Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå -oktober


Gjest
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.   Musikeren og jeg forlovet oss i går!! Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i

Dere er sikkert lei av kjolepratet mitt nå, men ville bare dele at jeg har hentet den, og den passet!    

Nico forsvant plutselig ut i gangen, så jeg måtte gå etter for å sjekke hva han dreiv med... Kurva har stått der i evigheter, og han har ikke engang vært i nærheten av den tidligere. Så jeg aner

Posted Images

Guest *Kat84*
4 timer siden, Turb skrev:

Moren min var alltid så bekymret for at jeg gikk kveldsturer alene... jeg har alltid ment at man må være tilbakestående hvis man angriper noen med en hund og bæsjepose i hånda :P 

Haha, ja da er de ikke særlig smart! Det kan fort bli en bedriten opplevelse om noen slike tullinger prøver seg på meg :whistle: 

Hunder regner jeg med at har en generell avskrekkende effekt. Men det er klart det hjelper på å gå med en svart med strengt uttrykk som rekker meg nesten opp til hoftene da. Det er jo en type som utseendemessig er ekstra avskrekkende. 

Jeg har sagt lenge at han ville aldri gjort noe som helst og bare vært lykkelig uansett hva som skjedde rundt ham. 
Men den BC'en jeg traff på tidligere som viste tydelige tegn til å være både hissig og feig (som hadde den smarte eieren som stoppet rett ved siden av meg :pinch: ) motbeviste meg der. 
Når den stod å knurret rett ved siden av meg og eieren stod i ro og bare kikket dumt gikk Sjef rett på og presset den vekk. BC'en beit. Sjef gjorde ikke det. Han brukte bare stemme og autoritet. 

Uansett hvor snill og uskyldig en hund er til vanlig så beskytter de garantert eieren om det er noen som truer, enten det er 2 eller 4 bein trusselen går på. 

1 time siden, Kangerlussuaq skrev:

 

Er det noen som vet hva/hvorfor det er så mye sånne vanlige husfluer innendørs nå om dagen? Jeg mener å huske at de liker varme, og at de derfor trekker inn så fort man har et vindu åpent. Husker jeg rett? Jeg holder på å bli gal av å finne svarte, store, husfluer innendørs hele ***** tida. Så fort jeg har døra åpen så ooooser de inn. Jeg bor i 4 etasje, skulle tro det var noen som hadde et bol med svartfluer i nærheten - jeg skjønner det ikke! Urk. Noen tips for å holde de unna?

Jeg har lurt på akkurat det samme. Bare det at mitt problem ikke er fluer. Det er den helsikes møllen! Melmøll rettere sagt. 

Jeg støvsugde og kastet alt jeg så at de hadde vært i. Vasket med sterkt stinkende salmiakkvann i skapet der jeg fant tegn til at de oppholdt seg også. 
Det holdt dem unna i en ukes tid, og nå er de tilbake for fullt igjen. De er seriøst OVER ALT! Og nå har de kommet seg inn i kjøkkenmaskinen min også. Den som lager dunkelyder når jeg skrur den på. 
Den kommer garantert til å bli kastet.... :pinch: 

49 minutter siden, Pixie skrev:

Nå syns jeg like greit jeg kan bli skikkelig sjuk jeg, for da blir jeg i det minste ferdig med det. Har hangla i ei uke uten at det bryter ut, bare uggen form, vondt i halsen, null energi og vonde ledd. Ikke egentlig sjuk, men ikke frisk heller. Uno syns visst jeg er treiiiig å gå tur med :ahappy:

Samme her. 
Hodepine og tung i hele kroppen i går. Litt mer energi i dag, men irriterende kløe og litt sår i halsen. 

Ikke syk, men heller ikke helt frisk. Irriterende! Før det bryter skikkelig ut skal jeg sørge for å få gått en del gode turer med begge gutta. Så har de fått det de trenger for å holde seg i ro om jeg skulle finne på noe så teit som å bli skikkelig sjuk :aww: 

14 minutter siden, Mud skrev:

I går tenkte jeg at det faktisk er utrolig lenge siden Toddy har ramlet ned av sofaen. Kanskje han har blitt smartere?  

Han beviste nettopp at det har han ikke...

Det har jeg tatt meg i å tenke om Sjef også. Senest i går tenkte jeg at han har jo faktisk fått litt konroll på kroppen nå! 
Etter 5 minutter så klarte han å skalle i kanten av bordet når han stod oppreist. Og han er faktisk 25 cm høyere enn bordet i rygghøyde :huh: 
Ikke vet jeg hva han drev med, men jeg så selv at han skulle rygge bakover og faktisk klarte å skalle i en kant som er lavere enn han... :P 


Nå skal jeg sette i gang og skrive jobbsøknader igjen. Der er gørrkjedelig, men det må gjøres. 
Orker ikke så mye annet nå når jeg er stappmett og klør i halsen uansett :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Krutsi skrev:

Håper du ringte politiet? 

