Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juni


Teserere
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*
8 timer siden, Ganzie skrev:


I kveld ryker prosjekt sommerkropp, jeg har nemlig planer om å sjekke hvor mye godteri, junkfood og is en kropp kan innta:baby:
 

Det er lov å trøste seg selv på sånne dager :hug: 

3 timer siden, Raksha skrev:

Jeg vil ha en tam elg :wub::cry:  (tror ikke Bonden eller resten av jegerne i bygda hadde blitt så imponert :lol: ) 

Jeg hadde blitt veldig imponert hadde jeg sett deg gående med tam elg på lik linje med en godt dressert hund :lol:;)  

19 minutter siden, Ganzie skrev:

Løkringer, is, spekepølse og flatbrød er handlet inn, og to plater sjokolade:baby:

Jeg SKAL på utstilling om jeg så skal krype rundt i ringen:aww:

Høres ut som god kveldskos etter en skikkelig kjip beskjed. Men det er som andre sier til ditt eget beste. 
Jeg reiste forresten på utstilling med det jeg trodde var begynnende influensa. Viste seg å være blodforgiftning som økte på. 
Men fikk "excellent handling" på kritikken da, så da er det jo greit :lol: 


I dag har jeg vært veldig effektiv faktisk. 
Har støvsugd og vasket sofaen, vasket kjøkkenet, vasket sengtøy, gått over gulvene med tørrmopp, gått tur i nesten 3 timer sammenlagt, tørket støv, og nå skal jeg vaske badet (som heldigvis er sånn ca 4 kvm!). 
Ungene skal være her fra i morgen, så på toppen av det hele våknet jeg til en melding om at de hadde snakket om at de ville spille brettspill hos meg denne gang. Jaaa.... Nettopp... De spillene ligger jo igjen i huset! Så da måtte jeg ta en tur dit også etter dagens første tur. 

Jeg kjenner jeg er veldig trøtt i dag. Har hatt en 1,5 timers vakt på flyplassen i tillegg. Har heldigvis fått sittet litt i ro. Er jo ikke SÅ store leiligheten jeg har, men jeg liker å gå skikkelig over ting når jeg først får det for meg :P 
Det skal bli godt å legge seg :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Raptus får flytte til Langedrag! ! Vi er så glade nå at vi har ikke ord!! 

Mange som fortjener klemmer, gratulasjoner og mye jeg gjerne skulle svart på her og der, men tiden strekker ikke til.   Vi hadde en fantastisk dag på lørdag og alt ble veldig bra. Stemningen

Jeg har lappen  Kunne hatt den i 10 år allerede om jeg ikke hadde vært så treig, men bedre sent enn aldri  Så får vi se om jeg tør å kjøre alene, da    

Posted Images

Såh, Blaze ferdig børsta, klær vasket og håret fiksa etter svett tur/joggetur etter jobb. Enn at det er fredag i morgen allerede? Denne uka har gått veldig fort synes jeg.  Deilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siste arbeidsdag i morgen! Etter lunsj i dag falt arbeidsmotivasjonen ganske betraktelig, så det ble en rimelig lang "opplæring i datasystemet" ilagt skravling med ei av kollegene mine. Men jeg har stått opp ganske tidlig for å få gjort unna det siste av prosjekter og opplæring på vikaren min de siste ukene, så jeg har ikke et fnugg av dårlig samvittighet. Nå har jeg tenkt å lage frosting og i morgen tidlig har jeg tenkt å bake og ta med på jobben, siden jeg liker kollegene mine så godt (og jeg liker kake veldig godt også, så vi omfavner alle anledninger for å spise kake med glede).

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Yellow skrev:

På hvilken måte er ikke kullsyre bra for tennene? Drikker selv Farris Bris pga dette er syrenøytralt. 

