Gå til innhold
Hundesonen.no

Hund søkes!


Rocket
 Share

Recommended Posts

Legger ut litt følere for svigers som er på utkikk etter hund nr2. Fra før av har den blandingshund på 5år, mega snill kastrert hannhund som går ilag med alt og alle. Litt nervøs av seg og veldig lydredd. (Dopes ved sterke stormer, lyn/torden og nyttår. Stresser helt enormt) Eller uproblematisk. 

Svigersøs er åpen for alt egentlig, men trooor de heller mest mot hannhund. 
Svigermor derimot har noen krav. 
- Ikke for dyr. (Usikker på eksakt pris, men omplasseringsgebyr f.eks er nok ok)
- Ikke valp.
- Forholdsvis korthåret.
- Max ca 45 - 50cm høy. Helst mindre, rundt 40 kanskje? 
- Må fungere med barn. (3åring, faren bor i kjelleren og guttungen er ofte oppe hos farmor og tante) 
- Helst i rogaland, eller kan fraktes til rogaland. Vil ikke reise for langt for å hente/hilse på. 
- Hun er ikke så glad i flekkete hunder, så helst ikke det. 

Svigermor er ei aktiv dame, så den vil få mer enn nok tur. Hunden de har fra før er rimelig aktiv, men samtidig kjempe enkel. Litt myndete rett og slett. Elsker å dra seg på sofaen, sover i senga under dyna på natten osv, men tar det gjerne helt ut på tur og freser rundt. 2-3 timers fjelltur er ikke unormalt, i hverfall på sommeren.
Svigersøs er rett og slett litt motløs for hun klarer aldri å slite ut nåværende hund, selv ved bruk av kløv. Han sier aldri nei til mer aktivitet liksom. :P Litt derfor hun ønsker hund nr 2 også, iom han tydelig får ut mer futt når han løper og leker med andre hunder. Han har nemlig veldig kort radius, går max 10 - 20 meter fra den han går tur med, med mindre han leker med en annen hund da. 
Svigersøs synes det er gøy å trene hund, men den de har nå skjønner det bare ikke. Ikke så mye som svirrer oppi hodet på den der. :lol: Så han har hverdagslydigheten inne, men kan svært lite utenom det. 


Personlig skulle jeg helst sett de kjøpte seg en whippet, men det er uaktuelt pga ikke valp og pris. Jeg tror virkelig en whippet ville vært perfect match for dem. Har sakt de kan kontakte myndeklubben og whippetutvalget og vise interesse for omplasseringshunder. 
Det er nok flere raser og mixer som kan passe, jeg har sakt at bl.a Staffer, Mynder, Collie, div terriere, retrievere, gjetere, selskapshunder osv kan være aktuelle for dem. 
Det finnes både schäfer, golden og spaniel i slekta og alle kunne egentlig passet inn hos dem. Samt min beagle, men hund som ikke kan gå løs i det hele tatt er veldig uaktuelt tipper jeg. De er blitt veldig bortskjemt sånn sett med nåværende hund. :P 

Så alle tips om hunder som kan være aktuelle blir godt mottatt. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Krutsi skrev:

Det var jo en whippet til omplassering nå, så jeg på Facebook .....?

Vi vet om en hannhund i nord, men den ble for langt borte svjv. Og så er det en i trondheim, men den vil de kun omplassere til nærområde. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, Rocket skrev:

Vi vet om en hannhund i nord, men den ble for langt borte svjv. Og så er det en i trondheim, men den vil de kun omplassere til nærområde. 

 

Det er sikkert den i nord jeg tenkte på.. 

Jeg vet av et par unghunder som trenger nytt hjem, de er vel ca 5 mnd nå.. Men der vet jeg ikke pris da.. De holder til i Trondheim og er kullsøsken med @SoppenCamilla sin.. 

Ellers dukker det opp på Finn titt og stadig.. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, tonjek skrev:

Ligger vel ihvertfall 4 omplasseringswhippser på Finn, men har ikke vært inne og lest. Kan jo ta en titt?

Av de 2 tispene så er det nok helst den yngste som er aktuell og den vil de beholde i trøndelags området. :/ Samme gjelder hannhunden fra Allfirda, og den vil nok mest sannynlig ikke passe for dem. Svigersøs går på skole og svigermor jobber turnus, så de må nesten ha en som kan være alene hjemme. Og den siste holder til for langt borte. (i nord) men jeg vet svigersøs sendte mail på den alikevel, i håp om at den kanskje kunne transporteres på noe vis. 
Eller var det en til som jeg ikke har sett? Regnet tispene som 2, men kan hende du talte dem som 1? 

Trondheim er vel strengt tatt for langt borte det også, men jeg skal til Volda om ikke så lenge uansett (Senest i februar håper jeg), så jeg kunne muligens fått til å hente for dem når jeg uansett ikke er så altfor langt ifra. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, tonjek skrev:

Regnet tispene som 2, ja.

Dukker nok opp en passende etterhvert emoji4.png

Jupp, det er det jeg også tenker. :) Og vi har jo minst 2 senter som driver med omplassering ikke så altfor langt herifra, så jeg har sakt de burde sende mail til eller ringe og fortelle om sine ønsker til. :) (Tunge og Trikanten, hunden de allerede har er fra Trikanten faktisk :)  )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 15. januar 2016 kl. 01.00.53, Rocket skrev:

Jupp, det er det jeg også tenker. :) Og vi har jo minst 2 senter som driver med omplassering ikke så altfor langt herifra, så jeg har sakt de burde sende mail til eller ringe og fortelle om sine ønsker til. :) (Tunge og Trikanten, hunden de allerede har er fra Trikanten faktisk :)  )

Kommet ut en ny whippet nå :) 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 15. januar 2016 kl. 01.00.53, Rocket skrev: Jupp, det er det jeg også tenker. [emoji4] Og vi har jo minst 2 senter som driver med omplassering ikke så altfor langt herifra, så jeg har sakt de burde sende mail til eller ringe og fortelle om sine ønsker til. [emoji4] (Tunge og Trikanten, hunden de allerede har er fra Trikanten faktisk [emoji4]  )

Kommet ut en ny whippet nå [emoji4] 

 

Har videresendt annonsen! Virket lovende! Og så kom jeg på at svigersøs skal jo i den retning i forbindelse med en konsert så da kan de jo ta med hund på vei hjem :) (samboeren min skal kjøre henne og en venninne) husker ikke helt når de skal da. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...