd. Nå skal det slappes av med greys og en kaldt glass cola med isbiter :D

Så flott det ble!

Er det panellakk du har brukt?

 

Nå har Taco fått en time med massasje og jeg kan krysse av hund nr 2 av 15 til neste kurs helg :D
Men NU er det natta :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, AussieAllTheWay skrev:
Så flott det ble!
Er det panellakk du har brukt?
 
Nå har Taco fått en time med massasje og jeg kan krysse av hund nr 2 av 15 til neste kurs helg [emoji3]
Men NU er det natta [emoji3]


Tyrilin beis isrose. Vannet ut, synes den var så tykk. Kommer til å ta en bitteliten runde med tynt sandpapir for synes det skinner litt mye :) Men det får bli en annen gang, støl og vond kropp nå hehe.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
5 timer siden, maysofie skrev:

Har ikke helt skjønt hvorfor NOX-hunder får CERT i rally. Trodde ikke blandingshunder kunne få slikt, ettersom at de ikke kan få titler av noe slag?

Det kan de da ikke.  De kan ikke bli champions og skal ikke ta imot cert

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Belgerpia skrev:

Det kan de da ikke.  De kan ikke bli champions og skal ikke ta imot cert

Tror aldri jeg har sett at de holder tilbake CERT til blandingshundene i rally, jeg. Har ikke sett på Dogweb hva som registreres der, men sløyfer blir iallefall utdelt.

Edit: Joda, flere NOX-hunder med oppført CERT i Dogweb.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våkna inatt av en harkende, tett to-beint lillefrøken, fryktelig kjedelig og dårlig timing! Så då blir det hjemme dag, og prøve å bli friske til helga(lov å håpe)! 

Jeg drømte forresten om @Siri her en natt, at vi diskuterte eksteriøret til chihuahua, der du kunne fortelle at alle dine hadde fem ben, noe du var svært fornøyd med, hoho. Har du hatt chi? For noe sier meg det, selv om jeg ikke klarer å se for meg briard damen med en gjeng chi's?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AN har jeg konkludert med at jeg MÅ på butikken i dag. Innholdet i kjøleskapet mitt består for øyeblikket av to egg, ketchup, hamburgerdressing og poteter :lol: Og det er like tomt i fryseren. Har omtrent 100 kr igjen på konto og 6 dager til neste utbetaling, så i dag skal jeg la det gå sport i å handle billig :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, SFX skrev:

Du og jeg definerer arbeidsflyt på veldig, veldig forskjellig måte... Og litt forstyrra er vi vel alle på et eller annet vis, så. Dette har ikke vært det viktigste å gjøre noe med hittil.

Arbeidsflyt er arbeidsflyt, enten man gjør det ene eller andre :D Og gode matvaner hjelper på så mangt, det, faktisk. Det er nok kanskje den beste medisinen :) 

9 timer siden, SFX skrev:

Jeg prøver å visualisere en streng Siri, men nope, du er for koselig, det går ikke :D 

:o *hrmpf... mumle stygge ord i skjegget* :aww: Jeg er IKKE koselig, IKKE!!! :sint_01:

9 timer siden, SFX skrev:

Og det er jo det med rutiner og å følge en plan jeg skikkelig stinker på, når det gjelder meg selv. Jeg kan følge slavisk og dydig som en katolsk nonne medisineringsinstrukser til hund, men jeg er ikke i stand til å presse meg selv til å spise frokost hver dag.

Det der er såååå typisk hundefolk vøtt... Supernøye med hva bikkja får i seg, leser innholdsfortegnelser med lupe, regner ut hvor mye mat hunden skal ha, forkaster mat med en anelse for mye av ditt eller datt, evt for lite av det ene... men å ta vare på seg selv? Nei DET er ikke så nøye, se... *slenge fisk i hodet på alle sammen :aww:*

9 timer siden, SFX skrev:

Men trebeskjæringen ble gjort for å få gitt hundene aktivisering etter at de hadde vært hjemme alene i ti timer - de løp og koste seg på jordet, for det fortjente de. 

Deltok de ikke i trebeskjæringen? :o Du burde jo gitt den skikkelig hodebry egentlig - da blir de ikke atale... har jeg lest :aww: 

9 timer siden, SFX skrev:

Kan fem minutters drakamp være belønning, så kan vel mat med ettersmak være belønning også :D 

:lol: Sant nok :D 

8 timer siden, Raksha skrev:

Støtter @SFX i matpraten jeg. Det er så kjedelig å skulle ta matpauser. :aww:  Middag spiser vi da, men da jeg var alene så var det gjerne bare ett skikkelig måltid i løpet av "dagen".  Men lunsj og kveldsmat er vanskelige begreper her i huset. 

Hva ER det med unge damer og matvaner? Egentlig burde man tvinge dere til å få gode matvaner og rutiner. Tullehøner *sies med veldig sinna stemme*.

