Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå Oktober


Tekopp
 Share

Recommended Posts

Jeg har en gruppe på fb for svarte dverger, og der ber jeg om at de krediterer BIR/BIM-hunden om du legger ut bilde av den, selv om de er ute etter å promotere sin egen hund/egne resultater. Fikk til svar at det er det da ingen som gjør.. Har lagt merke til at en del strekker seg ganske langt for å unngå å si hvem den andre hunden er eller gratulere offentlig, både i grupper og på sin egen side. Noen skal også grave frem et bilde av hunden der den andre hunden ikke er med i sin streben etter å unngå å si hvem som vant.

Det skulle vel bare mangle at man ikke skriver på navnet på begge hundene når man legger ut et BIR/BIM-bilde i en slik gruppe? Legger man på sin egen side, så er det kanskje litt annerledes, men i en fellesgruppe bør man vel få med alle navn på alle medvirkende liksom. Noe annet er jo bare dumt. Nå er jeg kanskje kørka da, men jeg skriver alltid navnet på alle hunder som er med på bilder jeg legger ut, enten det er på min egen vegg eller rasesider. Jeg har kanskje ikke skjønt poenget med "promotere"... :lol: 

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kjapt innpå - huset er solgt! Helgegjesten kom akkurat inn døra, rett etter at jeg og megler avsluttet handelen, så mer info senere. Det ble til under takst, med bare en som bød, men vi fikk halt litt

Nå er jeg himla glad!  Minien min har ikke PL på den måten som ble mistenkt. Hun har vært hos vet. høgskolen i hele dag, og konklusjonen er; korsbåndsskade på venstre bakbein som gjør at kneskåla luks

Mel. Nøtteliten Her på Hundesonen har vi det så bra Vi kan være sure eller vi kan være glad Vi krangler litt og klemmer litt og synger på en trall Ser på bildene av hundene og sier dill og dall Men nå

Posted Images

Hurra for @Tekopp :flowers:

Møkkanatt, må visst ut og ture meg selv skikkelig for å få kroppen igang igjen. Eller våge meg ned på treningssenteret. Stålstreng i nakken og skuldrene, med tilhørende hodepine. Gleder meg til man kan kjøpe reservedeler til kroppen!!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer meg ikke ut for å få startet dagen. Frøken fornuft var streng i går og sa at jeg måtte lese hver dag denne uka pga en test vi skal ha...men er så mye lettere å sitte på sonen:icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen, @Tekopp!

I dag har jeg som ambisjon å få gjort ferdig i kjelleren til visning. Det vil si at jeg må feie og støvsuge halve vedboden, dytte inn en åtte-ti kasser som står midt i et annet kjellerrom, male ferdig en vegg som av en eller annen grunn ikke ble fullført da jeg begynte i 2011, legge utover noen billige gulvtepper fra IKEA, og stable det av møbler og hyller som lagres der så det ser ut som potensiale for kjellerstue, og ikke bare lagerrom. Det høres overkommelig ut. Om jeg da i tillegg får satt på ei maskin med klær, klippet klør og poter på minst en hund, gjort ferdig papirarbeidet på huset jeg har kjøpt, skiftet på gjestesenga, gått tur og badet Glam - da skal jeg være skrekkelig fornøyd.

Men først frokost. Kanskje noen vil klippe klør i sofaen mens jeg venter på stekeovnen...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobbdramat fortsätter, personalmötet i veckan flyttat pga manflu. Så ingen information från det hållet om våran framtid, och ingen har hört ett pip från facket heller på flera veckor...

AN går jag på sista jobbenatten inatt, friveckan kan inte komma snabbt nog nu. Får besök i helgen så här blir fullt hus med hundar. Glädjer mig som en liten gris till det. Fast nu måste jag städa igen, det är väl det som är baksidan, hehe.

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tatt opp middag til i dag og i morgen. Men kommer plutselig på at det er litt teit å spise kjøtt så mange dager på rad. Hmm... What to do.. Får tenke litt på det :P Har ikke fisk i fryseren så det må vi uansett kjøpe, men så var det denne svineknoken jeg skal ha i ertesuppen. Har fryktelig lyst på den i morgen. Vi har utsatt den i en uke nå. Nei, det får bli fisk de andre dagene :P 

Har hvert flink husmor i dag da :lol: og Casper har fått slipt klørene sine. 

Nå ser jeg på Nattpatruljen, spiser frokost og venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Etter det skal vi en tur ut :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, klotanga har rustet og er treig å klippe med. Jeg har fått unna én labb på Glam, og må bende tanga fra hverandre hver gang jeg har klippet. Kombinert med å tviholde på en valp som har for mye energi til å gidde kloklipp, ble det et for stort prosjekt. Forsøke annen hund, eller vente til jeg har kjøpt ny klotang?

De store spørsmålene i livet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med dagen @Tekopp!! 

 

I dag er jeg hjemme og slapper av, det går noe magegreier på avdelingen og i dag var det min tur. Nettopp tatt sjansen på en skive, så får vi se om det går bra. 

Ugg! God bedring. Satser på at ingen hos dere har tenkt å gå på besøk til nye naboer da... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en hel dag som jeg kan bruke til ting jeg burde gjort for lenge siden! Du verden så ryddig det blir nå, både på pulten og i epostlista mi.

