Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Januar


Snøfrost
 Share

Recommended Posts

5 timer siden, Mud skrev:

Betalt regninger og endte faktisk med å gå i postkassa for å lete etter årsavgiften.  Var så sikker på den skulle kommet nå :lol: 

Du finner betalingsinformasjon på skatteetaten.no under bil og andre kjøretøy. Bare skriv reg.nr så kommer det opp der. Fakturaen kommer dog om ikke så veldig lenge lenge, de sender ut i februar.

Akkurat nå er jeg sliten. Var på en liten tur sammen med oppdretter til Decoy, og var på besøk der en halvannen times tid etterpå for å skravle litt. Sånt skal man visst ikke holde på med når man er forkjølt mener kroppen min. *sukk* Synd for den at jeg må fikse gjesterommet og litt andre ting nå ikveld. :aww: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg fikk 5 på eksamen!  5!    

Sonen, hils på Lyn!  

Møtte en rosa goldendoodle på tur i dag. Den hadde tygget hull i en tube med konditorfarge, og husets femten år gamle datter hadde tatt ham i dusjen for å få det av. Men det kom ikke av, det bare ble

Posted Images

18 minutter siden, Betty skrev:

Du finner betalingsinformasjon på skatteetaten.no under bil og andre kjøretøy. Bare skriv reg.nr så kommer det opp der. Fakturaen kommer dog om ikke så veldig lenge lenge, de sender ut i februar.

 

Ah! Ser man det!  Jeg valgte å betale forsikringen som skulle betales på ca samme tid i steden,  for den lå i nettbanken :P Godt å spre sånne dyre ting litt :| 

 

Jonas er lykkelig.  Toddy har glemt igjen leken sin hos xn. ( ja, han er blind ) 

FullSizeRender_1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, rosinbolle skrev:

Ble nysgjerrig og tok meg en titt på legelisten.no. Jeg ser nytten av det fra pasientenes side, men jeg har store etiske problemer med siden. Jeg er ganske glad det ikke finnes offentlig karaktersetting av meg i jobben min, spesielt når det i hovedsak er publikumstekke som vurderes. Eller i dette tilfellet: pasienttekke. Ja, det er viktig med gode fastleger som er gode med mennesker, men dette er offentlig uthenging av en spesiell yrkesgruppe. Var det ikke planer om en tilsvarende liste over lærere? Er det noen slags moderering og registrering av de som gir tilbakemeldinger der? Og det finnes vel strengt tatt systemer for å klage på leger som ikke gjør jobben sin. Ingen vis varsom-plakat her i gården. 

Ellers så snør det her igjen! Masse!

Jeg synes siden virket jordnær og edruelig, ikke noe lynsjestemning. Nå har jo Pippin-damen sett hvordan prosessen er også, så det virker til å være en viss kvalitetssikring. Også må en jo alltid lese med en klype salt, det noen synes er negativt synes andre er helt flott, og folk flest er flinkere til å legge igjen kritikk enn å kaste bort energi på ros. Men det var påtagelig at alle 9 eller 11 kommentarer på min fastlege var negative, og tok opp nøyaktig det samme som jeg har opplevd - overfladisk pasientbehandling, og spør omtrent hvilen diagnose du vil ha. Når jeg har kommet med en bøtte symptomer (lavt energi, stort søvnbehov, store blødninger over flere dager, svimmelhetsanfall som gjorde meg redd for å kjøre bil, osv) og blodprøvene ikke gir utslag på noe som helst, så hadde jeg forventa at jeg i det minste ble kalt inn for en prat for å diskutere andre alternativ. Når jeg kommer inn med et bein som jeg knapt klarer å stå på, og en kortisonkur ikke hjelper mot en antatt senebetennelse, da kunne legen rekvirert røntgen eller MR. Eller legen kunne bedt meg ta av sko og sokker, så foten ble sett på... Jeg tviler ikke på at mange andre er vilt begeistret for legen og får den hjelpen de trenger. Men det er greit å vite at dette kanskje ikke er legen for de mer kompliserte og sammensatte sykdomsbildene.

Nå var det bare en lege med ledig plass i min nye kommune, så da ble det et enkelt valg :P Men han hadde fått bare gode tilbakemeldinger, så kanskje han vil be meg ta av meg sokken en gang.

