Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå februar


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

2 timer siden, Siri skrev:

Gjør det :lol: 

Jeg glemte det når han var innom nå med vaska vår (de har tørketrommel, vi har ikke :teehe: ), men han kunne ikke bare komme innom med balja, han måtte susse og snakke litt med de firbeinte allikevel :lol: 

2 timer siden, Siri skrev:

Det har du pinadø rett i :aww: 

Jeg har alltid rett :aww: 

59 minutter siden, Kaisen skrev:

Det er akkurat slik de gjør det, mener han. Og da er det bare sånn:sheldon: 

Jeg føler mange har den oppfatningen altså... har en onkel som er i jaktmiljøet og han mener akkurat det samme han også. Nå mener jeg ikke å dra alle under en kam her, men jeg vet at flere i jaktmiljøet kan være ganske harde med hundene sine, og deler samme tanker om oppdragelse som han jeg diskuterte med i går. De jeg kjenner gjør i hvertfall det. Så undres jeg litt over at det ikke har gått et lys opp for onkelen min når samtlige hunder han har hatt har blitt avlivd pga aggresjon etc. Den ene tispa han hadde var så ødelagt at hun nærmest krøyp over gulvet når noen kom mot henne. Var vandt til å få skambank..fordi det var slik hundemoren gjorde det, så!:no:

Da har han åpenbart ikke sett hvordan hundemødre oppdrar valpene sine, for de tukter ikke valpene sine så de kryper langs gulvet :aww: Han kan sikkert få komme og se her når vi har valper neste gang, kan du si til han :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har kjøpt et ***** hus.   https://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=91368606&fks=91368606   Vi EIER et hus.    

...spretter jeg innom for å fortelle at 12 små nøster har funnet veien ut, resten jobber med saken.  

Søtbass (sånn helt seriøst, han er usedvanlig vakker? Ikke sant?  )          

Posted Images

Akkurat nå, 2ne skrev:

Jeg glemte det når han var innom nå med vaska vår (de har tørketrommel, vi har ikke :teehe: ), men han kunne ikke bare komme innom med balja, han måtte susse og snakke litt med de firbeinte allikevel :lol: 

:lol: 

Akkurat nå, 2ne skrev:

Jeg har alltid rett :aww: 

Åff cårs :aww: 

Nei... NÅ skal jeg legge meg... NÅ... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal til dyrlegen med Casper i morgen, er bare en sjekk for å se hvordan ståa er. Men jeg gruer meg sånn, har fått beskjed om å ha med urinprøve. Så nå krisemaksimerer jeg helt her :lol: tenk om han ikke vil tisse mens jeg stikker hånden under for å fanget tisset?:huh: dyrlegen sa det ikke var krise hvis jeg ikke klarte det, men jeg vil jo ikke være hun teit som ikke klarer å ta med urinprøve! Man må da kunne klare å dra med seg en urinprøve for f... :aww: men ja, jeg krisemaksimerer helt! :lol: går nok helt fint, prøver å ro meg selv litt, har ordnet med en stor plast boks til å fange tisset i + et syltetøyglass til å ta tisset med i :aww:  og alt står klart ved døren til når vi skal ut :aww: ooo.. det minner meg på, kanskje jeg skulle tatt på han halsbånd og bånd? Om det kanskje er lettere da.. det tror jeg jaggu meg det kan være.. prøve å huske det til i morgen!

I dag så jeg at ballene til Casper har krympet mye siden han ble kastrert. Nå er de jo nesten som valnøtter, før var de små poteter :aww::lol:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Dere som bor i ulveland, hører dere ulver noen gang? Sånn OOOOoooooOOOOo mot fullmånen sent en natt for eksempel?

Jepp.. Ikke kjempekult å høre rett borti skogkanten når man er ute i mørket å lufter bikkjene, men heldigvis er bikkjene mine ganske tydelige når de synes ulven er ubehagelig nærme, og da er de ikke så nøye på å gå så himla lang tur heller, de vil bare inn fortest mulig..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Hva gjør man når en av arbeidsgiverne legger ut 10 stillinger i dette området? Jo, man sitter hele natta og skriver søknader og leter i alle mulige kroker på det store nettet etter andre jobber. Altså legger langt mer energi i det enn ellers, og søker på hva som helst. Virkelig hva som helst!! 
Ikke store utvalget å skryte av. Og ikke er det så mye oppdrag å skryte av i den jobben jeg allerede har heller at det er nødvendig å konstant ansette nye personer. 

