Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Januar


Snøfrost
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg fikk 5 på eksamen!  5!    

Sonen, hils på Lyn!  

Møtte en rosa goldendoodle på tur i dag. Den hadde tygget hull i en tube med konditorfarge, og husets femten år gamle datter hadde tatt ham i dusjen for å få det av. Men det kom ikke av, det bare ble

Posted Images

Akkurat nå, Snøfrost skrev:

Godt Nyttår sonen!

Måtte 2016 bli et fantastisk år på alle måter for oss alle :)

Veldig enig! Måtte alle tobeinte med diagnoser og vondter bli friskere og mer smertefrie enn de trodde var mulig, måtte alle firbeinte holde seg friske og skadefrie, måtte de med dårlig råd få det romsligere, måtte de med valpeplaner finne drømmevalpen og måtte 2016 bli fullt av sjokolade, rødvin, flotte skogturer og haugevis av konkurransemeritter!

  • Like 18
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Sitat

Hahaha! Jeg har et tårn av ferdigleste bøker på soverommet mitt. Mangler hylleplass nede så de får ligge der til jeg har ordnet noe. Å ligge og lese på senga er en av livets store gleder! :ahappy:

Jaaaaa... Det er så deilig :). Jeg blir nesten panisk jeg, om jeg ikke har flere bøker liggende klare - tenk om jeg går tom for bøker liksom? Hva gjør jeg da? 

Nei, NÅ må vi vel gå og legge oss da... jeg fikk litt vondt da vi var ute for siste luftetur nå, for en hund borti der --> bjeffet i fistel hele tida mens vi var ute... det smalt litt fortsatt og den hørtes litt panisk ut, stakkars... og det hørtes ut som om den stod ute? Stakkars... :(. Nei, ta med meg ny bok og legge meg da.... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 minutter siden, Annik skrev:

Jeg endte opp med å sitte her alene og vurdere fram og tilbake, så stakk jeg heller ned til sentrum og hilse på folk klokka 12. Da har jeg i det minste vært litt sosial i dag :P 

haha.. Ja, da var du i det minste litt sosial :P 

--

Godt nytt år, folkens :ahappy: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • mushi pinned this emne

Godt nyttår, alle sammen! Håper dere har hatt en fin feiring, enten det var i stort selskap eller alene, rolig eller rølpete eller, på jobb eller som en helt vanlig kveld. Jeg håper selvsagt også at 2016 blir et godt år for dere, med masse gode opplevelser! :)

Selv har jeg tro på at 2016 blir "mitt år". 2014 og 2015 var tidvis veldig kjipe, selv om det også har vært noen gode oppturer innimellom. 2016 blir nok det hittil mest spennende, i hvertfall i mitt voksne liv! Jeg gleder meg :)

Forsetter: gjøre det beste ut av det jeg får utdelt, prøve å være en god utgave av meg selv. Det innebærer bla. en dæsj ekstra tålmodighet, både overfor andre og meg selv. Jeg skal bli flinkere til å sette pris på det jeg har og der jeg er akkurat nå :)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt nytt år, folkens!

Glam håndterte fyrverkeriet helt utmerket - han lå på ryggen og sov under juletreet da det begynte (han ligger ofte der, og dulter borti pynten med potene som en annen liten pusekatt), og da lå Foenix i sofaen under et pledd med meg. Det ble for varmt for henne etter hvert, så hun gikk ned, og da smatt Glam opp i sofaen. Han tittet ut av vinduet et par sekunder da det smalt på det verste, før han krøllet seg sammen og la seg oppå meg. Godt å se at han tar det lugnt.

Det var overraskende mye fyrverkeri, men samtidig bor vi såpass høyt oppe at vi nok har utsikt til ganske mange hus selv om jeg ikke har mange naboer. Det var dog bare konsentrert til en periode fra 2345 til 0015, så meget fornuftige folk her.

1919055_10156272081710136_23458802370946

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jentene fått mat og blitt lufta, og jeg har fått sjekka katta (hun hadde det bra), og det rakk jeg før en eller annen nabo fant ut at eyh, vi har jo mer fyrverkeri igjen! Tror det er det som irriterer meg mest med nyttår og raketter, at de skyter opp i hytt og pine et par dager før og gjerne et par dager etter nyttår. Men nå er det natta! Jeg er trøtt jeg :yawn: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Engla tok fyrverkeriet med knusende ro! :D Elvis forholdt seg også rolig, viper var satt bort på hundepensjonat langt inne i skogen for å slippe å utsettes for det :) 

Engla klarte også å legge seg til å sove på stuegulvet, selv med 10 ukjente mennesker i hus! 

Godt nytt år!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her gikk nyttårsaften fint, hundene sov helt uten reaksjoner. Så gikk vi ut 0530 og så er det noen løkhuer som presterer å sende opp rakett i parken rett ved oss, typ 40 meter unna oss..:gaah:Banzai ble superskremt og bjeffa som bare det, jeg reagerte naturligvis ikke riktig, for jeg skvatt jo selv:wacko: Skulle tro det var trygt å gå ut så sent.. Han avreagerte kjapt da, mye kjappere enn meg. For jeg eksploderte.

Vi huka tak i de vi trodde det var, men de påsto det var noen andre som løp avgårde, så jeg vet ikke jeg... Har spilt av noen rakettvideoer i ettertid nå, og han bryr seg ikke nevneverdig, så satser på det gikk bra. Men det var jaggu meg frustrerende altså. 

Hvorfor er raketter en greie?! Jeg fatter det ikke:gaah:Og ja, reaksjonen min kommer av at jeg har hatt skuddredd hund før, og det var så vanvittig vondt og kjipt å se den frykten hver gang det var smelling av noe slag.

Oh well, godt nyttår sonen!:)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Nyttårsaften ble stille og rolig. Bizi opplevde raketter for første gang. Hun kikka på meg for å se min reaksjon,og jeg latet som at det er helt naturlig at det plutselig smeller ute. Hun kjefta litt i kor med Timmy,men ellers ingen reaksjoner. Klokken tolv lå vi i senga,og da smalt det ganske bra,men det var ingen reaksjoner fra henne. Begge sov godt i natt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...