Gå til innhold
Hundesonen.no

Student 2015-2016


Mackenzie
 Share

Recommended Posts

Vi har kun 10 stp fag på vårt studie, men de har tidligere vært alt mulig rart, fra 15 stp til 2,5stp, eller 7,5 stp. Så fagene er like store eller små som de var før i mengde, ca, men de teller likt i studiepoeng. Man merker stor forskjell når man i et fag såvidt fyller ut 1 notatbok rett før eksamen, mens man i et annet fag er begynt på den 3 notatboken. Den siste eksamen jeg har (som er i morgen :D Kan ikke tro det) er jeg nå på tredje notatbok i! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 952
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fra nå av svarer jeg bare på navnet SandySosantCandy. Bare så dere veit det.  

Det er ikke hver dag jeg leverer masteroppgave etter å ha vært borte fra fagmiljøet i 6 år, er i full jobb, ikke får veileder før 3 mnd før innlevering og skriver mesteparten av oppgaven i løpet av de

Ja, jeg avsluttet like greit med en A på masteroppgaven jeg. 

Posted Images

16 timer siden, Benedicte skrev:

Syns det er imponerende, jeg! 

For en som er vant med A og B er det litt nedtur altså :lol: 

Ved NTNU er det enten 7.5, 15, 30, eller 45 stp pr emne. I fjor høst hadde jeg fire emner med 7.5 stp, og vi holdt på å jobbe oss ihjel, for det er ikke nevneverdig mye mer arbeid i et emne med 15 stp enn et på 7.5.

Eksamen onsdag og innlevering av hjemmeeksamen fredag - gjett om jeg gleder med til fredag! Det er også siste skoledag før jul, så da tar jeg ferie på orntli! Om man ser bort fra alle tentamensoppgaver som skal rettes da, og dataanalysen jeg skal gjøre i julen for masteroppgaven...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg smågruer meg allerede til å begynne på'n igjen, jeg. På den ene siden vil jeg ha gode karakterer nå som jeg for én gangs skyld skal studere noe jeg virkelig synes er både viktig og spennende, men på den andre siden så må jeg jo bare gjennom, og hvordan skal jeg balansere dette her med jobb og studier og leseprestasjoner og og og? :lol: Kanskje vente til semesteret faktisk starter før jeg begynner med dette stresset her!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 timer siden, Wilhelmina skrev:

Kjeder meg allerede og er klar for å ta fatt på et nytt semester :P Første forelesning 29 januar, hva i alle dager skal jeg finne på frem til da...

Haha, jeg er heeelt motsatt :D Får ikke nok av ferier, så masse gøy å finne på joooo :D 

 

Bare 3 dager igjen nå, så har jeg ferie.. I dag har jeg enda ikke gjort noe, men skal komme i gang nå. Har et ganske stramt skjema om jeg skal rekke gjennom pensum frem til eksamen (skippertak ftw :P), så vet ikke hvar jeg driver med i dag egentlig :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært student i 12 semestre, men har fremdeles ikke lært meg at det er fryktelig optimistisk å sjekke Studentweb typ tre dager etter eksamen/innleveringsfrist. :P Jeg har hatt et tjuepoengsemne i høst som jeg er så utrolig usikker på hvordan vurderes. Føler vurderingskriteriene der er helt vilkårlige, og tror det kan straffe seg litt at jeg har laget et prosjekt som er ganske annerledes enn resten av klassen sine. Så den karakteren er jeg veldig spent på! Heldigvis trenger jeg ikke å ha det emnet på vitnemålet om det skulle bli alt for dårlig.

Jeg har hatt ferie noen dager allerede, men skal liksom jobbe med masteroppgaven nå. Det er et litt skummelt prosjekt å ta fatt på! Særlig siden jeg sliter med å finne et caseområde som passer kriteriene mine helt, så lurer på om jeg blir nødt til å endre litt på problemstilling og opplegg. Og det er litt vanskelig å forholde seg til, så da er det jo mye bedre å ignorere det og lese relevant faglitteratur i stedet...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stresser fælt med anatomien. Er så utrolig mye, og jeg har vært altfor flink til å utsette lesinga. Oppriktig redd for stryk på denne eksamen. Har morgendagen også å lese på da, så håper jeg lærer nok til å bestå!

Lærer dere de latinske navnene på ting?

Anatomi hadde jeg veldig delte følelser for det første året. Det var kjempe gøy i labbene hvor vi fikk se og kutte så mye vi ville, men det å lære seg navnene på alt gikk tregt. Heldigvis løsner det etterhvert som en skjønner systemet i rotet :)

Masse lykke til!

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Polfarer skrev:

Lærer dere de latinske navnene på ting?

Anatomi hadde jeg veldig delte følelser for det første året. Det var kjempe gøy i labbene hvor vi fikk se og kutte så mye vi ville, men det å lære seg navnene på alt gikk tregt. Heldigvis løsner det etterhvert som en skjønner systemet i rotet :)

Masse lykke til!

 

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

 

 

Jepp :) Men er egentlig fysiologien som er verst. Selve anatomien er grei nok, spesielt bein og knokler er jo interessant :)

 

Og takk!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er helt sjokkert! Ene professoren vår som vanligvis ikke gir ut presentasjonen har sendt oss alt fra forelesningene :o Det er tidenes julegave! :D Da kan vi fylle inn alle de hullete notatene og faktisk se en sammenheng i faget. Bøkene går ikke dypt nok i detaljer [emoji14]

Sent fra min Nexus 5X via Tapatalk

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og der var jeg ferdig med tre-dagers hjemmeeksamen. Gruppa har vært super og samarbeidet godt, jeg er fornøyd - men noe bedre enn C blir det ikke. Knapt med tid og til slutt ganske slitne jenter. Likevel gleder jeg meg til å ta fatt på videre studier etter dette… En skrue løs! 

 

Nå er det jul! :jump:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...