I tilfelle de ikke har skjønt det, så er ikke dette måten å motivere de ansatte til å gjøre sitt beste for å selge produkter som ofte ikke smaker godt eller fungerer særlig bra en gang. 
Jepp, irritert og sur for den oppdagelsen!   :thumbsdown:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bikkjene vekte meg for en halvtime siden pga en sabla stor rev som gikk rett på utsiden her.. jeg har sett mye rev før , men ikke så stor ! Ja, det var en rev. De beveger seg på en særegen måte. 

Jeg tror ikke det er første natten den har vandret her , for Nico har bjeffet flere netter på rad nå og sporadisk i flere måneder. Og kattene som har pleid å henge rundt her er borte :(

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 02/02/2017 at 10:17 AM, SFX skrev:

Du får tenke på at vi bare er en internett-kobling unna :hug: 

Jeg har ikke rukket, det har vært så hektisk kjør her, men jeg skal gjøre det.

Det har du grunn til da! En kan gjøre det om en fornøyd med seg selv isolert sett, men om du imponerer gutta må det jo ha vært mighty fine!

Nyt det!

Siteringen ble litt rar da... men men :P 

Takk og lov for internett, ellers hadde det blitt lettere å bli offer for hjernevasking og isolasjon haha

Jeg er som deg, skriver ikke klagestatus på FB først liksom, men når ingen ting nytter så drar jeg det siste kortet.. Sosiale medier på godt og vondt.

Ja det ble ganske bra. Er en midlertidlig løsning, da de skal få sin egen utegang å frese rundt på, bare mine hester. Er så lei av det styret med alle hestene opp opplegget til mannen haha (Luksusproblemer og sånn...) 
Men først må de liksom bli litt tamme da *host*

Er alene hjemme igjen. Deilig :D 




.... har jeg mistet 2 amerikanske FB venner så langt, etter at jeg var så freidig å bruke min freedom of speach (som jeg trodde jeg hadde også) ang galskapen som skjer her borte i Statene nå. Og nå postet jeg nettopp en video og la til minner jeg har med alle de muslimske vennene jeg har hatt oppigjennom. Så får vi se hvor mange amerikanske venner jeg har igjen etterhvert haha
Ender opp som en sånn ensom eremitt som alle spytter på :lol: Det er kanskje jeg som har misforstått kristendommen, trodde man liksom skulle prøve å være litt grei jeg. Men det er visst motsatt en del ganger. Jaja, en får værra som en er... 

Er ikke freedom of speach hvis du skiller deg ut fra majoriteten her på bygda ser du. Det er IKKE greit. Saueflokkmentalitet er eneste som er godtatt. Og jeg er det sorte får :rofl:
Men jeg føler meg kvalt av republikanere og konservative fra før av, så jeg kan ikke la de få bestemme hva jeg skal få skrive på min egen FB. IRL sier jeg aldri noe. Lært meg til å holde munn. Sånn ære her :nesevis:Er bare Europeer jeg, kan ikke en dritt om noen ting. 
En skulle kanskje ha beveget seg i retning Colorado eller noe *host*


Hadde en fin dag med hestene og hundene i dag. Solen skinte og det var nesten t-shorte vær nå i Februar! Helt merkelig hvordan det svinger fra mange minus til skikkelig varmt. Men sol 350 dager i året eller noe er ikke så ille det altså. Da er vinteren ganske ok uansett vær. Kunne kanskje ha sendt litt mer sol til Norge i juli og august, da hadde 2 mnd med overskyet vært ganske behagelig så lenge man skal være ute :sweat:

Nei, finne senga. Dere får stå opp dere  :yawn:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Kelpiemind skrev:

Er ikke freedom of speach hvis du skiller deg ut fra majoriteten her på bygda ser du. Det er IKKE greit. Saueflokkmentalitet er eneste som er godtatt. Og jeg er det sorte får :rofl:

Fortsett å være det sorte får du :D Tøffeste dama jeg kjenner !!! 

Har jeg fått meg legetime til i ettermiddag... må få gjort noe med den kulen på øyelokket - jeg ser jo ikke skarpt på det øyet lenger fordi den trykker på øyeeplet. Vet ikke om fastlegen gjør slike snitt - eller om jeg må få henvisning til sykehuset? Jaja, finner vel ut av det i ettermiddag da :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Bananen skrev:

Oppe og ikke gråter! Eller, kanskje litt, da. All snøen som har kommet ser ut til å se sine siste dager. Nå er det varmere i luften igjen. :hmm: Jeg føler at jeg bor i Bergen igjen, altså! Akk.

