Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Desember


Guest Belgerpia
 Share

Recommended Posts

1 minutt siden, Siri skrev:

Hahhahahaa, jeg tar meg selv i å tenke at det ikke er så interessant når Sundby vinner, samme hvor suveren han måtte være... Han er så himla uinteressant liksom - og skylder liksom utstråling, stakkars *ler*. 

Utrolig hvor fort den snøen forsvant? Bare siden jeg var ute med hundene og til nå - ca to timer - har det forsvunnet massevis av snø jo... :(

Ja også har han så mye sikkel i ansiktet, utrolig nittitalls! Han er kjedelig, rett og slett...

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud!  Dere vet den eksamenskarakteren jeg fikk, som var midlertidig? Vel, jeg har fått den endelige: Jeg fikk A!!!!!!!!!!!

Jeg må legge det ut her også Min lille Nora er mestvinnende berner sennenhund tispe i Norge i 2015

Oh, forresten så sendte jeg inn dette bildet av Nora og meg til konkurransen "Jakten på kjæledyret" for noen uker siden, og i forige uke fikk jeg telefon om at jeg hadde fått andreplassen og vunnet 1

Posted Images

1 time siden, Turb skrev:

Ja og igår trodde jeg jeg skulle kræsje. Kjørte i 60 km/t og plutselig hadde ikke bilen grep i en sving - var på vei rett mot autovernet.. og jeg rakk å tenke at nå krasjer vi, før jeg klarte å få dratt bilen rundt, havnet i motsatt kjørefelt (ingen biler der), før jeg fikk kontroll på bilen igjen - smått skjelven og med godt høy puls krøp jeg videre. Ekle været...

Gudameg, så fælt!

Musikeren hadde bare DRATT da jeg kom hjem i går, han! Han tok turen til en kamerat. Og jeg som hadde gledet meg til å komme hjem til ham. Men han skjønte visst at jeg var skuffa, for han kom med første tog i dag morges. :P Riiimelig bra full da, så det hadde kanskje ikke utgjort så stor forskjell uansett, for han kommer til å være ganske fyllesyk i dag. :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for gratulasjoner! Det er alltid hyggelig å ha bursdag på sonen. :D

 

Nå skal jeg stikke til sentrum en tur. Har fått tusen kroner av mamma og pappa for å kjøpe rødvin til i kveld. Føler det er veldig voksent å ha kommet dit at jeg serverer gjesten mine vin (så de slipper å ha med selv). Ikke fullt så voksent at det er mamma og pappa som betaler for det. :lol: 

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oj, jeg har jo ikke postet i denne tråden enda... jaggu på tide da. 

Nå husker jeg ikke alle som trengte det men det har vel vært jevnt over litt behov for klemmer og trøst, så :hug: til alle som har behov for det, og yey :flowers: til de som fortjener det. 
Og gratulerer med dagen til @Ingvild!!

I dag skal jeg en liten tur ut på butikken, tror jeg, men bortsett fra det så skal jeg holde meg ganske i ro. Jeg gikk natteravn i går og det kjenner jeg i ryggen i dag. Og med været i går så ble det en kald og våt affære, jeg kunne vri bukse og sokker når jeg kom hjem. Lady var lånt med på tur tidligere på dagen, så hun slapp å bli med ut i 4 timer til i drittværet, så da slapp jeg å stå med både bløt hund og eier når jeg var drittrøtt. :D Så kaffe og te i sofakroken, tente lys og ski på tv, så blir dette en flott dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klarte å miste noen deler til lastegrinden i vår, og har endelig klart å få bestilt ny. Ikke helt den jeg ville ha, men lommeboken bestemte. Håper den funker bra. 

Casper har drevet å krøpet frem i setene og revet i stykker poser og papir som har ligget fremme. I går så fikk jeg litt nok når han ødela solbrillene mine. Var yndlings solbrillene mine, kostet hele 70kroner :P 

Nå ligger vi i sofaen og koser, mens jeg venter på at vaskemaskinen og oppvaskmaskinen skal bli ferdig. Funderer på å ta en tur på hundemarken igjen, så gutten får løpe fra seg i dag også. Er så kjekt å se når han løper! 

Burde hatt støvler, men så ble det lastegrind istede. Også må jeg ha nye ullsokker, for de jeg har er det store hull i. Men jeg finner ingen som er sånn jeg vil ha dem. Og ikke kan jeg strikk sokker selv heller... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Mona skrev:

Forferdelig :(

Men tro meg, de ekstreme på høyresiden er minst like ille (jeg har sett langt verre enn det der, dessverre).

