Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå August


Tricolor
 Share

Recommended Posts

Her blir det dårlig med søvn i natt... Samboer tok valpus på 11 mnd i å tygge på hatten hans. Han kasta dyret inn i buret så han smalt i veggen, gikk tilbake for å sjekke hatten sin, og gikk så tilbake til buret og kastet det opp og ned så Koda var livredd og buret gikk i stykker... Jeg ble helt satt ut, skrek at han måtte stoppe og dyttet ham vekk. Og da jeg så utrykket i ansiktet hans, tenkte jeg at jeg var neste... Men da ga han seg. Jeg gikk bort for å slippe ut og trøste det stakkars dyret, men da fikk jeg beskjed om at jeg bare kunne drite i å ta ham ut derfra, og at hvis Koda kom i nærheten av ham, så var han i livsfare... Jeg tok tak i Koda og stormet ut derfra. Fikk ringt mamma, som kom for å hente meg. Samboer tok bilen sin og kjørte avgårde. Jeg og mamma pakket det viktigste og dro hjem til henne.

Han har nettopp ødelagt hele forholdet vårt. På grunn av en hatt. Kjære vene, jeg kunne da kjøpt en ny hatt til ham. Et under at hunden ikke ble skadet, og jeg skal ikke tilbake til ham for å risikere at Koda blir skadet neste gang... Dette kom helt ut av det blå. Jeg er helt knust. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Måå bare dele! Se, pappa smiler!! Har ikke sett han smile siden før hjerneslaget for 5-6år siden!

Woho, jeg fikk drømmejobben!!!! :D :banana:

Ups, jeg skal gifte meg neste år jeg

Posted Images

@tonjek uff, for en grusom situasjon! :hug:

---

Jeg besøkte mine foreldre i dag, jeg holder meg for det meste unna, av og til forstår jeg ikke hvorfor, men i dag husker jeg det. Jeg fikk rett ut beskjed om at jeg hadde lagt "grusomt" på meg og burde begynne å trene igjen. Trene MASSE! Hvem sier det til sin 27 år gamle datter som sliter ræven av seg på skolebenken?! Jeg har kjæreste, venner og er generelt lykkelig, men foreldrene mine skal pirke meg littegranne der det gjør vondt for å passe på å holde meg nede.

Så hvis noen lurer, så ser altså en tjukk jente slik ut:

11029496_10155283923045529_1181954775799 (til venstre)

Jeg skjønner ikke hva de vil oppnå, eller hvorfor de ser behovet. Men når begge rotter seg sammen for å ta en slags "intervention" kjente jeg ingenting annet enn skuffelse over at de kan være så utrolig dårlig foreldre, og littegranne avsky.

Det er ikke noe hjelp for meg å høre at i tillegg til å være fulltidsstudent, jobbe deltid, ha 2 styreverv og helgependle mellom 2 byer (2 timer hver vei) for å få alt til å gå opp, så må jeg også sette meg selv på en skikkelig slankekur!

Ønsker meg foreldre som kan klappe meg på skulderen å si "Godt jobbet!", "Du er flink" og "Du er fin akkurat som du er"... Kanskje i mitt neste liv! I mellomtiden har jeg min herlige svigermor :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må som regel betale semesteravgiften før du får pengene :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Den er betalt og alt er klart til utbetaling :)

@tonjek

Huff, høres ut som en forferdelig situasjon. Sender deg en klem!

@HeleneFS

Høres ikke noe kjekt ut, utrolig at foreldre kan si slikt. Du ser da velsig bra ut! Foreldre bør være støttende. Og med så mye tid som blir lagt ned i utdanning osv, skjønner jeg ikke hvordan de ikke kan være imponert over deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spent på om jeg får første utbetaling fra lånekassen imorgen. På min side står det at de blir utbetalt 6.8, mens jeg har fått mail om at de blir utbetalt først ved semesterstart. Får bare vente å se! :)
Stod 06.08 i mitt vedtak, så håper på cash før helga :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

*klippe*

Uff, for en skrekkelig opplevelse :console:

Veldig bra at du var så tøff at du pakket sammen og dro - for for en idiotisk handling av typen?

*klippe*

Du ser jo kjempeflott ut, så hvorfor dine foreldre sa noe sånt kan jeg ikke skjønne... :hug:

Sitter jeg hjemme og skal snart dra på sykehuset for månedens Tysabri-behandling :).