7 timer siden, Siri skrev:

 Keep it simple... det er vel det beste rådet jeg har :D. Enkelt, rent og oversiktlig. Jeg er ikke god på det altså, men jeg jobber med saken. Jeg holdt på med et program jeg lastet med på PC'en - det hadde fått supre kritikker liksom.. jeg syntes det var helt håpløst, og skjønte ikke alle mulighetene som var der (som sikkert var mange, men det var så kronglete at det var helt håpløst). Så oppdaget jeg Wix og det var brått såååå enkelt og kjekt :). Mange mange muligheter - og man trenger ikke å bruke templates heller - her fikser man alt sjæl om man vil :)

Siri har funnet Nirvana! :D

7 timer siden, Siri skrev:

Jeg var inne og sjekket der en gang da jeg skulle ha ny fastlege - og hun jeg endte opp med (etter anbefaling fra andre) hadde en del bemerkninger på at det alltid var forsinkelser. Årsaken til det var jo at hun faktisk tok seg av pasientene sine, og aldri hadde det travelt med å få inn nestemann. Fantastisk fin fastlege :)

Det har så mye å si, det er greit med forsinkelser på grunn av sånt, og ikke fordi de taster altfor sakte eller må snuse mellom hver pasient eller noe.

5 timer siden, 2ne skrev:

Det er vanskelig for en pasient å klage på en lege uten å fremstå som en sutrete hypokonder som er vanskelig å prate med. Syns det er helt greit med sånne tilbakemeldingssystemer, de jobber med noe som potensielt kan være forskjell på liv og død. Gynokologen jeg var hos for halvannet år siden, burde f.eks få minusstjerner, han burde gjort jobben sin og undersøkt det han skulle. Hadde han det, så hadde jeg kanskje kommet i gang med behandlinga en måned-halvannen før. Jeg hadde flaks, det var hakket før veldig mye mer alvorlig, og da kunne jeg sittet med verre ettervirkninger enn en utlagt tarm og et herpa underliv. Forrige fastlegen min sendte meg til psykolog, fordi han mente det var bare i hodet mitt jeg hadde problemer med leddene, fordi det ikke gjorde ordentlig utslag på blodprøver. Selv google veit at blodprøver alene ikke kan gi svar på om man er revmatiker eller ikke, og at ikke alle revmatikere får utslag på de prøvene. 

Akkurat det er ikke en enkel jobb, og fastleger gjør det ytterst sjeldent, så jeg ville kanskje satt pris på at hun leste seg opp på sånt før hun begynte å fikle i ledd med lange, tjukke sprøyter. Jeg har forøvrig aldri fått kortisonsprøyter i ledd av fastlegen, det har jeg alltid vært på MHH, som er et revmatiker-sykehus, å fått, og ut fra det jeg har hørt om andre som gjort det, så er de ****** flinke der i forhold til fastlegekontorer. 

Jeg har mer enn en gang tenkt at jeg skulle ønske jeg kunne gå til veterinæren min, for de er så innmari flinke og hyggelige...

5 timer siden, Ganzie skrev:

Verdens beste Ganzie er 13 år i dag! :bananas:
Gratulerer med dagen til min sjelevenn, bestevenn og pelsterapi:heart:
12631485_958657010856116_750671818792466

Gratulerer så mye med dagen!

3 timer siden, MaritaS skrev:

...venter jeg på å få yngstehunden tilbake. Han fikk til en parring uten heng, så er veldig spent på om det blir valper av dette eller ei. 

Det er mange kull som er unnfanget uten heng, og det er mange tisper som går tom etter tre parringer med timeslange heng. Det eneste vi vet om avl, er at vi ikke noe vet.

1 time siden, Tinkie skrev:

Jeg drømte for litt siden at jeg skulle undervise, og så hadde noen stjålet klasserommet. Og med det mener jeg helt bokstavelig: Der klasserommet vårt skulle være, var det nå bare en liten gresslette. Med trær og steiner og småkupert terreng. Det var veldig vanskelig å undervise der. :ermm: 

Naturfag! Eller gym.

I dag lot jeg meg selv sove uten å sette på vekkerklokka, så jeg kanskje kunne sove ut. Jeg vet ikke om jeg synes det hjalp noe særlig. Det hjalp i hvert fall ikke å våkne opp til frenetiske tekstmeldinger og mailer med mer arbeidsoppgaver. Jeg er helt kvalm av tanken på alt jeg har å gjøre.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Mud skrev:

Du er lite kreativ lærer :aww: 

Gjør som i andre land,  pinner og litt sand :P Eventuelt jord .

Det aller største problemet var egentlig at elevene bare stakk av, for jeg kunne ikke følge med alle på en gang - i et vanlig klasserom kan de jo bare gå ut døra, men nå som alt var utendørs så kunne de jo løpe over alt bare jeg kikket vekk! :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nydelige jentene mine pluss bonushunden Bella i bakgrunnen :)

80983174f46623d9b8ed86cc7de34c57.jpg

Og søstra mi som er så flink å sy så fine tispetruser!

