Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva har du gjort sammen med hunden din i dag?


Tonje
 Share

Recommended Posts

  • Svar 1.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Idag har Aska og jeg blitt heisa ned med tau fra helikopter, satt av på fjellet, og så heisa opp igjen! Litt av en opplevelse!! Jeg var litt nervøs da det ble min tur. Tenk om Aska skulle få panikk..

Vi har gått sesongens første blodsporprøve. 1. premie og 2. plass (av 19 startende)

Idag dro vi til Valnesfjorden på skitur. Hadde en helt fantastisk tur i - 20. Aska var i tillegg en eksemplarisk trekkhund idag. Hun er en stor schæfer, og når hun virkelig tar i så merkes det! Er så

Posted Images

I dag skal jeg, sambo og mini gå ned til byen og ta banen hjem igjen. Det blir omtrent en mil å gå. Hun elsker å være i byen med masse folk, så det er alltid gøy å ta henne med ned i Oslo sentrum :P Hun danser og styrer og viser seg frem. 

Krøllebølle er hos mamma i dag og går tur i skogen :) 

På torsdag var fortesten mini og jeg på smellerkurs! 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

I dag har hunden vært med på en times biltur og vi har gått en tur her hjemme på 3 kvarter. I kveld skal han få hjemmetørket griseøre å kose (og grise) seg med før han skal bades. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har vi gått ca 4,6km på fjellet, med trekksele å magebelte. Deilig med drahjelp! Siden Alfa ikke er så begeistret for fremmede  folk som vi møter i skogen/fjellet, fikk vi trent på en del passeringer idag. Gikk i en litt mer trafikkert løype enn det vi pleier. Hun klarte faktisk å passere folk som gående på samme smale stien som vi gikk på, uten bjeffing og brøling! Veeeldig godt å se at all treningen gir resultater! ?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eine har fått være med på dyrebutikken i dag og velge seg ut et helgebein :) Han valgte et purkeøre og en svinerull. Der traff han også en besøkshundkollega som gjør en så strålende jobb på et eldrehjem. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Storm har trent blodspor; 1,4 km langt spor på ca 3 dl blod.  Han jobber bra, men lar seg friste av ferskspor og ikke minst MUS i lyngen.... Men alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med innsatsen hans :)

Amigo har i grunnen bare ligget i sola og slappet av :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok med meg hundene ut til kysten for å teste ut en rundtur jeg fant på ut.no. Stavøy var vakkert! Perfekt runde med variert terreng (ikke bare bratte bakker som her :P) og veldig fin skog. Runden tok 2 timer og var ca 7,5 km lang. 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Skitur i klissvåt snø og regnvær. Men det var godt å få ut litt steam. Merker de er litt bortskjemte med skiturer, for nå har det vært tre dager med bare en times gåtur på kvelden, og de holdt på å sprenges innenfra :lol: Det bobla over av energi. Men 18 km på tungt føre som sugde fast skiene mine som om vi gikk i sirup hjalp på :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke mye krumspring her i dag. Jeg sleit med å åpne en port inn til hestene for to dager siden (sliter støtt og stadig med en eller annen port som er vanselig), og siden jeg er så lav og måtte få styrken nedenifra og opp, så gikk det litt hardt ut over korsryggen. Med påfølgende "bøye seg fort forover" så var krisa ute og gikk. Sykt vondt, men måtte bare hjelpe til dagen etter også. Så har vært på reseptbelagte smertestiller i 1.5 dag og har ikke fått slappet ordentlig av før nå. Så nå har jeg kuttet de ut og foreløpig *bank i bordet* går det fint. Så da blir det fint lite på hundene. De har vært ute alene og luftet seg, men ville inn til mamsen igjen. Og nå slasker vi oss alle sammen inne. Koser oss rett og slett. Lov det også, ikke gjøre en damn shit. Selv om jeg får lyst til å gjøre all verden etter kort tid, er jo egentlig drit kjedelig å ikke gjøre en damn shit mer enn et par timer liksom. Men, får nå ta det med ro i dag, så kanskje man er back in business før man vet ordet av det! :D 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idag har jeg og Frøya vært og rundert og trent felt. Dro hjemmefra 10.30 tiden og hjemme rundt 17.00. Nå har jeg akkurat kommet hjem med begge hundene etter å ha vært ute og gått i marka 1 times tur. Der jeg har gått på hodelykt og begge to har løpt løse og koset seg 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Startet dagen som vanlig med en morgentur, så la vi avgårde på gjeterhundtrening. Keo fikk gå tur i nesten to timer, mens Lyn og jeg jobbet litt sau, samt fikk han bryne seg på å vente på sauejordet. Lyn har deriblant trent på utganger/løsning og driving, så både hode og kroppen til frøken snertenstjert har fått kjørt seg godt :lol: 

Keo fikk litt løpe rundt-trening i ettermiddag, så trasket Lyn og jeg tur i en halvtime i magebeltet for å trene litt på å dra uten hjelp av gulingen. Nå er vi nettopp kommet inn etter kveldsrunde :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår runderte vi, vårens første ukjente oppgave. Runderte 400 m med to figuranter. 

Hun gikk kort i begynnelsen og jeg måtte sende henne på ny noen ganger. Det bedret seg, og hun hadde mange fine slag. Inkludert noen litt for lange. Hun var bra sliten etterpå. Melding med løsbitt, men hun mistet det ene (hadde en lang løpetur gjennom masse kratt og busker) og sendte henne på ny der hun meldte med fastbittet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...