Også lurer jeg på om jeg får pakken min i dag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stod 06.08 i mitt vedtak, så håper på cash før helga :)

Står det i mitt også, så får bare krysse fingrene! :) Ikke at det haster, men litt bedre følelse å ha 20 000 på konto enn 19kr. Kan faktisk ikke huske sist jeg hadde så mye! Så de skal få stå urørt så lenge som mulig :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet dette? La oss si at jeg skal selge hjemmestrikkede sokker. I utgangspunktet da, rent skattemessig, skal jeg da registrere meg et enkeltmannsforetak, med alle de krav osv, før jeg begynner å selge.. Men kan jeg begynne å selge og slikt før jeg registrerer det for å i hele tatt sjekke om jeg får noe salg? Eller blir det bare vanskelig formelt sett? Sent from my iPhone using Tapatalk
Nå vet jeg ikke om noen andre har svart, men dette blir hobbyvirksomhet og er ikke skattepliktig. Du må ha en fortjeneste eller forventet fortjeneste på 50.000 hvis jeg husker rett før du må registrere deg i mva-registreret. Du trenger ikke noe foretak før det. Er bare hobby. :)
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet dette?

La oss si at jeg skal selge hjemmestrikkede sokker. I utgangspunktet da, rent skattemessig, skal jeg da registrere meg et enkeltmannsforetak, med alle de krav osv, før jeg begynner å selge.. Men kan jeg begynne å selge og slikt før jeg registrerer det for å i hele tatt sjekke om jeg får noe salg? Eller blir det bare vanskelig formelt sett?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Artikkel om sånt (med nyttige linker). Og Hobby/Næring fra skatteetaten

Man kan ha skattefri hobbyinntekt uten problemer, om man tar veien rundt foretak kommer litt ann på om man har betydelige utgifter så man på sikt kan få de trukket fra (når man begynner å gå i pluss).

Sokkestrikking har lite utgifter i utgangspunktet, så om det var planen er det bare å begynne å selge i det små for å se.

Sokker og annet håndarbeid blir forøvrig underpriset så det synger etter på markeder rundt om, så det er ikke noe man går i pluss på. Stort sett er de kun i stand til å finansiere hobbyen, ikke resten av livet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artikkel om sånt (med nyttige linker). Og Hobby/Næring fra skatteetaten Man kan ha skattefri hobbyinntekt uten problemer, om man tar veien rundt foretak kommer litt ann på om man har betydelige utgifter så man på sikt kan få de trukket fra (når man begynner å gå i pluss). Sokkestrikking har lite utgifter i utgangspunktet, så om det var planen er det bare å begynne å selge i det små for å se. Sokker og annet håndarbeid blir forøvrig underpriset så det synger etter på markeder rundt om, så det er ikke noe man går i pluss på. Stort sett er de kun i stand til å finansiere hobbyen, ikke resten av livet.
Nå var sokker bare et eksempel altså :) jeg er ikke såååå glad i å strikke sokker at jeg har tenkt å tjene noen kroner på det :lol: Men takk for svar :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Haha. Jeg må le. Er det ikke bikkja mi som er skrøpelig og må behandles,så er det matmora hans. Akuttime hos kiropraktoren i dag. Thaimassasjen hjalp noe. Helt til det begynte å stikke i nakken i går,og tidenes kink meldte seg. Nei,Klematis,sånt går aldri over av seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@tonjek : det der hørtes helt sykt ut! Godt du oppdaget det nå!

@HeleneFS : What?? Du er jo kjempeflott!

Regntung morgen på Tinnåa . Godt A har Nico å leke med.

Han har mast om å fiske siden 07 og fisket til 22 i går.

Jeg blir litt sliten.

"Jeg håper jeg får en gutt som liker fiske og friluftsliv " sa jeg.

Ja, jeg sa det. Jeg husker det.

Jeg ante ingenting om konsekvensene og jeg hadde glemt hvor intenst barn kan gå opp i ting.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

@tonjek Så forferdelig! :hug:

@HeleneFS fy søren, du er IKKE tjukk. Og om du er det eller ikke er egentlig irrelevant, for foreldrene dine burde være glade for at du er lykkelig og fornøyd heller enn å finne noe å pirke på. :hug: til deg også!

Morgenkaffe i et bomba hus. Virkelig bomba. Vi får gjøre noe med det i dag. Jeez, jeg blir gaaahl av å leve i et konstant rot. Hadde jeg bare kunne lukket døra til rotet og hatt et ryddig sted å slappe av hadde jeg likt det bedre, men nei. Det blir fint til slutt, da, så det er jo verdt det, men jeg kjenner at det blir en stund til neste prosjekt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...