Kullsyren gjør vannet litt surt. Farris bl.a. inneholder salter som nøytraliserer syren. Vet ikke hvordan det er med vanlig " byvann", men jeg mener å ha lest at det ikke var bra å drikke mye kullsyretilsatt vann. Det kommer vel litt an på mengden salter og hvilke salter som finnes i springvannet. Mye kalk vil vel nøytralisere, uten at jeg skal begi meg ut i kjemiens verden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutter siden, Pringlen skrev:

http://www.abcnyheter.no/livet/2007/09/17/52344/vil-innfoere-elg-som-husdyr

Supplement til melkeproduksjonen :P Går kanskje dårlig med en okse, da.... Er forøvrig en Svenske som driver med tamelg også...

:lol: Se det! Men med de triggerhappy elgjegerne som lusker rundt her så hadde det neppe blitt veldig mange elger her :lol: Og ja, okse er dårlig deal... 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, 2ne skrev:

 

@Ganzie Jeg skjønner at det er kjipt, men det er snakk om helsa di, og den er viktigere enn en sommerferie eller en hundeutstilling? Du er vel forholdsvis ung enda, du skal leve med den kroppen i mange år til, da er det greit at de gjør jobben ordentlig når de skal gjøre den? 

 

Joda, jeg er jo glad de tar det alvorlig og ikke vil risikere mer tull, men det jeg er mest oppgitt og sinna over er at de ikke kunne innsett dette på forhånd, ikke på morgenmøtet en halv time før planlagt operasjon.
Både arrdannelse, størrelse på brokken eller resultatene av ct-en var noe de visse om i utgangspunktet.
Så om de hadde tatt høyde for dette når de søkte meg inn for operasjon for en måned siden hadde rett kirurg blitt booka først som sist.

1 time siden, *Kat84* skrev:

Det er lov å trøste seg selv på sånne dager :hug: 

Høres ut som god kveldskos etter en skikkelig kjip beskjed. Men det er som andre sier til ditt eget beste. 
Jeg reiste forresten på utstilling med det jeg trodde var begynnende influensa. Viste seg å være blodforgiftning som økte på. 
Men fikk "excellent handling" på kritikken da, så da er det jo greit :lol: 

 

Haha, litt sånn handling i halvsvime funker altså?:lol: Hundefolk er gærne:lol:
Møtte en treningsvenn på butikken i ettermiddag, og hun var overrasket over å se meg siden hun visst jeg skulle opereres.

Da jeg forklarte og sa ny dato trengte jeg ikke en gang å si hvilken krise det var:lol: Gærne, enspora hundefolk:lol:

Her har jeg trøstespist og sydd leker, og trøsteshoppet ny symaskin:aww:
Fortsatt litt sjokolade igjen, så den forsvinner nok innen jeg finner senga.
Og om noen lurer; det er plass til myyyye junk og e-stoffer i magen min:aww:

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trøtt. Måtte jo vente oppe på sambo. 

Han har stripset viltgjerdet etter beste evne , så får vi håpe viltnemnda  ( eller rette instanser ) sikrer det bedre. Vi har ikke elggjerdeutstyr på Bauhaus desverre.  Nå SER i hvertfall ikke elgene åpningen like lett, men løper de i gjerdet ryker det nok. Jeg kjørte gamle lierbakkene i dag :P

 

Toddy og Nico ( spesielt Toddy ) syntes sambo luktet himmelsk godt når han kom hjem, de sluttet ikke med å følge etter han og nilukte før etter han dusjet og byttet klær :lol:

Han luktet nok mye elg etter å ha fanget den, bært den inn i hengeren og så sittet sammen med den i mange timer. Jeg luktet ingenting. .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da for Casper avgårde. Han må ha merket det var noe for han pleier å sove tungt på denne tiden, men i dag så våknet han å var veldig klar for dagen :lol:

Han skal gå på Ulrikken med svigermor og en haug med barnehagebarn og en and :lol: Tror han får en fin dag! Han har fått med seg litt niste og en genser, så matmor er trygg på at gullgutten får det fint :aww::lol:

I morgen så tror jeg han skal på en ny Ullrikkentur :P han kommer til å sove godt på søndagskvelden :lol:  

Jeg skal til byn senere, gleder meg til aksjonen som skal være. Håper mange mennesker får en oppvekker og vil lære litt mer om ME. Også håper jeg at jeg orker å være der litt lengre enn 5 minutter :P

Sydde ferdig dongeriskjørtet i går kveld. Men ble ikke fornøyd, så må fikse det litt. Usikker på hvordan jeg skal klare det uten hjelp, men går vel fint det å. 