Bergen har 1 grad og oppholdsvær. Meldt kaldegrader fremover...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal faktisk gå til frisøren nå straks! Gjør et forsøk som dagens første kunde i et luftig lokale når det har stått tomt en dag, og håper at jeg kan fullføre uten at parfymeallergien slår inn for hardt. Det er første gang på maaange år!!

Tenker noe a la en asymetrisk pixie cut med maskin-kort på ene siden, men skal høre om frisøren har noen tanker. Håper å komme ut igjen som metal-jenta jeg er og ikke 70-åringen jeg blir seende ut som når jeg klipper selv :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Kokospaniel skrev:

Bergen har 1 grad og oppholdsvær. Meldt kaldegrader fremover...

Østlandet og Bergen har tydeligvis byttet om på saker og ting. Her er det overskyet. :lol: Ser det står at det skal bli kaldere her fremover, men det føltes ikke sånn da jeg var ute i dag tidlig. Varm, tett luft. :hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars Ymse min. Hoster og hoster. Cosylan hjelper litt, men ikke mye. Han er urolig og finner ikke helt roen. Gira og leken, og matlyst på topp så vet mener vi bare ser ann litt til. Er jo ikke stort å gjøre med. Men han burde være flinkere til å ligge i ro!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Symra&Pippin skrev:

@TorilPulled pork er en amerikansk matrett fra sydstatene. Den består av svinekjøtt, som er langtidsgrillet over trekull. Pulled pork grilles normalt i 12–15 timer ved temperaturer mellom 110 og 130°. Wikipedia

Har hørt noen kreative norske navn, men kommer ikke på. Flærra purke?

takk for at du trimma lattermusklene mine :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Også oppe uten å gråte. Fikk ikke sove i natt, så bittelitt trøtt, men venter på vet. så kan ikke sove. Elgen (varmblodsen) min har vondt i beinet sitt, så håper superveterinæren her kan gjøre noe for henne. Tanken er røntgen etterhvert om hun ikke blir bra, men hun kan ikke stå på henger sånn hun er nå, og ingen her som har mobilt røntgen. Men kanskje han kan finne ut hvor vondten sitter og gi henne smertestillende. 

Hverken mann eller barn ville stå opp i dag, men da jeg fikk dem opp så var det som å skru på en virvelvind på lillemor. Duverden hun hadde mye hun skulle sagt og gjort i dag :lol::wub:  Jeg orka ikke hente meg kaffe før etter at de hadde reist, trenger litt ro. :lol:  Se om jeg finner noe mat som frister og så lufte hunder og sånt før vet. kommer. Prøve å få lagt meg tidlig i kveld, det sier jeg hver eneste kveld og likevel blir klokka to timer etter altforsent før jeg kommer meg i seng. Frust! 

@Kelpiemind :hug: !  Kan du snakke med mannen din, eller er han og håpløs? Det høres kjempetungt ut å bo slik, jeg har hatt mine strider med svigers og det var virkelig tøft. Kjenner hvor mye mer avslappa jeg er nå som forholdet er mye bedre. :hug:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg våknet for en gangs skyld kl. 8 av alarmen i dag, vanligvis er jeg oppe før den ringer, så jeg har tydeligvis vært trøtt. Da jeg kom ut fra badet oppdaget jeg at en viss fuglefrø-spisende terv har vært dårlig i magen på kjøkkengulvet mitt, så da var det bare å vaske da.. Etter det så kom jeg på at jeg glemte å ta opp brød av fryseren i går, så jeg hadde ikke noe frokost. Jentene fikk sin da, og den fuglefrø-spisende terven prøvde å spise fuglefrø til dessert da vi kom ut :rolleyes: Mens vi er ute kommer sykepleieren, da glemte selv terven mat, for det var jo folk på hennes eiendom, så det måtte hun si fra høyt om.. Ikke noe er så artig som å komme halsende etter 3 idiotbikkjer, hvorav den ene åpenbart har sett maller i bevoktning på youtube eller noe (seriøst, den terven høres sinna ut om dagen, idiotbikkja!) når det kommer folk som ikke kjenner deg spesielt godt og bikkjene ikke i det hele tatt, liksom *sukk* "Hun er egentlig snill altså, hun bare liker ikke å få besøk" :gaah: 

Sykepleieren har forøvrig hund selv, og går på smellerkurs hos @Anette.. Ja, klart, det måtte være noen som kjente noen, liksom :lol: Jeg dypt imponert over at hun viste at terven er en terv da, sist en sykepleier gjetta på rase lurte de på om hun var en schäfer.. 

