Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Januar


Snøfrost
 Share

Recommended Posts

Guest Klematis

Drikkepress ja, det har jeg opplevd hele voksenlivet.

Jeg liker faktisk ikke smaken av alkohol, og det er veldig vanskelig å håndtere for mange.

Nei, jeg liker ikke øl, jeg liker ikke vin, og jeg liker ikke sprit. Har aldri gjort det, og når jeg i mitt snart femogtredveårige liv enda ikke liker alkohol, så tviler jeg på at jeg kommer til å gjøre det i fremtiden.

Joda, det er klart jeg har vært på fest og drukket for mye, og det er jo fordi alt sammen smaker mye bedre etterhvert som promillen stiger. 

Det er tydeligvis utrolig vanskelig for andre å forstå at det er mitt valg, jeg ønsker faktisk ikke å drikke det, og ja, det er helt sant at jeg ikke liker smaken. Nei, det har ingen religiøse grunner heller. Og ikke er det synd på meg som sitter der med brusen min heller, jeg synes faktisk brus er godt, i motsetning til alkohol som rett og slett smaker vondt, synes jeg.

Faktisk, så de få gangene i året jeg tar meg en cider eller litt dessertvin,som er det eneste jeg kan drikke uten å gjøre en grimase, så er det for å glede min mor, som mener at den slags hører med til litt finere middager.

Ei venninne mente at jeg måtte drikke mer rødvin for å like det, men hvorfor i huleste skal jeg tvinge meg til å drikke noe jeg ikke liker?

Og tro meg, jeg har prøvd veldig mye forskjellig, og fellesnevneren for alt utenom Moscato og cider er: Liker ikke!

Når en kollega skal hjem og spise potetgull og kose seg med et glass rødvin, så skal jeg hjem og drikke zeroh saft med lime og sitron, for det liker jeg på en fredagskveld, nemlig!:P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg fikk 5 på eksamen!  5!    

Sonen, hils på Lyn!  

Møtte en rosa goldendoodle på tur i dag. Den hadde tygget hull i en tube med konditorfarge, og husets femten år gamle datter hadde tatt ham i dusjen for å få det av. Men det kom ikke av, det bare ble

Posted Images

27 minutter siden, Siri skrev:

Det er overraskende mye gruppepress i voksenlivet... jeg tror faktisk drikkepresset er vel så stort som blant ungdommen, og ja, man blir sett rart på om man ikke drikker eller spiser det ene eller andre. Nå er jo jeg litt snever i knotten, så jeg har liksom ikke latt meg påvirke særlig av at folk kikker rart på meg om jeg sier at jeg heller vil ha en cola enn en øl, eller når jeg sier at nei, jeg er ikke så himla interessert i å dra på julebord med jobben, eller nei, jeg tror ikke jeg har lyst til å bli med på fredagspils på byen... 

Jeg ble jo i ungdommen påprakket kaffe på ymse vis - og det er litt rart det der med kaffe, for det smaker EGENTLIG ikke spesielt godt, men det ER godt å drikke liksom... ehhhhh... det er sikkert litt det samme som med røyk - det SMAKER vel ikke direkte godt, det heller, men det ER sikkert godt å røyke, siden det er så mange som gjør det? Det er noe med kosen, vanen og det er jo sååå deilig med en liiiiiiten sjokladebit til kaffen :D. Jeg drikker heller ikke så ofte alkohol egentlig - og jeg liker ikke øl (dermed ser jeg heller overhodet ikke poenget med å drikke alkoholfritt øl), men jeg kan godt drikke det i godt lag liksom, men da er det jo bare for å kjenne litt på rusen og å være sosial. Vin smaker godt noen ganger - ikke alltid... men der har jeg det litt på samme måte som med kaffe - det smaker ikke direkte godt, men det er noe med settingen når jeg drikker vin som tiltaler meg (men jeg drikker helst ikke hvitvin - der har jeg noen litt dårlige assosiasjoner fra studietiden :aww:). Men jeg MÅ ikke drikke vin til maten liksom - jeg kan godt ta en cola, jeg, eller et glass vann. Jeg drikker jo fortrinnsvis for å bli utørst liksom, og det blir man jo ikke verken av kaffe eller vin, men jeg kan godt kose meg med litt rødvin i rette settingen. Bare fordi... :lol:

... bable bable bable.... 

Hvilken suksess har dama hatt i utlandet? Jeg har aldri hørt om henne, jeg... og jeg antar at norske nordmenn fra Norge som gjør suksess i utlandet ville blitt godt omtalt i norsk presse? Hvilke sanger er det hun har skrevet? 

