Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, Desember


Guest Belgerpia
 Share

Recommended Posts

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Herregud!  Dere vet den eksamenskarakteren jeg fikk, som var midlertidig? Vel, jeg har fått den endelige: Jeg fikk A!!!!!!!!!!!

Jeg må legge det ut her også Min lille Nora er mestvinnende berner sennenhund tispe i Norge i 2015

Oh, forresten så sendte jeg inn dette bildet av Nora og meg til konkurransen "Jakten på kjæledyret" for noen uker siden, og i forige uke fikk jeg telefon om at jeg hadde fått andreplassen og vunnet 1

Posted Images

"Lyn, skal vi gå ut og tisse?"
Lyn går til ytterdøra, setter seg og venter så lykkelig.
"Keo, skal vi gå ut og tisse?"
Keo hopper opp på spisestuebordet og strekker seg, avslutter med et aldri så lite ul
:blink::blink::blink:

Hvem er den uoppdragne gjeterhunden, tro? :lol:

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, Margrete skrev:

Fordi den bortskjemte ungen ikke kommer seg opp på egenhånd og morra syr puter under armene på han og nekter å innse at han på ett tidspunkt må klare seg selv :P

Og da lurer jeg på hva slags sikkerthetskurs han har tatt, jeg da *yrkesskada*

 

 

I dag fikk vi refleksvest til hund, i gave fra Gjensidige - og de mener tydeligvis at tervueren er str "large" - og det kan jo hende at de egentlig er det. Men ikke lille smule-Supra, så denne refleksvesten går nesten to ganger rundt kroppen hennes. Men de skulle sende en i medium da, så får vi håpe den passer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

13 minutter siden, SoppenCamilla skrev:

Herregud! 

Dere vet den eksamenskarakteren jeg fikk, som var midlertidig? Vel, jeg har fått den endelige: Jeg fikk A!!!!!!!!!!!

Grattis grattis og alt det der :D . Men du vet at det bør feires med en aldri så liten julehistorie???  :whistle: 

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint å komme hjem til Casper etter å ha vært på jobb siden mandag :) men har dårlig samvittighet må jeg bare si,  han var fra seg i flere timer etterpå, som et frimerke, satte meg i sofaen og han la seg på fanget og skalv, avbrutt av gledeslogring og forsøk på ansiktsslikking. Fortsatt oppfører han seg litt som om jeg nettopp kom inn døra, og det gjorde jeg klokken 12... :P god da, får meg til å føle meg uerstattelig :lol:  

Han har hatt det supert hos foreldrene mine da, de digger jo ham. Pappa la seg på gjesterommet så Casper skulle få ligge i senga med mamma :lol: det var visst ikke aktuelt at han skulle ligge alene på gulver nei... 

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Pringlen skrev:

Off så kjedelig :( Og så lurer jeg på; skjer det noen gang at dyr skader seg utenom kveld og helg?

Joda, det gjør faktisk det. Har hatt to beinbrudd gjennom årene, begge på hverdager, og påkjørsel også på en hverdag. Ellers har vi selvsagt også opplevd litt andre akutte ting (dog litt mindre alvorlige) i helgene, som dypt potekutt som måtte sys og akutt lungebetennelse (der hunden ble feiloperert da de mente det var magedreining, men det er en annen sak, vet ihvertfall hvilken klinikk jeg aldri drar på igjen). 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

49 minutter siden, SoppenCamilla skrev:

Haha! Jeg har to eksamener til, men kanskje en romjulshistorie?

Romjulshistorie godtas :jump::jump:

Nå er Yasmine gjennombørstet og barbert under potene - og har fått både skjegg- og rumpevask (hun slipper selvsagt snoppevask :aww:). Da er hun vel klar for utstilling på søndag, da. 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var brukkent ben ja, men heldigvis ikke hasen, eller noe. Jeg klarte ikke å følge helt med, jeg blir så satt ut. Men fikk med meg at 4 små ben var brukket rett av, og det var en luksjon. Ny røntgen på mandag for å se om det gror bra, hvis ikke blir det operasjon. Dette her gjør vondt i matmors hjerte.

Fikk bestilt meg piano i dag da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Dicte skrev:

Det var brukkent ben ja, men heldigvis ikke hasen, eller noe. Jeg klarte ikke å følge helt med, jeg blir så satt ut. Men fikk med meg at 4 små ben var brukket rett av, og det var en luksjon. Ny røntgen på mandag for å se om det gror bra, hvis ikke blir det operasjon. Dette her gjør vondt i matmors hjerte.

Fikk bestilt meg piano i dag da.

Huff, god bedring :hug: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mushi skrev: Gå til Netflix, velg "romantikk" og sorter etter høyest bedømt. Da får du ofte bra filmer i toppen [emoji4] 

Joa, men jeg vil ha The Notebook, hehe. Ser en annen nå. :)

De har den på netflix New Zealand, Mexico, etc. Google hvordan få amerikansk netflix. Så stiller du den til Mexico og vips har du filmen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er pinnebogen satt i vann. Står over natten så håper jeg det blir passe salt :)

Jeg er utålmodig for dette arbeidskravet i fysikk enda... fikk beskjed igår at den var godkjent, men at jeg skulle få kommentarene idag. Har enda ikke fått noen kommentarer, og nå syns jeg det begynner å bli litt seint. Var 4 ulike som rettet klassens arbeidskrav, de tre andre ga tilbakemelding tirsdag og onsdag. Hater at akkurat hun som retter min er så treig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...