Vi må ta tak i det store netthets-problemet samfunnet tydeligvis har. Vi trenger en anstendig debatt, der saklige argumenter fra begge politiske sider (samt de som ikke tilhører noen politisk side) blir hørt. Men jeg tror vi taper kampen mot netthets ved å gå i skyttergravene og knytte problemet til "de venstrevridde PK-kulturmarxistene" eller "brungrumset på høyresiden" (for å bruke noen dagsaktuelle merkelapper fra fb og kommentarfelt).

Ikke noe jeg trenger å bli fortalt, jeg har opptil flere på facebook som daglig legger ut flere gamle artikler om voldtekt utført av muslimer opphøyd i mente. Men jeg tenker som så at de jo mener det godt. Det gjør jo venstresida og. Men det blir ikke fryktelig mye bedre om de som legger ut voldtektsartiklene blir møtt med JÆÆÆÆÆVLARASSIST MONGO! Like lite som det hjelper å si til en kronisk hundebanker at du ER EN FORBANNA DYREPLAGER og tro at det er utslagsgivende for framtidens handlinger. Jeg tipper man får mer gjennomslagskraft om man møter folk på samme nivå, i stedet for å kaste dritt om de. Særlig når de tydelig har dysleksi og kanskje mindre erfaring med det å skrive en saklig tekst.
Spørsmålet blir jo da, hvem som har ansvar for å komme først med de saklige argumentene.

Det er jo et fint perpleks å se at min post hvor jeg synes det er hårreisende hvordan noen netthetses, i så stor grad at uskyldige barn blir drapstruet av folk som ikke takler at mennesker har høyrevridde meninger, ikke får noen likes her på hundesonen. Mens din post som er en lett unnskyldning for hvorfor det skjer - får flere likes. Hadde det vært motsatt (at noen la ut en post om noen som hetset f.eks en muslim, og jeg skreiv "tja, men vi bør kanskje møtes et sted på midten?) så tipper jeg det ikke hadde sett likt ut. Og det mener jeg er et vel så stort problem i norge i dag. Det er utrolig lite toleranse for å ha andre meninger enn det som er populært/politisk korrekt. Et annet eksempel er hvordan politikere på venstresiden gjerne kan hylle Mao og Stalin offentlig, uten å få så mye som en rynke på ansiktet hos folk flest. Men kom med en politiker som sier et ord i nærheten av at Hitler eller Mussolini hadde noen relevante poenger, og hele h*****ete bryter løs. Selv om - per terror-regime, antall døde, størrelsen på lidelser, slavearbeidere og hatsk propagada - de to første står for mer blod på hendene enn de to siste til sammen. Det er fascinerende, synes jeg, på ett vis. Viser jo at ondskap ikke nødvendigvis er ondskap, det har mye med hva vi er tillært å "hate" vs "være åpen for"? /end filosofi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Kangerlussuaq

Jeg er langt på vei enig med deg (ihvertfall slik jeg tolker det du skriver :)).  Debatten er blitt veldig polarisert, og mange viser lite respekt for andres meninger. Jeg ser også tendenser til at enkelte av mine meningsfeller på venstresiden setter opp stråmenn eller latterliggjør motdebattanter ved å kommentere skrivefeil. Slikt virker veldig mot sin hensikt, tror jeg. 

Nå angrer jeg faktisk litt på at jeg begynte forrige  innlegg med å si at høyresida er like ille, for det virker som det ble delvis forstått som at jeg unnskylder/forklarer hetsen bloggeren ble møtt med. Poenget mitt var at jeg synes samfunnet må fokusere på anstendighet, saklighet og toleranse for andres meninger, og anerkjenne at hets ikke er et problem som tilhører en politisk side - alle kan bli utsatt for det, og vi må alle si ifra om at slikt ikke er greit. 

(og ja, jeg ser selv at dette blir så selvsagt og så rosenrødt pk at det nærmest er unødvendig å skrive :P)  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 timer siden, Kangerlussuaq skrev:

Hvordan voksne mennesker kan oppføre seg når de kaster seg på politisk-korrekt toget er groteskt... Stakkars menneske som blir nimobba av venstresiden i Norge...

http://justneed.blogg.no/

"Jeg har blitt kalt for rasist, narkoman, dum, nazisit og sikkert veldig veldig mye mer. "

"Mobilen lyser i ett sett, og melding på melding tikker inn."

"Noen av dere har faktisk tatt det så langt som å gå på personangrep, og blander min sønn inn i dette.
Så la meg si en ting veldig klart. 