Forstår ikke helt hvorfor jeg er våken nå. Kommer sikkert til å få en baksmell litt senere, så tenker jeg holder meg i nærheten av sengen noen timer til :P kroppen pleier ikke å være så våken på denne tiden, og det uten noen spesielle smerter. Så tipper dette er noe lureri som kroppen holder på med :aww:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 timer siden, Lola Pagola skrev:

Men når er steinene? Er det ikke bare to ukers karenstid? Vannhale varer jo gjerne bare to-tre dager, og jeg vil ikke akkurat si at hunden er dopa eller får noen fortrinn av å ha gått på metacam ett par dager. .. hadde jeg vært deg så hadde jeg ikke skrevet om det på nett, og dratt på stevnene. ?

Stevnene er innen karantene tiden. Og jeg er meg, og jeg er dønn ærlig om slike ting. Det er ingenting jeg misliker mer enn juks og dop i sport, det skjer bare ikke. Det er surt, det er dårlig timing- men jeg juger ikke om slike ting. 

Så jeg får bare sitte her og være irritert, noe som er mye bedre nå forresten. Nå har jeg allerede lagt planer for noe kjempegøy så alt ordner seg. 

Nei får hoppe i dusjen skal ha morgenmøte med hotellfrokost- nam.

Ha en fin dag soniser

 

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sår i hodet,  da er det veldig mye lyd i en snart treåring.  Men så blid og klar til å starte dagen, da går det ikke an å bli sint og sur :wub:  nå er hun påkledd og skravler hull i hodet på pappaen, jeg fikset stell og klær, så da slipper han sånt og tar frokost og levering.  Jeg skal ha en time til under dyna og se om innsiden av hodet blir mindre sårt :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 timer siden, Mud skrev:

@2ne det er umulig å vite enda :P

Den har allerede blitt menneskekjær da. Det var visst verre å være alene og forlatt i verden enn å måtte omgåes folk. Den roper når de går fra den. Stakkars. ..

Det er det. Det kan være umulig å vite i noen uker fremover også :P 

10 timer siden, Symra&Pippin skrev:

Jeg sliter veldig med å finne en erstatning for beardis også, tror jeg har vært gjennom alle 450 (eller hvor mange det er nå, hvor mange er det nå?) raser forlengs og baklengs fjorten ganger. Det er noen raser jeg kunne tenkt meg, helt til Symra kommer og legger seg inntil meg, 100% snill og med 100% myk pels.

Da må du nok bare ha beardis, akkurat som jeg bare må ha puddel :ahappy: 

9 timer siden, Ganzie skrev:

Joda, jeg er jo glad de tar det alvorlig og ikke vil risikere mer tull, men det jeg er mest oppgitt og sinna over er at de ikke kunne innsett dette på forhånd, ikke på morgenmøtet en halv time før planlagt operasjon.
Både arrdannelse, størrelse på brokken eller resultatene av ct-en var noe de visse om i utgangspunktet.
Så om de hadde tatt høyde for dette når de søkte meg inn for operasjon for en måned siden hadde rett kirurg blitt booka først som sist.