Det er godt jeg er stuck i noen timer fremover tenker jeg, jeg føler at denne dagen starta litt dårlig, så det er sikkert greit å bare sitte rolig og satse på at det går over :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Snoffe skrev:

Skal til dyrlegen med Casper i morgen, er bare en sjekk for å se hvordan ståa er. Men jeg gruer meg sånn, har fått beskjed om å ha med urinprøve. Så nå krisemaksimerer jeg helt her :lol: tenk om han ikke vil tisse mens jeg stikker hånden under for å fanget tisset?

 

Prøv å fange tisset til en tispe som aldri tisser mer enn engang på tur, og det er unnagjort på tre sekunder.

2 timer siden, Siri skrev:

Fortsett å være det sorte får du :D Tøffeste dama jeg kjenner !!! 

Har jeg fått meg legetime til i ettermiddag... må få gjort noe med den kulen på øyelokket - jeg ser jo ikke skarpt på det øyet lenger fordi den trykker på øyeeplet. Vet ikke om fastlegen gjør slike snitt - eller om jeg må få henvisning til sykehuset? Jaja, finner vel ut av det i ettermiddag da :) 

Jeg hadde en sånn kul for en tid siden. Den måtte fjernes på sykehuset, ikke av fastlege. Og man kunne ikke kjøre bil etterpå. Dermed ble det så tungvint at jeg utsatte og utsatte, og til slutt hadde den forsvunnet av seg selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, enna skrev:

Nei. Det SISTE jeg trenger tidlig om morgenen er snap fra en av naboene, med bilde av mannen hennes. I senga. Riktignok med dyne på halve kroppen, men likevel..... :blink:

:x  Minner meg egentlig litt på en FB-venn som stadig legger ut bilder av seg selv i badestamp - evt han og tvillingbroren.... Ikke direkte pirrende, for å si det sånn :aww: 

6 minutter siden, 2ne skrev:

 hvorav den ene åpenbart har sett maller i bevoktning på youtube eller noe (seriøst, den terven høres sinna ut om dagen, idiotbikkja!) når det kommer folk som ikke kjenner deg spesielt godt og bikkjene ikke i det hele tatt, liksom *sukk* "Hun er egentlig snill altså, hun bare liker ikke å få besøk" :gaah: 

Man blir sånn stolt hundeier av slikt :lol: Jeg tror Willy har sett den samme videoen forresten... han høres ut som han har tenkt å drepe hele verden - han legger liksom ingenting i mellom. Merkelig nok får han aldri være med ut og ta i mot besøk om det kommer noen. Han skremte vettet av en fyr som kom forbi med bikkja si i fjor da... Jeg hadde akkurat knept av båndet (han var skada og gikk i bånd hele tida) og vi stod på terrassen, jeg skulle bare henge opp bånde på innsida av ytterdøra - og VIPS hører jeg bikkjehelvetet raser avgårde og brøler... der kommer en stakkar joggende forbi vøtt. Han løp ikke ut av gårdsplassen da, heldigvis, men jeg skjønner godt at fyren ble livredd, for å si det sånn :aww: Hadde han kommet bare 10 sekunder senere, så hadde både Willy og jeg vært inne igjen. 

Sitat

Sykepleieren har forøvrig hund selv, og går på smellerkurs hos @Anette.. Ja, klart, det måtte være noen som kjente noen, liksom :lol: Jeg dypt imponert over at hun viste at terven er en terv da, sist en sykepleier gjetta på rase lurte de på om hun var en schäfer.. 

Jeg bør vel ikke si noe om at jeg synes den der "svarte schäferen" i hundeboka som jeg hadde da jeg var lita, var så fin :aww: 

4 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg hadde en sånn kul for en tid siden. Den måtte fjernes på sykehuset, ikke av fastlege. Og man kunne ikke kjøre bil etterpå. Dermed ble det så tungvint at jeg utsatte og utsatte, og til slutt hadde den forsvunnet av seg selv!

Hhahahaaa, det aner meg at jeg antakelig også kommer til å kjøre den strategien :aww: Jeg har ventet siden jul nå på at den skal bli mindre, men den har visst ikke tenkt å krympe med det første. Hvor lang tid tok det for deg? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Symra&Pippin skrev:

Prøv å fange tisset til en tispe som aldri tisser mer enn engang på tur, og det er unnagjort på tre sekunder.

I rest my case :lol:

 

Hater å sitte å vente på å dra et sted, spesielt når man har god tid. Vurderer å sminke meg for å dra til dyrlegen:lol:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...