Iben har beholdt sin på hele perioden og ikke fått den av, til tross for iherdige forsøk [emoji1]

801998d8a51db5302021e2bdbc5e3054.jpg

Sent fra min SM-N9005 via Tapatalk

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Tinkie

Det minnet meg på at klasserommet mitt ble stjålet en gang - av skolens rådgiver. Hun syntes vel jeg overdrev det problematiske i det...det kan da ikke være så farlig at 3. klasse vgs mister et par mattetimer noen uker før eksamen lzm:icon_confused: Uansett,  det endte faktisk med utendørsundervisning. I matematikk. Med russeklasse:D 

Tror den eneste grunnen til at det fungerte var at de syntes jeg var så teit at det var gøy:P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde praksis på ungdomsskolen og da maste elevene om utetime. Ok sa læreren, ta med dere pultene og stolene deres ut. Så trillet han ut tavla og alle elevene hadde med seg stolene sine også satt de på bakken og brukte stolene som pult :P Tror ikke det var helt det de hadde tenkt med uteundervisning akkurat... men ganske morsomt.

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 30.1.2016 at 4:54 PM, Line skrev:

Litt i overkant vel? Hva var målet med det da? Det er jo ikke polarhund du har. Sorry, men det der syntes jeg faktisk hørtes slemt ut jeg..

 

På 30.1.2016 at 4:57 PM, Symra&Pippin skrev:

Jeg også. 

 

På 30.1.2016 at 5:34 PM, Krutsi skrev:

Hvis hun bare var ute for å spise maten sin, og ikke mange kuldegrader, så går vel det helt fint..  

 

På 30.1.2016 at 5:42 PM, Pringlen skrev:

Bare tipper, men hun hadde kanskje ikke lyst på v&h klin utover gulv, sofa etc :P Slik mat er utendørsgreie, uansett vær. Mine har gnagd kraftbein ute i flere timer i dag. Riktignok ikke snøstorm her, men om så var, hadde aktiviteten fortsatt foregått ute...

Pust:)

Det var plussgrader, kom en snøbyge og bikkja sto ute og spiste. Noe  som er helt vanlig, jeg har dog ikke fått den reaksjonen før. Derfor mobbet jeg. Og dette er en hund som ofte leker polarhund i snøen osv. Så ikke vær redd, jeg er ikke dyremishandler.

PS: og det er helt uaktuelt å fore med vogh inne, det er klin.

Ellers har den stakkars hunden min idag vært på feltsøk, det klarte lille gærnpilla mi fint. Litt fort i svingene, men nesa var på så gjenstandene ble funnet. 

Nå kjenner jeg på hele meg at jeg er  drittlei dette holkeføre..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde undervisning ute i noen fag de siste ukene på vgs. Var heldige og hadde de to eneste lærerne som klarte å holde styr på oss ute (fordi vi faktisk likte undervisningen og lærerne), så da satt vi utenfor kontoret til rektor[emoji38]Han kom ut et par ganger og jobbet på en benk, så tror ikke han synes det var helt feil. Helt til det kom klager om at de andre elevene var misunnelige[emoji14]

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Line skrev:

Jeg har også skrevet årsberetning. Styret har bestemt at antall avlssperrer også skal være med, men de har ikke tenkt over at den statistikken ikke kan hentes ut fra DW :P 

:lol: Da er det vel bare å gå inn på hver enkelt hund, da, og se om det står noe eller ikke :aww:

35 minutter siden, SFX skrev:

Siri har funnet Nirvana! :D

:aww: 

35 minutter siden, SFX skrev:

Det har så mye å si, det er greit med forsinkelser på grunn av sånt, og ikke fordi de taster altfor sakte eller må snuse mellom hver pasient eller noe.

Ja, det er helt greit med slike forsinkelser egentlig, men jeg må vel også si at jeg aldri har opplevd særlige forsinkelser hos henne. 5 min er helt greit å vente liksom :) 

Akkurat nå, Krutsi skrev:

Er det noen her inne som er drevne på dogweb arra ang søknad om utstilling? Som kan svare meg på et egentlig enkelt spørsmål, men som likevel mange sliter med :lol: 

:o Du - min DogWeb Arra-guru? Kan ikke du alt? :o:o:o 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Minner meg litt om da en lærer jeg hadde på vgs låste oss inn på skolen en kveld i russetida. Han hjalp oss med å bære ut pultene fra to klasserom, også bygde vi en svær pyramide i skolegården. Rektor var ikke så veldig fornøyd. Vi gjorde i det hele tatt mye farsk på/mot skolen i russetida. Blåste opp 600 ballonger og la inne på inspektørens kontor. Snek oss inn og sov på skolen om nettene. Drakk øl i kjelleren i fritimene. Sånne ting. Ungdommer kan være ganske teite og irriterende. Men vi hadde det gøy, da. 