Akkurat nå, giggi skrev:

Jeg drømte forresten om @Siri her en natt, at vi diskuterte eksteriøret til chihuahua, der du kunne fortelle at alle dine hadde fem ben, noe du var svært fornøyd med, hoho. Har du hatt chi? For noe sier meg det, selv om jeg ikke klarer å se for meg briard damen med en gjeng chi's?

Jamen det er klart at det er bedre med FEM bein enn FIRE!!! Det er jo noe alle vet :lol: Og ja, jeg har hatt chi, to stk faktisk... eller, den ene var min bror sin da, jeg var stolt eier av chi'en Leo :lol: 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 hours ago, Perfect Image said:

Sliten emoji14.png Men blir nok bra i stua. Synes beisen er litt tykk og vanskeligere å jobbe i forhold til hva jeg er vandt med.4ae0c1453824b57a24004673260834b2.jpg

Det blir fint! Flink!

Og det bordet. :D Er det overalt? Eg har det og. Det dukkar jo opp alle plassar. 

 

 

 

 

@tutle Om eg tar til (u)fornutften og melder meg på, så kan du sitte på med oss. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
11 minutter siden, Siri skrev:

Hva ER det med unge damer og matvaner? Egentlig burde man tvinge dere til å få gode matvaner og rutiner. Tullehøner *sies med veldig sinna stemme*.

Er det nå jeg skal si at hvis jeg ikke er helt nødt så klarer jeg ikke å spise før klokka er 12? Og at jeg som de to andre lett kan spise kun middag i løpet av en dag? :innocent: 

Har alltid vært slik jeg. Har ikke noe sultfølelse eller appetitt i samme grad som andre. Jeg skjønner ikke hvordan folk får plass til alt jeg :huh:   
 

11 minutter siden, Siri skrev:

Jamen det er klart at det er bedre med FEM bein enn FIRE!!! Det er jo noe alle vet :lol: Og ja, jeg har hatt chi, to stk faktisk... eller, den ene var min bror sin da, jeg var stolt eier av chi'en Leo :lol: 

 

Følgelig er 5 bein bedre enn 4! Da har man jo en i reserve :aww: 


På tide å gjøre seg klar til jobb igjen. Et par timers vakt på flyplassen i dag. Etter det blir det litt avslapping før jeg skal skrive under på avtale for å selge den ")@$**#§ parkeringsplassen... 
 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

...føler jeg meg litt "scream and shout" 

 

Men innser at om jeg hyler for høyt så kan jeg bare slutte som oppdretter for jeg kommer aldri til å få låne noe :P Når man ser noen skal avle på ett kull som alt har 3 kull etter seg og er bare 4 år selv. Hvor nå det ene kullet som har blitt 1 år klør 50% av de så mye at de behandles. Godt det også er avlivet halvsøsken pga hjerte da. Kan ikke vente, kjører på med 2 kull til og samme linjer.. :gaah: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, JeanetteH skrev:

...føler jeg meg litt "scream and shout" 

Men innser at om jeg hyler for høyt så kan jeg bare slutte som oppdretter for jeg kommer aldri til å få låne noe :P Når man ser noen skal avle på ett kull som alt har 3 kull etter seg og er bare 4 år selv. Hvor nå det ene kullet som har blitt 1 år klør 50% av de så mye at de behandles. Godt det også er avlivet halvsøsken pga hjerte da. Kan ikke vente, kjører på med 2 kull til og samme linjer.. :gaah: 

Jeg nikikka på ganske mye før jeg henta meg valp. Det var mye rart  å se, og enda er jeg ikke så langt inni at jeg vet hvilke hunder som gir hvilket gemytt fx. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, Siri skrev:

Jeg synes det er myyyye tryggere å sykle med vanlig  sykkel, jeg, selv med en på 40 kg som er litt impulsiv :lol: Prøvde kickbike, men syntes overhodet ikke det var noe særlig å bruke faktisk (nå kan det hende en av årsakene til det het Yasmine og hang fast i beinet jeg sparket med, men... :aww:). 

Jeg skal prøve nå denne uka, og jeg kjenner jeg er litt skeptisk med en lykkelig svensk partyfrøken foran som har ferrari tankegang.Jo fortere jo bedre.

9 timer siden, maysofie skrev:

Har ikke helt skjønt hvorfor NOX-hunder får CERT i rally. Trodde ikke blandingshunder kunne få slikt, ettersom at de ikke kan få titler av noe slag?

De kan få så mange cert de bare kan, så lenge de oppfører krava. Og det blir jo rart å gi cert til de som står plassen(e) bak bare fordi de er renraset.

Jeg irriterer meg mer fordi klokkeslett og lignende ikke er som i utstillingsringen. Tidene kan bli flyttet, har vært borti flere som ikke har fått gått fordi de har kommet litt før oppsatt tid i ringen- og så har klassen allerede gått. Det synes jeg er for dumt.

 

Men nå kom jeg meg inn på Altinn,og kanskje det blir kickbike i år:) Hvis jeg liker det da.

I dag blir det sykkeltur, og masse jobb. Så får vi se hva beina mine sier til det. Har lyst til å si om Volker? Shut ut legs!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...