Hmmmm... da er ikke jeg blant "de fleste"... eller jo - jeg har hørt navnet, men aner ikke hvilken musikk de spiller, det er antakelig ikke noe som har fenget meg nevneverdig :aww:

sen oppstandelse her i huset i dag, men nå er frokost og kaffe inntatt (med en liten After Eight eller to til :aww:). Været er jo strålende, men av en eller annen grunn har jeg overhodet ikke lyst til å dra med meg hundene på tur? Kanskje vi bare skal ha aktivitetsdag hjemme... trene litt sånn rally-LP? Det kan jeg jo ingenting om, men nå har hundene gått kl 3-baner, og det er vel ikke direkte uoverkommelig å få trent inn de øvelsene liksom - og i rally trenger man ikke den helsikkes fellesdekken i hvert fall :aww:. Kanskje det blir Willys pensjonistaktivitet? Jaja... enn så lenge skal jeg bare nyte sola - kanskje ta en kopp kaffe til ute på terrassen? Det er jo nesten sol der også nå - og god temperatur ute :D

Akkurat nå er hun vel  på top 10 lista i 22 land?  Hun har vokalen og har skrevet how deep is your love med Calvin harris.  

Hun har også skrevet hits for en rekke andre internasjonale artister .Du har garantert hørt flere av låtene hennes. 

Vi som følger med på musikk har hørt om henne lenge,  men hun har gått litt under radaren for folk flest. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Ingvild skrev:

Jeg har lært flere venner å oppriktig like vin. Det er veldig praktisk å like vin, og ikke minst er det ordentlig godt når man har lært seg å like det! Mine tips: Drikk vin til mat/snacks, gjerne med litt sterk smak som passer til vin (f.eks pasta arrabbiata eller pizza med blåmuggost). Vei opp vinsmaken med noe annet som passer til. Drikk rosévin! Nam nam. Drakk en flaske rosévin i kveld, og det er så mye mer lettdrikkelig enn rødvin, men ikke så kvalmende som hvitvin. Rødvinstips: Marques de Nombrevilla og Chianti Ruffino. Mmm. 

 

 

Det er en av tingene jeg synes er rart med vin, at det visstnok passer til mat. Foreløpig er det for meg en merkelig blanding av surt og søtt, noe ubestemmelig som gjør seg best i bittesmå slurker med lange pauser imellom. Til mat drikker jeg noe jeg kan slukke tørsten med, og vin er jo ikke akkurat det. Men, omtrent hele verdens befolkning kan jo ikke ta feil, så det må jo være noe jeg går glipp av. De drikker jo enorme mengder vin i game of thrones, og det ser så godt ut, de slurper det ned og koser se. Jeg vil komme dit :lol: Tips skrives opp, i år skal jeg prøve skikkelig å like det! Har prøvd før og, men har nok ikke vært intensivt nok... eller noe :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 timer siden, 2ne skrev:

Hvis det ikke fører til noe, skjønner jeg i hvert fall ikke vitsen :P 

Jeg liker henne jeg :P 

--

Jeg skjønner heller ikke hvorfor man skal lære seg å like noe man ikke liker, bare fordi det er forventa at man liker det. Jeg drikker hverken kaffe eller vin, og jeg ser ikke helt hvorfor jeg skal gulpe meg gjennom kopper og glass med det for å lære meg å like det. Man må ikke drikke det. Man kan fint leve et helt liv uten å drikke kaffe og vin. Gruppepress for voksne, liksom.. 

Du sikter kanskje litt til meg, side jeg tok det opp? Følte meg iallefall truffet :P

Nei for min del er det ikke fordi det forventes at jeg liker det. Overhodet ikke! Det er bare fordi JEG har lyst til å like det, fordi vin er noe mange liker og virkelig nyter. Jeg er glad i gode ting, så da har ikke jeg lyst til å gå glipp av noe som tydeligvis er så godt. Og siden vin er noe mange lærer seg å like, så gir jeg det et forsøk. Jeg vet fint hvordan det er å leve uten ting, jeg er vegetarianer. Og tro meg, var jeg en som gjorde ting pga. gruppepress hadde jeg spist kjøtt for mange år siden. :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Caroline skrev:

Jippi! Cirka er fri både foran og bak! :D Åh, nå ble jeg glad! Alltid merkelige tidspunkter man får svar på AD, altså. De to siste gangene har det kommet søndag kveld, og nå fredag kveld. 

gratulerer, og takk for at du skrev på sonen- så fikk jeg gått inn og sjekket om to av "valpene" våre sine AD resultater hadde kommet (de var ikke kommet tidligere på dagen i går)- og joda. det var de :) Hurra :) (HD A AD 0)