 

Ellers sitter jeg i senga og ser på 4-stjernes middag. Lurer på hvor tidlig det er lov å legge seg. Gleder meg til å ikke være fyllesjuk i morra. :P Det er nesten så jeg vurderer å gjøre alvor av setningen "jeg skal aldri drikke karsk igjen." Det er virkelig gift for kroppen, helt utrolig at man utsetter seg for det frivillig. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare dritt på tv, ingen filmer jeg jeg har sett trailere på frister å se, jeg har spist for mye sjokolade, det snør FREMDELES store, tunge filler ute og jeg kjeder meg. Nesten så jeg gleder meg til å gå på jobb i morgen for å få noe fornuftig å gjøre. Sånn kan det ikke fortsette altså...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Ingvild skrev:

Minner meg litt om da en lærer jeg hadde på vgs låste oss inn på skolen en kveld i russetida. Han hjalp oss med å bære ut pultene fra to klasserom, også bygde vi en svær pyramide i skolegården. Rektor var ikke så veldig fornøyd. Vi gjorde i det hele tatt mye farsk på/mot skolen i russetida. Blåste opp 600 ballonger og la inne på inspektørens kontor. Snek oss inn og sov på skolen om nettene. Drakk øl i kjelleren i fritimene. Sånne ting. Ungdommer kan være ganske teite og irriterende. Men vi hadde det gøy, da. 

 

Vi kom oss inn vindu i kjelleren, og gikk opp i tredje og brøt oss inn på skolekjøkkenet. Så tok vi alt vi fant som kunne spises i skapene (kokesjokolade osv), en gang lagde vi pannekaker. Så lagde vi diger haug på "vaskerommet" av alt vi fant av rene koppehåndklær, forklær osv før vi hadde sex på haugen :icon_redface:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliten.no, men for et hyggelig selskap! Jeg har finfin familie jeg :heart: Fått altfor mye gaver og! Tuva er superfornøyd siden hun fikk lov til å være med oss hele tiden, tenk så mye oppmerkshomet bare til henne a :lol: Vigdis og Trym fikk lov til å komme ned og hilse på på slutten, Vigdis i bånd da vel og merke :P

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Pixie skrev:

Vi kom oss inn vindu i kjelleren, og gikk opp i tredje og brøt oss inn på skolekjøkkenet. Så tok vi alt vi fant som kunne spises i skapene (kokesjokolade osv), en gang lagde vi pannekaker. Så lagde vi diger haug på "vaskerommet" av alt vi fant av rene koppehåndklær, forklær osv før vi hadde sex på haugen :icon_redface:

:lol::lol: 

Jeg var åpenbart kjedelig i russetiden :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

29 minutter siden, Siri skrev:

:lol: Da er det vel bare å gå inn på hver enkelt hund, da, og se om det står noe eller ikke :aww:

Ja - bare... :lol: 

Hyggelig telefon fra valpekjøper. Hun har ventet på Smulevalp siden i fjor vår nå, og er så spent :lol: Og så er hun fornuftig og skjønner ikke hvorfor hun må ha bur :D 

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Hjemme fra ringtrening. I begynnelsen tenkte jeg at dette kommer ALDRI  til å gå bra. Og så oppdaget han at jeg hadde jo godbit i hånda, så da fulgte han fint etter den i stedet for å hoppe og herje rundt :P

Men det merkes at det er mange år siden jeg har løpt :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

39 minutter siden, Siri skrev:

:lol: Da er det vel bare å gå inn på hver enkelt hund, da, og se om det står noe eller ikke :aww:

:aww: 

Ja, det er helt greit med slike forsinkelser egentlig, men jeg må vel også si at jeg aldri har opplevd særlige forsinkelser hos henne. 5 min er helt greit å vente liksom :) 

:o Du - min DogWeb Arra-guru? Kan ikke du alt? :o:o:o 

 

Haha nei, altså.. Problemet er vel egentlig størst å vite om det er "vanlig" rutine å gjøre det sånn eller om jeg setter de rutinerte tantene ut av systemet dems.. 

Har enda godt i minnet da jeg gjorde noe utenfor rutinene for ei i corgi-klubben :lol: det ble et par telefoner det :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...