Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Malamuten skrev:

Uflaks, men koselig at han blir med på litt turer da :) 6,5 km i sånt terreng er jo egentlig en ganske bra tur :) 

Absolutt! Han var sta også og skulle opp til toppen, så da tok vi det i hans tempo. Jeg kan gå i mitt eget alle de gangene han ikke er med :P 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

Omtrent to timers tur på en rømling i Drammen! Rømlingen hadde vært borte siden tirsdag og selv om eier hadde lett ørten ganger i området selv ble han til slutt funnet ettersom han svarte på at min ene begynte å ule når han kjeda seg når vi tok pause. Og jo nærmere vi kom, jo mer reagerte han på bjeffinga til eldstehunden! Så ikke lange turen, men mye opp og ned og bushing!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spesialsøk, jeg med Lotta, datter med Lita. Lita har høyt tempo og gjorde utrolig fremskritt på to dager. Fra kaos til frysmarkering på rett id, med forstyrrelser.
Hos Lotta fallt poletten ned ift å forstå konseptet diskriminering mellom ulike id-lukter  :) Så veldig fornøyd med helgen. To slitne hunder og to fornøyde førere etter helgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjapp lufting i morges, tur på treningsbanen i formiddag, tenkte å gå en liten tur i skogen og trene litt, der ble vi dog ikke værende som vi hadde tenkt pga voldsomme mengder med hissige og irriterende fluer... Ble en kjapp lufting i skogen på begge to og en lydighetsøkt på vims før vi pakket sammen og dro en annen plass å gikk tur istedet :P Ble ca en time med svømmepause. Også en 20 minutters i kveld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Hviledag på Arya i dag. Hun er litt korpulent *host* så jeg turde ikke ha henne med på ridetur både pga hun er ikke vant med hest og jeg vet ikke hvordan hun reagerer i fart og pga jeg tror ikke hun hadde hengt med i kroppen i det tempoet vi holder. Tror jeg skal ha henne med på noen kjøreturer der vi er to i vognen før jeg tar henne med på ridetur der det er "vil du være med så hang på!". Men hun fikk være med å vase rundt på gården en times tid imens vi ordnet både her og der til hestene. 

Talli hadde da ikke hviledag :P Turen i dag gikk som det pleier gå med heite travere som har hatt sommerpause: i hundre og *******. 

Nå trene i hagen en liten økt med Arya: apport og hopp over hinder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det litt vell rolig på hundene,  veldig kjapp lufting på morgenen siden jeg sovnet av til legetime, venting i bilen, 10 min lufting når vi kom hjem. Dro på klubben på ettermiddagen hvor begge fikk ei lita ipoøkt hver, vims fikk løpe litt med passhunden og varga fikk et par små luftinger i skogen rundt også fikk de 10 min før vi la oss. Ikke at de klager, men samvittigheten gnager litt så i dag starter vi med en 45 min runde også får vi se hva resten av dagen bringer, blir nok enten en tilsvarende runde senere i dag eller trening, pluss luftinger selvsagt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En times løpetur med Lotta ute i skogen. Deretter smeller-trening og frøkna viste meg at hun nå har forstått dette med diskriminering. Så herfra og fremover; ALDRI mer søkstrening uten forstyrrelser (dvs andre id-lukter enn den hun skal søke på).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det er mye regn for tida og meldt bare regn ei uke fremover ville jeg utnytte den overskya dagen til litt ekstra fysisk fostring. Gikk 1 time rundt i byen før jobb og dro på topptur i 2 timer etter jobb. Så fikk Blaze en runde med børsten og begge fikk klipt klør. Snart skal vi gå en liten luftetur før vi tar kveld. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi på besøk til mamma i noen timer alle sammen. Og det er ikke like enkelt ¨være på besøk som å være hjemme så det tar på litt. Ruslet en 45 min rusletur og satt ute en stund sammen før vi dro videre og syklet en tur litt senere.

I dag startet vi med en halvtimes rusletur også blir det nok en liten lufting etterfulgt av spor og lp/ipo etterpå :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fredag: Sykkeltur.

Lørdag halvannen time gåtur på morgenen med en liten svømmeøkt under veis. 20 min rusletur på kvelden.

I går ble det sykling og litt småpusling på treningsplassen, og ei økt med bitearbeid på vims, og 2 små luftinger.

I dag ble det ca  en time og et kvarter eller noe i dag tidlig, inkl en halvtime svømming etterfulgt av den mentale belastningen av å bli dusjet skikkelig og børstet. Blir nok en 20 min i nabolaget i kveld om jeg orker.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 korte lufteturer i nabolaget, også noen timer i hallen med rally lp trening i ettermiddag. 3 gode økter på begge hundene. Gikk gjennom en liten kl 1 bane (13? skilt), også lekte vi litt med kl 2 momenter etterpå. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Blir igår.

Men da hadde hun vært på overnatting hjemmefra. Fått 1 times tur før jeg henta ho. Da ble det 5 km sykkeltur, så hvile mens jeg og venninna mi spiste frokost. Så gikk vi en tur i skogen i 1,5 time, ca 8km. Så en iskrempause, før det ble 5 km sykkeltur hjem. Vel hjemme slappet vi av i 3 timer. Så var det på 3 km sykkeltur, leke med to andre hunder, pause mens jeg la buret. Leke med hunder igjen, gå til sporet 1 km. Gå sporet, gå hjem og leke mer med  to andre hunder. Så var det å sykle hjem. Vel hjemme slokna ho. Før det ble en 30 min rolig tissetur helt til slutt før vi la oss. Fin dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går, alt for lite, luftet en 20 min på morgenen, kjapp lufting før Varga skulle inn til fysio, satt der inne en time, begge fikk være med inn, men for vims sin del så var det jo ikke noe annet enn å ligge der å se på som foregikk, varga koste seg nok mer med massasje, laser og oppmerksomhet. :)  Også avsluttet vi dagen med et kvarter i nabolaget. Får vell ta igjen litt i dag. 

Luftet 10 min når vi sto opp og nå blir det en 45 min runde, så blir det enten noe tilsvarende i kveld eller trening, får se hva som frister. :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det morgentur på ca 10 minutter og senere på dagen en lengre tur på rundt 4 km. Litt kortere enn det jeg hadde tenkt, men kan ikke alltid gå kjempelangt.

Senere på kvelden ble det godt over en time LP økt ute med begge hundene, hvor de virkelig ga alt. Før en liten halvtimes kveldsrunde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...