DETTE ER MIN MENING. Hat meg så mye dere orker for min mening, å skriv til dere blir blå om hvor dum jeg er. Jeg respekterer deres mening, men dere viser ingen respekt for min. Greit, jeg kan ikke forvente at vi i 2015 vet hva respekt for enkelt individer og demmes meninger er. 
MEN IKKE BLAND INN MIN SØNN!!!! Hold han langt uten for dette. Sleng heller hatet på meg, men ikke kom å bruk min sønn som en brikke i det sinnsyke hatet dere har.
"

 

Er det rart det blir krig i verden? Bare for at et menneske lufter sine følelser og tanker.... Intoleransen i vårt samfunn er bredere enn man tror.

Er det hele venstresiden i Norge som står bak dette? Da må jeg bare si unnskyld, det ante jeg nemlig ikke noe om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Bizi er sliten i hodet. 2 timer som tilskuer på utstilling. Tror hun slokna i det hun hoppa inn i bilen. Hehe. Morsomt å se på kollegaen min var det! Så får vi se i morgen da,hvordan det går med oss. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Kangerlussuaq :jeg klarer ikke å finne hvor det står at noen har truet barnet?  Jeg fant noen som stilte spørsmål ved oppvekstvilkår,  men ingen trusler mot ungen? Kan du linke? Det er i så fall helt horribelt.  

Uansett : JA , begge sider må skjerpe seg.  Men etter å ha sett utallige voldtekstrulsler mot kvinner som hjelper flyktninger og drapstrusler mot alle ikke-etnisk Norske ( uansett alder)  så blir man desverre litt blasert og synes det der var mildt. Skremmende nok. 

 

Poden blir aldri ferdig med å lage julepynt. Deilig :) Vi ser på reisen til julestjernen  ( igjen ) samtidig.  

Fortsatt en fin dag :) 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

21 minutter siden, Mona skrev:

Poenget mitt var at jeg synes samfunnet må fokusere på anstendighet, saklighet og toleranse for andres meninger, og anerkjenne at hets ikke er et problem som tilhører en politisk side - alle kan bli utsatt for det, og vi må alle si ifra om at slikt ikke er greit.   

Det var fullstendig forståelig :) 

 

Nå skal jeg og jentene ut i regnet - tipper Freya blir fryktelig imponert.... :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

34 minutter siden, Mona skrev:

@Kangerlussuaq

Jeg er langt på vei enig med deg (ihvertfall slik jeg tolker det du skriver :)).  Debatten er blitt veldig polarisert, og mange viser lite respekt for andres meninger. Jeg ser også tendenser til at enkelte av mine meningsfeller på venstresiden setter opp stråmenn eller latterliggjør motdebattanter ved å kommentere skrivefeil. Slikt virker veldig mot sin hensikt, tror jeg. 

Nå angrer jeg faktisk litt på at jeg begynte forrige  innlegg med å si at høyresida er like ille, for det virker som det ble delvis forstått som at jeg unnskylder/forklarer hetsen bloggeren ble møtt med. Poenget mitt var at jeg synes samfunnet må fokusere på anstendighet, saklighet og toleranse for andres meninger, og anerkjenne at hets ikke er et problem som tilhører en politisk side - alle kan bli utsatt for det, og vi må alle si ifra om at slikt ikke er greit. 

(og ja, jeg ser selv at dette blir så selvsagt og så rosenrødt pk at det nærmest er unødvendig å skrive :P)  

Hehe, nei, altså jeg tror vi er veldig enige, så det du skreiv nå leste jeg ikke som rosenrødt PK :D 

@Mud - hun skriver i bloggen at mobiltelefonen ikke står stille, hun får sms, meldinger, meldinger på facebook, på facebookveggen, mails og kommentarer på bloggen. Jeg tipper de, som er så feige at de drar inn ungen i sitt hatske prosjekt, sender privat melding enten på telefon eller facebook.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Kangerlussuaq skrev:

Hehe, nei, altså jeg tror vi er veldig enige, så det du skreiv nå leste jeg ikke som rosenrødt PK :D 

@Mud - hun skriver i bloggen at mobiltelefonen ikke står stille, hun får sms, meldinger, meldinger på facebook, på facebookveggen, mails og kommentarer på bloggen. Jeg tipper de, som er så feige at de drar inn ungen i sitt hatske prosjekt, sender privat melding enten på telefon eller facebook.

 

 

Ok.  

Jeg ser ingen steder at hun sier at barnet har blitt truet på livet heller egentlig.  Det er vel hvordan man tolker der.  

 

 

Nå er det glitter utover hele mitt nydampede gulv.  Og lim... 

Jeg prøver å ikke tenke så mye på det og fokuserer mest på at pulien glitrer :lol: 

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Lola Pagola skrev:

Ja også har han så mye sikkel i ansiktet, utrolig nittitalls! Han er kjedelig, rett og slett...