Sånt er veldig ekkelt! Og jeg har dessverre blitt veldig vant med det, og på den siden elsker å ha hunder som feks rottis.. Senest i natt faktisk har vi hatt fremmende rundt husene.. For hundene klikket i vinkel, men vi kan ikke slippe de ut da for da blir det nok skader er jeg redd :P vi så ingenting i natt, men nå ser vi at feks kaninburet er åpnet osv.. Det er bare voksne mennesker som får til det, for man må løfte opp hele taket og det er tungt. Men her er det ingen vits å ringe politi, for de er minst en time unna.. 

Men du verden det frister litt å ta med meg hundene ut og slippe de, for å skremme livskiten ut av de som holder på sånn.. Dessverre vet jeg at man vet aldri hva slags folk man møter ute, så man bør ikke gå ut sånn.. Det er alt for mye rart som drar forbi her.. 

Nei, jeg gjorde ikke det. Vurderte det, men hva skal de gjøre liksom? Fyren var nok kommet langt avgårde innen de hadde kommet.

5 timer siden, Mardina skrev:

Og det er en av grunnene til at jeg oppbevarer denslags innendørs. Både sykkel, bildekk og andre ting som andre kan finne på å stjele :)

Det blir det her også nå. Sykkelen havna i garasjen og jeg har hatt døra låst i hele dag:icon_redface:

Det ble 3 timer topp-tur på hundene så de er fornøyde nå. Jeg har spist rester fra i går og nå skal jeg slappe av og se Greys :) Fått i meg smertestillende også så hode og nakke er levelig igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, SAGA skrev:

Idet du vrenger bæsjeposen etter å ha plukket opp og du plutselig står med hele kladden i hånda. Hull i posen. *den følelsen* ?

Been there! Resten av turen handler bare om å komme seg hjem så raskt som mulig. Hjem til vann og såpe, masse varmt vann og masse såpe!

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Symra&Pippin skrev:

Been there! Resten av turen handler bare om å komme seg hjem så raskt som mulig. Hjem til vann og såpe, masse varmt vann og masse såpe!

Jepp. Akkurat mine tanker det der ?. Kun holde båndet i den andre hånda og ikke bruke bæsjehånd til noe annet enn å holde posen. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 1.10.2016 at 1:58 PM, Klematis skrev:

En nydelig dag på fjorden.

 

IMG_0772.JPG

 

Utenfor Jarlsø :P Vi har også hatt en flott helg utpå. Litt kald vind, men deilig i sola :ahappy:

 

I morgen skal Supra operere bort jursvulster. Kjenner at jeg gruer meg, hvert fall for tiden etter operasjonen :hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Krutsi skrev:

Whippeten min både varsler og vokterjogger rundt på hennes område, hvis det kreves.. Og trengs det mer, har hun alltid en tungvekter, som bruker 1 min lengre tid bort til gjerdet enn henne, som kjem som backup:lol: 

Det er du som henger deg opp i det negative :lol: hun har nesten blitt benådet her i huset :lol: 

Igjen, du har ikke en normal whippet :lol: Men hadde det kommet asylmottak 20 meter unna huset (som det var søkt om, men fikk avslag) så hadde jeg nok spurt snilt med sukker på toppen om jeg kunne fått låne vokteren den :aww: Og da snakker jeg ikke om rottisen :lol: 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg har visst blitt utkonkurrert av Bizis nye matfar. Hun ville nemlig nesten ikke bli med meg hjem i dag. Han tar henne med ut hver morgen så hun får tissa så jeg kan sove mer, han gir henne frokost og klør og klapper og koser på henne hele tiden, og setter han seg i sofaen er Bizi der før jeg rekker å nærme meg og smetter inn i armkroken hans. Og der sitter hun og nekter å flytte seg. Når han slutter å klø henne, dytter hun på hånda hans, så han skal klø mer. Åpner han døra til bilen sin så hopper hun inn med èn gang. Hun setter seg ved siden av han og kikker forventningsfullt opp på han, og da jeg skulle ned i bilen i dag for å hente noe så måtte hun visst tenke seg litt om ift om hun synes det gikk an å gå fra han for å bli med meg ned trappa.:P At han har tre barn som elsker å gi henne all verdens oppmerksomhet gjør henne bare enda mer fornøyd med utvidelsen av flokken.:ahappy:

Jaja, hun er litt fornøyd med meg også når vi er alene da, heldigvis.:ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
13 minutter siden, Paranomia skrev:

American Horror Story er tilbake :D Sett første episode nå, veldig lovende faktisk. Og det skulle litt til for å imponere meg, for de siste sesongene har vært bare crap. 

Den skal jeg begynne på etter jeg har fullført nye sesongen av Orange is the new black :D
Gleder meg! Helt enig i at de siste sesongene har vært litt tamme. Virket nesten som de hadde gått tom for ideer. 