 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Meg skrev:

gratulerer, og takk for at du skrev på sonen- så fikk jeg gått inn og sjekket om to av "valpene" våre sine AD resultater hadde kommet (de var ikke kommet tidligere på dagen i går)- og joda. det var de :) Hurra :) (HD A AD 0)

 

AD-resultater kommer på de underligste tider, så jeg gir ikke opp selv om klokka har passert kontortid :P Gratulerer selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drikker svært sjelden noe med alkohol, og har vel totalt i mitt liv fått i meg 2 glass hvitvin, en altfor søt drink, en tom collins (som faktisk var ganske god) 2 cider og 4-5cl whisky + en liten smak av enkelte andre ting. Fordelt på 21 år (siden jeg ble 18, smakte ikke på noe før det var "lovlig") er ikke så voldsomt mye. Jeg har dermed aldri fått i meg nok alkohol til å få "gleden av" og føle meg beruset.  I tillegg drikker jeg ikke kaffe, og liker bare grønn te, fordi om jeg kan få i meg en kopp med annen type te. Jeg tar heller vann, juice eller brus :aww:

Når man i tillegg ikke liker å gå på fest, synes forsamlinger med fulle folk er slitsomt, at nyttårsaftenfester er totalt uinteressat og kunne slenge på at jeg var singel i nærmere 13 år uten å i det hele tatt være interessert i og skaffe meg en ny kjæreste så var bildet på den rare gale dyreelskeren komplett :lol:

Nå har jeg vel blitt normalisert (til en viss grad) på kjærlighetsfronten. Men så var det alle disse andre rare valgene vi gjør da. Som f.eks. det at vi nå har 10 hunder. Uforståelige greier. 

Er visst ikke så flink til å følge saueflokken jeg...

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine
1 time siden, MarieR skrev:

Slemt å le, men det er så typisk deg, og den beskrivelsen med golden retrieveren var spot on! Alltid like glad, impulsiv og positiv. Derfor vi er så glad i deg vettu :wub::D Håper det går bra med knærne dine!

Helgevask på programmet. Etterpå. I løpet av dagen. Kanskje. :P

Får besøk av Ziva til uka da, herregud som jeg gleder meg! :D

Haha, jepp! :P Kroppen er overrasskende fin i dag, bare litt vondt her og der. Med et par paracet skal jeg nok komme meg ut en tur :)  Så hyggelig at du får besøk - må være godt å ha muligheten til det :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor kan ikke folk snurre inn flexien, når de vet at de har en koko hund? I dag var det jammen meg ei som tok en skikkelig piruett i den elektriske rullestolen sin på glatta, i bratt nedoverbakke, med galskapen i full "jeg skal drepe den rotta der" modus. Nå er Tinka rimelig nyoperert og jeg gikk ut av øyesyn med henne, mens Ia hjalp damen å snelle inn galskapen. Bevares. Hun kunne jo ha veltet, mistet klumpedingsen, og værst av alt, sett med mine briller: Sluppet monsteret bort til Tinka som slett ikke har krefter til noe som kan minne om et angrep!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drikke alkohol har folk gitt litt opp på meg,  jeg drikker når det passer meg, ferdig snakket.  Men min mor maser fremdeles på at jeg må like sauekjøtt og hvorfor jeg ikke synes tau eplemos er godt til mat pg hvorfor jeg ikke bare blander det med farris, istedenfor for å bare drikke farris... Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke kan få velge selv uten at det må bli noe stor greie utav det. Jeg er 32 år burde snart få velge selv....*fnis*

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg drikker faktisk vin til mat, men aldri øl! Det klarer jeg ikke . Jeg må ha vann ved siden av da  . 

Lærte meg å like vin når jeg bodde i England.  Kostet ingenting på Tesco jo :lol: 

 

Veldig kort tur i hundeparken.  Poden sklei på isen og reiv av hud på fingeren.  Han tåler jo ikke sånt,  han er lik mammaen sin og blir svimmel og kvalm av sitt eget blod :P 

Synd, for rett før vi dro kom det to huskytisper og 4 schappendoes.  På avstand så det ut som det bare var 2 raser der, herregud så like pulier og schappendoes er! Utrolig gøy å se! 

