Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor ofte skifter dere vannet til hunden/e?


Renate A
 Share

Recommended Posts

Hjemme så skiftet vi alltid vannet til hundene før frokosten og middagen dems, pluss at mamma eller pappa skiftet vann rett før de gikk og la seg for natten.

Jeg og broren min var også "opplært" til å skifte vann dersom vi så at det var noe oppi skålen eller vannet så "ekkelt" ut i løpet av dagen.

Det var kjempe enkelt å skifte vannet siden skålen stod rett ved oppvaskbenken, tok veldig liten tid.

Mamma og pappa var litt petimetere på at vannet alltid skulle være rent og godt til hundene, det har jeg tatt med meg til mitt hundehold.

Chicka får også nytt vann ved frokost og middag, samt rett før jeg legger meg, pluss at denne skålen blir også skiftet dersom jeg ser det er noe oppi den i løpet av dagen, skålen vaskes før middagen hver dag.

Hun har også en drikkeskål på soverommet og en rett utenfor inngangsdøren vår, disse blir byttet en gang om dagen, den utenfor døren kan bli byttet to ganger om dagen dersom vannet har blitt ekkelt eller insekter osv har havnet oppi der.

Har en liten følelse på at jeg kanskje skifter litt over gjennomsnittet mye, men jeg klarer bare ikke se noe ligge oppi vannet, eller at vannet ser ekkelt og "dødt" ut, har vel litt OCD på akkurat dette.

Hvor ofte bytter dere vann?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 51
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mange ganger i løpet av dagen. Har bartehunder! Hvis vannet ikke er rent og friskt blir Pippin stående ved siden av skåla og småknurre!

Bytter vann veldig ofte her i huset. Guttene slever mye når de drikker, og frøkna synes det er veeeeldig ekkelt Så sikker 5-6-7 ganger om dagen

Da ser det ikke ut som jeg er helt på jordet med skiftingen min da, det er jo viktig at de får friskt og godt vann så det er innbydende å drikke. Nå er Chicka veldig flink til å drikke, hun drikker v

Da ser det ikke ut som jeg er helt på jordet med skiftingen min da, det er jo viktig at de får friskt og godt vann så det er innbydende å drikke.

Nå er Chicka veldig flink til å drikke, hun drikker veldig gjerne fra vanndammer også, det er vist noe som smaker helt fantastisk fra disse dammene, spesielt en vanndam rett utenfor hos naboen, hver gang det har regnet så MÅ hun bort dit og ta seg en slurk, naboen syntes bare hun er søt når hun kommer :wub:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skifter ikke så ofte egentlig, det går som regel en skål om dagen så nytt vann er det jo hver dag da. Er det lite igjen når han skal ha middag får han nytt. Også bytter jeg ut om det er rusk og rask oppi.

Spent på hvor mye mindre vann det kommer til å gå nå som jeg kjøpte en sekk vanlig fôr istedenfor urinary (som gjør hunden tørstere).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...