Gå til innhold
Hundesonen.no

Odin, en sortskimmel strihåret vorsteh


Kristina
 Share

Recommended Posts

  • Svar 77
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tiden flyr visst i fra oss. I ukesvis har jeg gått rundt og sagt at Odin snart er 5 måneder, men så måtte jeg inn på kalenderen i dag for å telle og jaggu er han ikke 5,5 måneder, nesten seks!   Ha

Odin var på sitt første valpeshow i dag. Det kunne ikke gått bedre! Han tar bare alt på strak labb altså, en helt fantastisk valp  Kritikken: "Lovende strihåret hann. Beveger seg med utmerket steg. Me

Odin har vokst! Jeg vet ikke helt når det skjedde men han er snart på høyde med gamlemor bare 4,5 måneder gammel. Glemmer innimellom at han fortsatt bare er en liten valp fordi han er så stor og så ut

Posted Images

  • 2 weeks later...
Tiden flyr visst i fra oss. I ukesvis har jeg gått rundt og sagt at Odin snart er 5 måneder, men så måtte jeg inn på kalenderen i dag for å telle og jaggu er han ikke 5,5 måneder, nesten seks!  :shocked:
Han har blitt så stor og fått så mye energi så nå har jeg ikke lengre dårlig samvittighet for å ta han med på "skikkelige" turer innimellom. Det har vært et savn!  Om to uker skal vi stille på Oslo Pet Show, det blir skikkelig spennende!
 
Her er et bilde fra skogsturen i dag.
 
 

_MG_5843-1.jpg

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Odin var på sitt første valpeshow i dag. Det kunne ikke gått bedre! Han tar bare alt på strak labb altså, en helt fantastisk valp :wub: Kritikken:
"Lovende strihåret hann. Beveger seg med utmerket steg. Meget bra hode og uttrykk. Kunne hatt litt lengere hals. Bra dybde i kroppen. Sterk overlinje. Bra bein og poter. Enda ikke fult utviklet i front. Flott fremvist. BIR."

I tillegg ble han BIG 3 ennå han var dødssliten når gruppebedømmelsen var. Er skikkelig imponert av den lille valpen min i dag :)

 

_MG_6124-1.jpg

_MG_6353-1.jpg

_MG_6359-1.jpg

  • Like 16
Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 minutter siden, Siri skrev:

For en herlig krabat!!! Nesten så man får lyst på :D. Gratulerer med flott resultat i dag også!

 

9 minutter siden, Debbie skrev:

Han er en lekker kar. De sorte er lekre. Hilsen hun som nesten kjøpte seg for noen år siden.

Tusen takk dere! :ahappy:

Er veldig positivt overrasket med rasen og med fuglehund i det hele tatt. Hadde SÅ mange fordommer mot fugliser/jakthunder før jeg fikk en selv. :innocent: Jeg er veldig spent på hvordan han utvikler seg videre både kroppslig og i hodet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, Christine skrev:

Så flott han er :D Så film av dere på NKK sin instagram, og lurte på om det var dere, og det var det jo :) 

Whaaat, det må jeg sjekke!

Hadde håpet ingen filmet oss for i rasebedømmelsen var ringene så små så jeg var jo på full fart over i den andre ringen. Bare flaks at jeg fikk stoppet i siste liten og alt ble bare krøll :lol::lol:

Edit: Så nå at de ikke filmet den sekvensen, det var jo flaks :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Benedicte skrev:

Gratulerer med flott resultat! :D Stilte dere i dag også?

Stile i dag også med samme resultat! BIR og BIG 3. :) Det var ikke like morsomt å stille i dag for dommeren var så raskt. Rakk nesten ikke komme inn i ringen før han var ferdig, i tillegg kjente han nesten ikke på bikkja. :getlost: Vi er der for treningens skyld liksom så kunne fint tatt ordentlig på han for 300 kroner.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snøen er her! :D

Denne uka har ikke blitt brukt til så mye annet enn tur og kos. Det har vært litt godt å ha fri fra den superseriøse treningsbiten som tar så mye tid på kveldene. Har vært bare én gang på fellestrening denne uka, og ellers har vi hatt to superkorte økter med apport utenom. 

Odin synes den første snøen var skuffende lite morsom. Jeg hadde gledet meg til masse rare sprell og hopp, men det var bare et par korte snus også gikk livet videre for Odin. Ingen dramatisk endring med litt snø altså. Beina går like fort selvom det er rim på bakken og fuglene er der enda, så da er liksom alt greit. :lol: 

Jeg trenger vel ikke fortelle hvorfor det bare er stå-i-ro-bilder av en sort hund på hvit snø. :sleep:

_MG_6511-1.jpg

_MG_6536-1.jpg

_MG_6520-1.jpg

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Kristina skrev:

Odin synes den første snøen var skuffende lite morsom. Jeg hadde gledet meg til masse rare sprell og hopp, men det var bare et par korte snus også gikk livet videre for Odin. Ingen dramatisk endring med litt snø altså. 

Haha, @Teserere klagde over AKKURAT det samme idag :lol: . Festlig!

Han er dritlekker altså, han kommer til å bli så flott når han blir voksen og "ferdig" i kroppen. :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Odin har vokst som bare det, nå er han drøye 65cm i manken og mye større enn de andre! Allikevel er han kort og smal i kroppen ennå så han virker ikke som noen kjempe.

Han er virkelig en once-in-a-lifetime-hund, bare helt ukomplisert og perfekt på alle måter. Jeg er så fornøyd med denne valpen. Jaggu flaks at han kom til meg. :wub:

Han er snart 9 måneder og vi har allerede sikta oss ut et par tre utstillinger i april og mai. Vi har også såvidt begynt å prøve ut litt trekk. Har snørekjørt et par ganger hvor han har fått bytte på å løpe løs og trekke,og én gang i dag da vi gikk på beina og trente på kommandoer. Han ser ut til å like det! Gleder meg til neste skisesong!

Eller er han en skikkelig allrounder og jobber hardt og lenge uansett hva slags oppgaver jeg gir han. Kjempe morsomt!

_MG_8299-1.jpg

_MG_8314-1.jpg

_MG_8306-1.jpg

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...