Toddy er merkelig frekk med huskytisper gitt.  Utrolig irriterende.  Jeg ble sur , og Nico ble surere. Hun er grei sånn.  Hun tillater ikke at Toddy plager damene , selv fremmede :aww: vesle rødstrømpa mi :wub: 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Caroline skrev:

Skjønner virkelig ikke hva du mener :lol: Jeg var 21, om det er noen trøst :P 

Heldigvis vokser man ut av slike faser - stort sett :lol:

12631550_10153448110861985_9141331945155

Smula har blitt enda mer kosete og driver stadig og bretter frem magen sin. Ja, jeg tror nok den der har en hemmelighet på lur :ahappy: 

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg søkt på en jobb som det hadde vært veldig gøy å få! Men jeg er vel ikke akkurat den eneste som søker på den stillingen. :teehe:Det skader i alle fall ikke å søke. Blant nyutdannete tror jeg at jeg stiller ganske sterkt egentlig. Problemet er at folk med relevant arbeidserfaring også søker. :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, HeleneFS skrev:

Jeg drakk ikke øl heller på den tiden og da blir du med en gang en "vanskelig" person i besøk og på feks firmafester. Det syntes jeg var litt ubehagelig. Ser poenget deres da, at man skal drite i hva andre tenker.

Hvorfor blir du sett på som en "vanskelig" person fordi du ikke drikker det samme som dem? :blink: Jeg synes det er utrolig sløvt av arbeidsgivere å ha fester der man "må" drikke alkohol for å delta. Det er alltids noen som ikke kan drikke, for eksempel hvis de går på medisiner, er gravid eller prøver å bli det eller sliter med avhengighet. Og så har du dem som rett og slett ikke har lyst, og som ikke bør ekskluderes av den grunn. Jeg blir så sint av sånt.

Jeg drikker verken øl, vin eller kaffe, og driter langt i hva andre synes om det. Men jeg er en sånn person som ikke påvirkes av gruppepress - tvert imot, jeg blir sta som et esel og sånn "da skal jeg i hvert fall ikke" hvis folk maser (jeg var et sjarmerende barn, kan dere tro :lol:). Så jeg vet ikke hvordan det føles å virkelig føle på det presset. Men å være voksen er ikke å drikke vin eller tilfredsstille andres forventninger, men å ta ansvar og kontroll over sitt eget liv. Jeg elsker å være voksen :D

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har bare skumma gjennom de siste sidene, men hiver meg inn i diskusjonen om å like vin likevel. Jeg likte heller ikke vin i min ungdom, men drakk et lite glass nå og da likevel, til lammekjøtt for eksempel. Langsomt begynte jeg å like det, og nå er det en av livets gleder. Jeg liker de runde, litt aromatiske vinene, og det er så utrolig mye godt å velge mellom! Det er veldig sjelden jeg drikker mer enn ett glass da, rus har igrunnen aldri vært min greie.

Så med tanke på hvilken verden av liflige smaker som venter så synes jeg ikke det er så teit å prøve å begynne å like vin. 

Her handler det om husarbeid i dag, og snart er det pelsarbeid for alle penga. Begge dyra må få en omgang i dag og i morgen. Pippin først!

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Snøfrost skrev:

Jeg drikker svært sjelden noe med alkohol, og har vel totalt i mitt liv fått i meg 2 glass hvitvin, en altfor søt drink, en tom collins (som faktisk var ganske god) 2 cider og 4-5cl whisky + en liten smak av enkelte andre ting. Fordelt på 21 år (siden jeg ble 18, smakte ikke på noe før det var "lovlig") er ikke så voldsomt mye. Jeg har dermed aldri fått i meg nok alkohol til å få "gleden av" og føle meg beruset.  I tillegg drikker jeg ikke kaffe, og liker bare grønn te, fordi om jeg kan få i meg en kopp med annen type te. Jeg tar heller vann, juice eller brus :aww:

Når man i tillegg ikke liker å gå på fest, synes forsamlinger med fulle folk er slitsomt, at nyttårsaftenfester er totalt uinteressat og kunne slenge på at jeg var singel i nærmere 13 år uten å i det hele tatt være interessert i og skaffe meg en ny kjæreste så var bildet på den rare gale dyreelskeren komplett :lol:

Nå har jeg vel blitt normalisert (til en viss grad) på kjærlighetsfronten. Men så var det alle disse andre rare valgene vi gjør da. Som f.eks. det at vi nå har 10 hunder. Uforståelige greier. 

Er visst ikke så flink til å følge saueflokken jeg...

