Gå til innhold
Hundesonen.no

Den glade snøprins - Pearls Legacy Focus


13de
 Share

Recommended Posts

  • Svar 52
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, hvem skulle tro det, endelig er tiden inne for at jeg får hund igjen. Har vært litt av et puslespill, men nå er alle bitene på plass og jeg flytter 9. mai til en leilighet jeg kan ha hund. Tenk at

Skulle visst ikke sagt det med smertefritt, nå var plutselig det ikke mulig å legge flere bilder opp...upload too big... Prøver igjen;) Endelig et bilde som ble godtatt:) Lucas 5 måneder. Dessverr

Vel, kan ikke akkurat si at ventetiden flyver avsted, men dagene tråkler nå avgårde da. Og jeg synes bare hunden blir finere for hver dag som går, håper det fortsetter sånn:-) For ca en liten uke

Posted Images

Gratulerer med en skjønn gutt! Det blir stas å se han vokse til! :) Du har litt av en vår /sommer å se frem til med ny boplass og hund :) Kjekt med så hjelpsomme oppdrettere! For noen er det vanskelig å skal reise langt for å komme på besøk, og ofte blir det oppsparing av selve hente-reisen, så det er så godt med oppdrettere som er hjelpsomme og kan gi folk en sjangs selv om man ikke får møttes på forhånd. :flowers:

Du får kose deg med vente tiden!

Tusen takk @Djervekvinnen! Ja, blir veldig spennende og kan nesten ikke vente! Jeg er veldig heldig som har en så oppmerksom og kommunikativ oppdretter! Foreløpig så synes jeg at jeg har vært veldig heldig!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, kan ikke akkurat si at ventetiden flyver avsted, men dagene tråkler nå avgårde da. Og jeg synes bare hunden blir finere for hver dag som går, håper det fortsetter sånn:-)

For ca en liten uke siden, første turen ute:

received_10152707183161968_zpsulrtwkmr.j

Fra i dag:

Focus_zpsiweyydi7.jpg

received_10152709038171968_zpsgmuvinbr.j

Og her et med søster Enya som var grunnen til jeg kom i kontakt med oppdretter for et par år siden:-)

I morgen er det "bare" 4 uker igjen til han skal hentes, vurderer også Lucas som navn nå, men får nå se da :)

Endret av 13de
  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååå jeg gleder meg til bildespam av lille snøprins Lucas :wub:

Takk Lunatic:-)

Jeg er ikke en flink fotograf dog, så etter Azenas bilder kommer dere kasnkje til å bli skuffet, men pytt sann. Gleder meg veldig, 2 uker igjen i morgen:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...

Så har Lucas rukket å bli 5 måneder.

Jeg merket her i forgårs hvor mye han egentlig har vokst få vi traff en annen whippet på 3 måneder, det var litt av en forskjell ja

Noen ganger skulle man ønske man kunne spole i tiden...

Ellers går det fint med gutten, kunne ikke ønsket meg en bedre hund. Enkel og lærenem, nysgjerrig og modig, pels så bløt som en kanin og med god selvtillit så kan vel si jeg har skutt gullfuglen:wub:

Sender med noen bilder;)post-11535-1442309095,9645_thumb.jpg

Ca 9 uker

post-11535-1442309163,2181_thumb.jpg 8 uker på Evenes med søstrene Hera og Blitz

post-11535-1442309291,2507_thumb.jpg

post-11535-1442309331,4414_thumb.jpg

Det lekes i min fars hage, ca 9 uker gammel

post-11535-1442309404,7043_thumb.jpg

Lucas sitter (og noen ganger som her, ligger) og observerer. Han kikker på mennesker og fugler spesielt. Her er han ca ti uker.

Jeg deler opp litt siden dette er første gang jeg bruker tapatalk, vet ikke om det er en grense på antall bilder...

Sendt fra min HTC One_M8 med Tapatalk

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle visst ikke sagt det med smertefritt, nå var plutselig det ikke mulig å legge flere bilder opp...upload too big...

Prøver igjen;)

post-11535-1442310743,7917_thumb.jpg

Endelig et bilde som ble godtatt:) Lucas 5 måneder.

Dessverre får jeg ikke opp flere bilder nå:unsure: Så får det være det for denne gangen...

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får laste opp bilder via photobucket o.l istedenfor :) Han er kjempefin!

Takk, jeg synes jo han er verdens fineste da:wub:

Jeg er så lat å holde på med photobucket og sånn, trodde jeg skulle unngå det med tapa, men, får visst laste ned photobucket appen også da;)^_^

Sendt fra min HTC One_M8 med Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Syns så absolutt du skal fikse det sånn at du kan bildespamme oss litt ja :ahappy:

Jeg syns det er gøy å sammenligne Lucas med Blitz forøvrig, og lurer på om jeg bare innbiller meg at han er kraftigere og mer "maskulin"

Han hadde en sunn puppy belly, men den forsvandt desverre nå når jeg var på ferie. Da bodde han sammen med to andre hunder og da var det ikke tid til å spise;-) Så da la han bare på seg 300 gram de to ukene jeg var borte, men på tross av det er han nesten 11 kilo nå og det må jo være bra for alderen? Trodde de ble 12-15 kilo som voksne, men regner med han blir godt over 12 i allefall :)

Men som voksen vil jeg nok holde han uten mage da selvfølgelig, omtrent som han er nå, nå i vekstfasen vil jeg han skal ha litt ekstra :ahappy:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han hadde en sunn puppy belly, men den forsvandt desverre nå når jeg var på ferie. Da bodde han sammen med to andre hunder og da var det ikke tid til å spise;-) Så da la han bare på seg 300 gram de to ukene jeg var borte, men på tross av det er han nesten 11 kilo nå og det må jo være bra for alderen? Trodde de ble 12-15 kilo som voksne, men regner med han blir godt over 12 i allefall :)

Men som voksen vil jeg nok holde han uten mage da selvfølgelig, omtrent som han er nå, nå i vekstfasen vil jeg han skal ha litt ekstra :ahappy:

Så fin han er :wub:

Tror min var ca. 11-12 kg når han var 5 mnd, nå er min 6 mnd og ca. 14 kg.

Fortsett å legg ut bilder av fine gutten :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...