Ja, kjedelig - enkelt og greit. Hadde kanskje vært et poeng å fjerne det skjegget også... :aww: 

40 minutter siden, Lola Pagola skrev:

Lurer på hvordan det er å kjøre kjøre nå, speilglatt eller har det smeltet tro...?

Her er det i hvert fall speilhålke - og ingen har ofret til grusguden på fylkesvegene i hvert fall. Heldigvis har den lokale grusgubben vært ute her, men han er fortsatt gnien med grusen sin, så det var en litt spennende tur til butikken i dag. Også lurer jeg litt på hva poenget er med å bare gruse i kryssområdene? For der var det grus faktisk, men ikke ellers der det bare var hålke. Du vet det er glatt når du ikke engang vurderer å skifte fra 2. til 3. tredje gir liksom :aww:

Nå skal jeg steke en lammekotelett til middag... kanskje jeg burde hatt vin til den også? Eller.... næsj, cola er bedre :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har nettopp fjernet tre føflekker med laser på Lørenskog. Nå ser det jo helt ****** ut, siden huden er brent bort og skorpen ikke har kommet enda, men forhåpentligvis blir alt bra når det har grodd og skorpen faller av. :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Siri skrev:

Ja, kjedelig - enkelt og greit. Hadde kanskje vært et poeng å fjerne det skjegget også... :aww: 

Men hvis han fjerner skjegget så blir han jo komplett anonym, og absolutt ingen vet hvem han er :lol: 

Inne fra tur. Glad jeg valgte den litt kortere runden likevel, for den siste kilometeren kom drittværet tilbake for fullt. Sterk motvind (uansett hvilken retning man gikk) og isregn :brr: Godt å komme inn da :ahappy: Nå lese litt til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er all maten egentlig klar, men fikk melding at gjestene blir litt forsinket. Pinnekjøttet skal inn igjen lgitt i steikeovnen, men jeg drøyer det til de kommer. Dette blir nam! :D

Ogtypen har vært å handlet julegaver, blandt annet til meg. Han er elendig på å vente, så han maser om at jeg må åpne nå, så kjøper han npe.nytt til jul. Men jeg vil jo vente til jul :P

 

Gratulerer med dagen @Ingvild:)

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Mud skrev:

@Kangerlussuaq :jeg klarer ikke å finne hvor det står at noen har truet barnet?  Jeg fant noen som stilte spørsmål ved oppvekstvilkår,  men ingen trusler mot ungen? Kan du linke? Det er i så fall helt horribelt.  

Uansett : JA , begge sider må skjerpe seg.  Men etter å ha sett utallige voldtekstrulsler mot kvinner som hjelper flyktninger og drapstrusler mot alle ikke-etnisk Norske ( uansett alder)  så blir man desverre litt blasert og synes det der var mildt. Skremmende nok. 

 

 

Jeg blir dessverre ikke overrasket om hun mottok trusler som gikk på barnet:hmm:
Jeg har selv opplevd å få drapstrusler som var myntet på hundene og ungen:shocked: En ting var å få trusler selv, men når voksne folk truer med å ta livet av ungen min, da kjenner jeg at jeg blir kvalm:x
Så jeg tviler ikke et øyeblikk på at hun har fått trusler mot ungen dessverre...

Ekstremister, uansett hvilken "leir" de holder til i, er skumle greier. Enten det er dyrevernere, høyre/venstre, religiøse av alle slag, etc. 

Litt random quote her, var ikke bare til deg, men generelt for diskusjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 minutter siden, Ganzie skrev:

Jeg blir dessverre ikke overrasket om hun mottok trusler som gikk på barnet:hmm:
Jeg har selv opplevd å få drapstrusler som var myntet på hundene og ungen:shocked: En ting var å få trusler selv, men når voksne folk truer med å ta livet av ungen min, da kjenner jeg at jeg blir kvalm:x
Så jeg tviler ikke et øyeblikk på at hun har fått trusler mot ungen dessverre...

Ekstremister, uansett hvilken "leir" de holder til i, er skumle greier. Enten det er dyrevernere, høyre/venstre, religiøse av alle slag, etc. 

Litt random quote her, var ikke bare til deg, men generelt for diskusjonen.

Men hun skriver jo ikke at hun har fått trusler mot barnet?  Hun skriver at hun har blitt kalt mye stygt , blitt utsatt for personangrep og at de skal holde barnet utenfor?  :icon_confused:

Det er det jeg stusser litt på. Kanskje har hun mottat trusler mot barnet, det vet jeg ikke, men det er ikke det hun skriver.  

Men folk er gærne ja...  Jeg vet ikke hvordan jeg hadde reagert hvis noen hadde truet ungen min. Jeg hadde definitivt sporet de opp ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...