 

er det unormalt å ha hagen full av hunder? Eller ikke drikke kaffe , te eller alkohol?? Hm...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har funnet en hvitvin jeg "liker", og den skal jeg ha i bryllupet mitt :D Selv om det nok kommer til å gå mest i rød saft (rømmegrøt) og vann :P Je drikker kanskje 2 ganger i året, eller 3 blir det vel. En irish coffee eller baylies på julaften, det samme på nyttårsaften og kanskje en cider i påska :aww: Men jeg synes det er fint at jeg liker den hvitvinen, for det høres så himla koselig ut å kose seg med et glass hvitvin i sola eller no, rødt klarer jeg bare ikke, heller ikke øl.

Skikkelig utrivelig tur er gått, men det positive var jo at det er sol ute :D Og nå har jeg lagd sticky toffe muffins til i morra, blir nok en sånn til lunsj ka :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, HeleneFS skrev:

@2ne @Betty Vin er billig :D!  Hilsen Student!

Det blir ikke noe godt av den grunn :aww: 

2 timer siden, HeleneFS skrev:

Jeg drakk ikke øl heller på den tiden og da blir du med en gang en "vanskelig" person i besøk og på feks firmafester. Det syntes jeg var litt ubehagelig. Ser poenget deres da, at man skal drite i hva andre tenker.

Vanskelig person fordi du ikke vil ha øl? Hva for slags folk er det du jobber med? :o 

2 timer siden, Siri skrev:

Det er overraskende mye gruppepress i voksenlivet... jeg tror faktisk drikkepresset er vel så stort som blant ungdommen, og ja, man blir sett rart på om man ikke drikker eller spiser det ene eller andre. Nå er jo jeg litt snever i knotten, så jeg har liksom ikke latt meg påvirke særlig av at folk kikker rart på meg om jeg sier at jeg heller vil ha en cola enn en øl, eller når jeg sier at nei, jeg er ikke så himla interessert i å dra på julebord med jobben, eller nei, jeg tror ikke jeg har lyst til å bli med på fredagspils på byen... 

Jeg ble jo i ungdommen påprakket kaffe på ymse vis - og det er litt rart det der med kaffe, for det smaker EGENTLIG ikke spesielt godt, men det ER godt å drikke liksom... ehhhhh... det er sikkert litt det samme som med røyk - det SMAKER vel ikke direkte godt, det heller, men det ER sikkert godt å røyke, siden det er så mange som gjør det? Det er noe med kosen, vanen og det er jo sååå deilig med en liiiiiiten sjokladebit til kaffen :D. Jeg drikker heller ikke så ofte alkohol egentlig - og jeg liker ikke øl (dermed ser jeg heller overhodet ikke poenget med å drikke alkoholfritt øl), men jeg kan godt drikke det i godt lag liksom, men da er det jo bare for å kjenne litt på rusen og å være sosial. Vin smaker godt noen ganger - ikke alltid... men der har jeg det litt på samme måte som med kaffe - det smaker ikke direkte godt, men det er noe med settingen når jeg drikker vin som tiltaler meg (men jeg drikker helst ikke hvitvin - der har jeg noen litt dårlige assosiasjoner fra studietiden :aww:). Men jeg MÅ ikke drikke vin til maten liksom - jeg kan godt ta en cola, jeg, eller et glass vann. Jeg drikker jo fortrinnsvis for å bli utørst liksom, og det blir man jo ikke verken av kaffe eller vin, men jeg kan godt kose meg med litt rødvin i rette settingen. Bare fordi... :lol:

... bable bable bable.... 

Nei, jeg bryr meg ikke så veldig mye om at folk syns jeg er sær og kresen, jeg er gammel nok til å bestemme hva jeg skal ha i meg sjøl, jeg. 

1 time siden, Lola Pagola skrev:

Du sikter kanskje litt til meg, side jeg tok det opp? Følte meg iallefall truffet :P

Nei, ikke egentlig, det var bare en refleksjon av den der "må drikke vin for å kose seg" eller "må drikke kaffe så man er voksen"-greia. Jeg skjønner delvis hvorfor du vil lære deg å like vin, for det høres koselig ut å drikke vin, både om man nyter den alene eller om man gjør det i festlig lag. Jeg kjøpte meg rusbrus da Belgerpia og jeg var på Sverige-tur med pudlene i fjor, fordi hun og oppdretteren til Leah og Malin skulle drikke vin til grillmaten. Bare for å være med, liksom. Jeg kunne like gjerne drukket brus :lol: 

Det der med å være edru når alle andre er fulle, slipper jeg delvis unna fordi ikke alle får med seg at jeg er edru *flir* Jeg kan godt drikke alkohol jeg altså, men da blir det sprit eller rusbrus, og bare for å bli full, og siden jeg egentlig ikke trenger å miste flere hemninger, så er det ikke så ofte jeg mener jeg burde være full heller :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...