Det er så deilig med slike dager hvor en virkelig kan komme ajour!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På tur istad:

Dame med cairn (heretter Dmc): oi har du tre hunder du da! Er du sånn hundelufter? Jeg: nei to er mine og den siste venninnen min sin. (Jeg trekker meg litt unna og venter på at hun skal gå forbi fordi jeg skal plukke opp en bæsj)
Hun blir stående og se på: ja vi kan gjerne hilse for vår del altså. ..?
Jeg: nei takk mine vil ikke hilse.
Dmc: åå? Huff da. .. (blir stående) Neinei...
Jeg: *snakker med hundene og ignorerer damen*
Dmc: jaja, (skuffet) vi får vel gå videre vi da? (Ser spørrende på meg og tusler sakte avgårde)

 

Stakkars mine som ikke får hilse liksom :fish:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ops, jeg tror jeg har lagt ut mange BIR/BIM bilder uten å skrive hvem den andre hunden er! Svarer alltid når noen spør da, men da skal de si gratulerer først, svarer ikke hvis de kun spør etter den andre hunden :teehe: Gjør det ikke ut av ren ondskap, det har bare aldri slått meg at det er ufint.

Typisk at jeg har hullete sokker den ene gangen jeg jeg tar av meg skoene hos legen, jeg hadde husket å shave legga da i det minste. Og nå skal jeg prøve b12 piller, funker det? De sprøytene er så ***** tungvinte, så jeg vil prøve piller denne gangen. Legen hadde vel ikke helt trua så jeg skal tilbake igjen om en mnd for å sjekke om det funker.

Fått svar på blodprøvene til Trym, han hadde visst utslag på thc, tch? Snakket bare med veterinærassistenten, veterinæren skulle visst ringe meg når hun fikk tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagen til @Tekopp

Hjemme fra MR. Fire forsøk før veneflonen satt. Jeg er glad jeg ikke er redd for å bli stukket. Rekorden er 18 stikk før de fant blod. Da var jeg litt klam i hendene. :D
Og igjen. Jeg er forelsket i sykepleiere! :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg forsøker alltid å identifisere de hundene som ellers er på bildet når jeg legger ut resultater - det er nok både av høflighet og fordi journalisten i meg stritter mot å publisere bilder uten å informere om hvem det er. Det handler også om å synliggjøre meg selv - det hjelper ikke å skryte av resultat, om de som ser bildet ikke aner hvilken av hundene som er min. Det er ikke alltid åpenbart ut fra bildet, og rosetter ser forskjellig ut i ulike land.

Nå husker jeg hvorfor jeg ikke malte ferdig den veggen i 2011. Jeg gikk tom for maling. Jeg gidder ikke å kjøpe nytt spann i år for å male to felt på 20 x 20 cm.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Fått svar på blodprøvene til Trym, han hadde visst utslag på thc, tch? Snakket bare med veterinærassistenten, veterinæren skulle visst ringe meg når hun fikk tid.

TSH? Tyroideastimulerende hormon som regulerer tyroksinnivåene i skjoldbruskkjertelen. Hypotyroidea er ikke uvanlig hos hund. Styrer metabolismen i kroppen. Kan heldigvis medisineres :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

O'store Sonen, hvordan får man jobb som freelance?

Rettere sagt: Hvor finner man freelance-jobber?

Du tar kontakt med hver enkelt publikasjon og hører. :aww:  Det er superpraktisk, faktisk...

 

Stakkars Kuro har ørebetennelse han, han synes forferdelig synd på seg selv. Men til gjengjeld er han kjempesøt og kosete, da. 

Det er fint, for jeg er også syk. Forkjølelsen min var visst gule stafylokokker, så nå har jeg fått antibiotika som gjør meg kvalm. Da er det ålreit med koseklumphund.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går greide jeg å rote meg bort litt oppi fjellet. Skulle prøve en nye vei ned fra toppen, men måtte gå et stykke bortover fra der jeg kom opp. Plutselig innser jeg at jeg ikke har lange stunda med dagslys igjen, jeg rekker ikke å snu og jeg finner ikke stien. Da ble jeg faktisk litt panisk og måtte snakke høyt til meg selv og be meg roe ned :P 

En ting er at jeg er pissredd for mørket, en annen er at man absolutt ikke vil miste stien i disse bratte fjellene uten å se noe. Det er rett og slett farlig. 

Heldigvis fulgte jeg magefølelsen (og ikke mobilen, den ville ha meg i helt feil retning) som ledet meg inn på en tur-sti og trygt ned igjen før sola forsvant. Da var jeg svett! Heretter blir det å utforske nye områder i helgene når jeg har lys i mange timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har trukket en visdomstann i dag, har en svær blå(lilla)veis rundt det ene øyet og syns egentlig litt synd på meg selv enda jeg ikke har vondt i det hele tatt. :lol: Men det blir kanskje andre boller når bedøvelsen går ut. Så inntil den gjør det burde jeg lese ferdig en artikkel så jeg kan forsøke å komme ajour med alt jeg skal ha gjort i dag/denne uka/denne måneden/dette semesteret/dette livet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...