Jeg forstår det! Virkelig, jeg gjør det! Men det er snakk om 1 sommer. Til høsten er du forhåpentligvis ferdig med dette. Til neste sommer er (forhåpentligvis) alle operasjoner lagt bak deg. Det er kanskje ingen trøst akkurat nå, men jeg pleier å finne trøst og håp i tanken på at det snart er over i hvert fall :) 

--

AN er det en veldig slow morgen på oss. Skal straks gå i dusjen, så vi kan begynne å samle inn hundene og kjøre hjem barnet, etter det har jeg ingen planer før på torsdag igjen :lol: 

Bebi var veldig glad for å se oss da :heart: Og vi var selvsagt veldig glad for å se bebi :heart: I natt har lille beistet ligget på puta mi, og hver gang jeg har flytta på meg har hun brummet litt (koselyder, fordi hun er beeeebiiiiiii :heart: ). Det var veldig godt å sove i senga mi igjen også, ikke hatt vondt i ryggen når jeg sto opp i dag! :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*
9 timer siden, Ganzie skrev:

Haha, litt sånn handling i halvsvime funker altså?:lol: Hundefolk er gærne:lol:
Møtte en treningsvenn på butikken i ettermiddag, og hun var overrasket over å se meg siden hun visst jeg skulle opereres.

Da jeg forklarte og sa ny dato trengte jeg ikke en gang å si hvilken krise det var:lol: Gærne, enspora hundefolk:lol:

Javisst! Når en er svimmel, får ikke med seg en skit, og blir kvalm bare andre siser mat, og er øm i halve kroppen så tar man seg jo ekstra sammen i det det gjelder. 
Skulle jo vært hjemme, og helst på sykehus allerede da, men 350 kroner er for mye å sløse bort på grunn av litt sykdom fant jeg ut. Skulle jo ha selskap for eldste dagen etter også, så jeg kunne jo ikke vise andre hvor dårlig jeg var. Skulle jo lage kake på kvelden og greier :aww: 
Etter det ble mannfolket ekstra streng med meg, og begynte å fysisk holde meg igjen en stund bare jeg var litt forkjølet. Sånn i tilfellet :P 

Nå er tiden inne for å vaske gulvene. Sjef har spist, så da blir det ikke mer gris på gulvet før i kveld. Så kan ungene komme hjem til rene gulver. Og jeg må skrive handleliste sånn at jeg ikke glemmer halvparten av det jeg skulle kjøpe. Det er jo helt typisk meg. 

Orienteringsmøte hos NAV også om dagens arbeidsmarked i regionen. Er ikke så sikker på at det blir et særlig motiverende møte akkurat... :aww: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, Ingvild skrev:

Burde virkelig begynne å lage presentasjon til forsvar av masteroppgaven. Har flere opplæringsdager i nyjobben neste uke, så hadde vært greit å ta det nå mens jeg har litt mentalt overskudd. Men i stedet ser jeg på Bislett Games og begynner å strikke babyjakke. 

:o Er det noe du ikke har fortalt oss Ingvild???? 

... neeehhhh... har ikke så mye på hjertet for tida :).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nico er en Snow. Nå må stamtavlene gjøres om. 

Jeg kjenner at jeg nesten syntes det er litt koselig, jeg likte den egentlige pappaen hennes så veldig godt og så var han verdens mest oppmerksomme og omtenksomme far :lol:

 

Oppdretter tullet med at han tydeligvis trodde det har hans valper. Åpenbart hadde bikkja rett :lol:

 

Jeg hadde sikkert ikke syntes det var like koselig hvis ikke Nico var fritøntget og hvis hun skulle gått i avl :P

 

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitter hjemme og forbereder meg på sensoroppdrag og retter de siste innleveringene for året. Også venter jeg på at andre sensor for eksamen skal ringe så vi får fastsatt karakterer... 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ugh enkelte mareritt sitter så absurd godt. Klarer ikke helt å riste det av meg. 

 

Frokost og kaffe fikser sikkert :aww: Har allerede gjort unna dagens første avtale, en telefonsatale. Og det der er så teit, gruer meg så absurd hver gang jeg skal ringe, og så er det verdens hyggeligste dame, og hver gang så føler jeg meg så teit som gruer meg sånn :lol: Og gruer meg like mye nestegang. :aww: Lenge leve telefonskrekk :lol: 

 

@mokken Gått glipp av noe her ser jeg, hva skjer? :hug:

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...