En søknad sendt. Nå begynner jeg på de neste. Snart. Må bare ut for å lufte villdyr først :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

  • Like 42
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Tinkie skrev:

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Gratulerer så mye :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, LØJ skrev:

Neimen der er det jo en skogini!! Usikker på om jeg skal bli skuffa for at ideen allerede er satt ut i livet eller om jeg skal danse av glede for nå er fremtidige skogsturer sikret:banana: Hvor har du herligheta fra?

:lol: Og den er sinnsykt myk og deilig å ha på :D 

Kjøpte fra Fritidsfabriken.se De har himla masse kule og gode klær :D 

4 timer siden, Kangerlussuaq skrev:

Er det noen som vet hva/hvorfor det er så mye sånne vanlige husfluer innendørs nå om dagen? Jeg mener å huske at de liker varme, og at de derfor trekker inn så fort man har et vindu åpent. Husker jeg rett? Jeg holder på å bli gal av å finne svarte, store, husfluer innendørs hele ***** tida. Så fort jeg har døra åpen så ooooser de inn. Jeg bor i 4 etasje, skulle tro det var noen som hadde et bol med svartfluer i nærheten - jeg skjønner det ikke! Urk. Noen tips for å holde de unna?

Jeg blir også snart gal - eller ennå galere - av alle fluene her! De er pinadø over alt, men de dævver jo også som fluer, så jeg støvsuger jo opp fluelik i mengder :aww:. Men jeg hater den der surringen som kommer når de enten flyr opp i taket og ikke skjønner at de ikke kommer høyere, eller ligger sånn halvdaue på ryggen og surrer i vinduskarmen :x 

5 minutter siden, Tinkie skrev:

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Grattis :D 

Å herregud for en fantastisk dag!!! Jeg bytter glatt ut både titler, sløyfer og rosetter for en sånn dag som dette altså! Vi dro med oss et par venner og hunder til Spåtind i dag. Akkurat passe langt, akkurat passe bratt - og akkurat så strålende solskinn som vi hadde håpet på! Lite vind var det også - og det var nesten så det fristet å gå i bare t-skjorte... 1414 moh! I oktober! Nå har jeg to hunder som ligger som slakt på gulvet... 

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er noen fordeler å fore med v&h ja, skulle det skje at det er hull i posen ville jeg stått med noen faste små kuler i hånda. Fortsatt ekkelt, men litt mindre ekkelt enn en bløt klatt. 

Stekeovnen min er syk :hmm: Kom plutselig opp feilmelding på displayet, men jeg får ikke sjekka hva feilmeldingen betyr for jeg finner den ikke i Gorenje sin produktkatalog på modellnr :hmm:

Og selvsagt gratulerer masse til @Tinkie!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

23 minutter siden, Tinkie skrev:

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Gratulerer!!! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

25 minutter siden, Tinkie skrev:

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Gratulerer! :D:D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

30 minutter siden, Tinkie skrev:

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Gratulerer! Sonen-utdrikningslag?

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Snoffe skrev:

Igjen, du har ikke en normal whippet :lol: Men hadde det kommet asylmottak 20 meter unna huset (som det var søkt om, men fikk avslag) så hadde jeg nok spurt snilt med sukker på toppen om jeg kunne fått låne vokteren den :aww: Og da snakker jeg ikke om rottisen :lol: 

 

 

:lol: Linnilusa mi har faktisk fått folk usikre, men de kan for det selv når de lusker rundt Hagen :whistle: men det hadde ikke vært en asylsøker som hadde kommet i nærheten hvis du hadde lånt rottisen :lol: 

jeg var jo så "snill" at jeg bandt den først rottisen min ved siden av traktoren til svigerfar for en del år siden, for jeg skulle bare hente noe. Da sto avløseren (polakk) og ventet til jeg kom og sa "OK" til hunden, for han var vant med at slike hunder hadde man ikke til bare kos.. :P 

og polakkene er ikke de eneste som naturlig er skeptisk på de søte små rottisene :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
45 minutter siden, Tinkie skrev:

Ok, folkens, nå jukser jeg og hopper over massevis av sider, men jeg må bare si det.

 

Musikeren og jeg forlovet oss i går!! :bananas::blissysmile:Det er litt skummelt, litt surrealistisk og et par-tre år frem i tid, men vi skal GIFTE OSS! Til uka skal vi ut og kjøpe ringer... Åååh. :heart: Det er så fint!

Gratulere :heart:  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 minutter siden, Krutsi skrev:

:lol: Linnilusa mi har faktisk fått folk usikre, men de kan for det selv når de lusker rundt Hagen :whistle: men det hadde ikke vært en asylsøker som hadde kommet i nærheten hvis du hadde lånt rottisen :lol: 

 

Jeg angrer litt på at Felix ikke ble sluppet ut sammen med Blaze, for han hadde nok laga mer spetakkel og med en grovere stemme. Ikke fordi han er så tøff, men det vet jo ikke sykkeltyven :P

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...