Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

Absolutt ingenting! Men de koser seg på hytta med C, Vigdis har vært på fjelltur mens pensjonista nyter viss livet med å beite ned blåbærlyngen :lol: Jeg må si det er rart å være hjemme uten en eneste hund, første gang det har skjedd! Men det er litt digg og, jeg har en skål med jordbær stående i sofaen liksom :blink:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi vært på agility stevne, eller et løp på hver hund i uoffisielt tunnel-løp. Gamlefar en jo pensjonert, og dette var debuten til yngstefrøken, noe som gikk overraskende bra! Disk vel og merke på begge to, men sånn er det med en håpløs fører :lol: 

Vi passer også en annen hund, pga plassmangel i bil ble han hjemme, så vi skal gå en liten kløv-tur etterpå nå som sola har roet seg litt :) Også har han blitt børstet da, det trengtes for å si det mildt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom oss ut litt i rett tid for en gangs skyld, banen for oss selv også så det gikk ikke så mye tid til prat og unnasluntring. Vims har fått et ganske langt ipospor med 6 gjenstander som gikk supert, og deretter to lp økter som også gikk rimelig bra :) Varga fikk gå over vims sitt spor etter vims hadde gått det for å plukke evt overgåtte godbiter :) Deretter gikk vi oss en liten tur med to innlagte svømmepauser, ca en time. Så blir det nok en 20 min til kvelds.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny dag i skogen med spor! Fornøyde hunder!

Akkurat nå, Stine skrev:

Burde skaffe meg et liv siden jeg synes det er fryktelig unødvendig å skrive en skrytestatus om en halt hund som gikk inn i ringen og gjorde jobben sin selv om eieren så godt at hunden hadde smerter.... Itilegg NKK ansatt.

Feil tråd? :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Jeg og hunden har vært ute ganske lenge i hagen på dagtid, jeg har da sett film blant annet på ipaden og hunden for det meste da har sovet og kikket på sauene på andre siden av gjerdet fra hagen, og så har vi gått 5 km kveldstur.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

I går: Samme som dagen før, sløving i hagen og lengre skogstur.

I dag har jeg laget godbiter mens de som godbitene er ment til oppførte seg som en rabiat, rabagasten er blitt stusset og stelt og vi har vært en dyrlege for kiropraktikk-/laserbehandling. Hun hadde ingen tro på at hunden kunne ha prolaps som jeg plutselig var redd for (:teehe:) , men hadde noen punkter som trengte litt behandling. Veldig ok med kirobehandling synes småen, verre med kloklipp som kom etterpå. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...