Gå til innhold
Hundesonen.no

Fargelegging


laikamor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 503
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

@Khela farge Bare husk å fjern det meste av gråblyanten eller tegn over med penn før du farger, hvis ikke blir fargene grumsete. Kan være du vet det da, men jeg lærte det the hard way, så bare nevner

Tegnetusjer Anbefaler det virkelig til folk som ønsker å begynne å tegne. Enkelt å lære seg (jeg har hatt mine siden slutten av oktober, men begynte ikke å bruke dem aktivt før mot jul), fargene

Her går det i pokémon fortiden Ikke kommet et fnugg lenger i noen av fargeleggingsbøkene mine. Har ikke så mye tid til å farge nå, så da blir egentegnede tegninger prioritert Det mørkeblå under

Posted Images

Jeg gikk på en smell og kjøpte tre nye bøker på adlibris... Så jeg har vel strengt tatt ikke behov for flere tegnebøker på noen år.. Men jeg kan telle de på 2 hender enda da.. :innocent::icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi så fin!

@Garp du er ikke alene, selv om jeg klarte å styre meg til bare en bok da :P Måtte ha den samme som @laikamor har

Takk :)

Liker animorphia-boka veldig godt! Jeg har ei bok til, men det er mest mønster og noen blomster i den. Blir kjedelig i lengden. Derfor kjøpte jeg animorphia (eller, jeg fikk den,egentlig). Men blir nok ikke flere med det første. Har en del imers jobb enda i animorphia! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja gleder meg til den kommer.

Hva har du brukt til å fargelegge den fuglen med? Likte den sykt godt @laikamor

Fargeblyanter :) Mest koh-i-nohr. Men også noe lyra, milan og jippi :P Kjøpte en 36pk med jippiblyanter på nille til 80kr. Ikke veldig gode i seg selv, men mange fargenyanser, og funker veldig greit i overganger synes jeg :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp!

Fare for jeg kjøper marco raffine når jeg får lønning. Rundt 200kr på ebay for 72 farger. De skal være veldig gode også!

Link? Jeg har lyst på noen farger som gir god farge uten at jeg må presse så hardt ned på papiret :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Link? Jeg har lyst på noen farger som gir god farge uten at jeg må presse så hardt ned på papiret :)

Disse:http://m.ebay.com/itm/Marco-Raffine-72-Color-Drawing-Pencils-set-for-Artist-7100CB-/370882862532?nav=SEARCH

Fant de ikke så billig nå som tidligere, men om du søker litt så finner du nok. Har sett helt ned i 180kr pluss frakt. Ikke prøvd de selv altså, men ser mange skryter av de, så regner med de er gode!

Ellers kan jeg virkelig anbefale koh-i-noor altså. Trenger ikke farge så hardt for å få strek farge, men man kan også farge helt svakt med dem. Litt dyre da, men finnes sikkert billigere på ebay de også :)

Edit: det ligger link til dem nedten helt i begynnelsen av tråden (marco raffine altså) :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som vet om det finnes noen slags beskyttelse å ha mellom sidene i bøkene?

Når jeg fargelegger så smitter ofte svartfargen på motsatt side av. Nå har jeg bare A4-ark mellom, men synes det er lite praktisk, så lurte på om det finnes noe greiere. Også litt redd for at fargene vil farge av når jeg farger på motsatt side av dem igjen. Håper noen skjønner hva jeg mener, og har noen gode forslag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp!

Fare for jeg kjøper marco raffine når jeg får lønning. Rundt 200kr på ebay for 72 farger. De skal være veldig gode også!

http://www.ebay.com/itm/24-36-48-72-Colors-Marco-Fine-Art-Drawing-Oil-Base-Pencil-Set-Fr-Artist-Sketch-/252040742989?var=&hash=item3aaecc884d

Fant billigere :)

Nå har jeg bestilt 72 pakning med Marco fargeblyanter, og koh-i-nohr akvarellblyanter i 48 pakning. Håper de kommer FORT! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har og kjøpt den boken. Og så kjøpte jeg prismacolor farger. Skal også tegne med med fargeblyanter generelt da. Til nå har jeg bare tegnet med gråblyant.


Noen som vet hva man kan bruke for å få et motiv over på papir av bedre kvalitet? Jeg bruker lang tid på å tegne motivene mine, med mye visking. Skulle gjerne kunne kladdet/skisset på papir av lavere kvalitet og så kopiert det over på bedre kvalitetspapir når det er klart for farging... hmm..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hvis hunden klør ville jeg sjekket for allergi hos dyrlege. Og om hunden er konstant sulten kan du tilføre feks litt kokt ris, kokt brokkoli eller gulrøtter i foret for å gi mer metthetsfølelse uten mye kalorier.  Ang bæsjespising ville jeg vært nøyere på å ha kortere kobbel og mer kontroll på tur . Trene på å avlede med en kommando og godbiter. 
    • Hei Jeg har en hund som er 2 år og Og jeg har følgende utfordringer med min hund.  - hun er ca. 2 - 3 kg for mye  - hun kan ha tendens til å klø  - hun spiser bæsj ute når vi går tur. Akkurat som hun går å leter  - hun er for tiden veldig opptatt av å stjele og søke etter mat - hun virker for tiden veldig stresset Nå bruker vi pure natural fra Musti. Jeg valgte en med kun lam for å se om det hjalp på kløen. Det synes jeg det har gjort. Men hun har blitt ekstrem til å spise bæsj ute når vi går tur, og ellers veldig stresset og matgal. Jeg lurer på om det kan ha sammenheng med foret? Er det noen som kan anbefale et for dere tror kan passe min hund, og om dere tror dette kan ha en sammenheng?  Det er en engelsk springer spaniel.     
    • Joda, men synes det var en rar kommentar, ingen andre fikk det.. Fått dårlige nyheter om gamla, første gang jeg har gammel hund- og det er vondt når de får aldersplager.
    • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
    • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...