Gå til innhold
Hundesonen.no

Personen bak nicket


Wanderlust
 Share

Recommended Posts

  • Svar 245
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Alv, til tross for for schæfer 43 år Rett etter kom noen i hvite frakker å la meg inn her: Har heldigvis både pen og snill pleier som passer på meg i tykt og tynt da

Dette er meg; jeg er gammel nok til å være moren til de fleste her inne... Jeg jobber bla annet i brannvesenet ... og så pusler jeg på med blodsporkurs

Nevø og jeg på tur en augustdag:

Posted Images

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...

Jeg er for det meste bak kameraet, men da papsen kommanderte meg til å ta nye bilder (eller, truet med å bruke gamle bilder fra type 2006 årene) for han skulle ha bilder på veggen og til farmoren vår til jul, så kvinnet jeg meg opp foran kameraet. Det ble faktisk uten hund også, men her ser dere trynet mitt ganske godt så det blir det med hund her inne :D Så her da sammen med BC/PIcard-bladningen Elvis (10 1/2 år) og Schäferhunden Kiska (1 1/2 år).

dsc08026.jpg.7d697f9a384e52481417aec2bda

Riktignok her har jeg da pyntet meg litt for dette bildet; vanligvis ser jeg ut som en dass med baggy klær på fordi jeg enten 1) er hjemme å sløver, 2) driver med kanin eller 3) driver med hund. Så eneste er hvis jeg skal ut en tur for å shoppe (ikke alltid altså, spørs helt ann på humør og hva jeg skal), ut på byen/fest eller i jobb, at jeg pynter meg *litt* opp som på bildet her. Pyntingen består av forresten noe foundation som dekker de store blå posene under øynene mine (ser til tider ut som jeg har blitt slått ned), eyeliner og maskara, samt en runde med børste og dæsj med hårspray for at skillet/virvler skal holde seg på plass - uten mening, for de holder seg ikke på plass egentlig. Også må vi ikke glemme anti-baggy-klær da. Og for mer fun fact; jeg er 21 1/2(!) år gammel og jobber i dyrebutikk. Ingen andre forpliktelser enn dyr, og foreløbig intet ønske om barn. Jo, også er jeg opptatt da.

Tilleggsinfo: I skrivende stund har jeg riktignok blått hår vel og merke. Et spontant innfall av lyst til å farge det, før jeg suste rett på jobbintervju få dager etter på (fikk jobben by the way, woopwoop). Men bildet viser min naturlige hårfarge (og hudfarge på haka/rundt munnen, jeg er en vandrene pinne (vekt) av et lik).

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg holder meg for det meste bak kamera selv. Jeg hopper ikke rundt og synes det er kjempegøy å stå foran kamera, men jeg har egentlig ikke spesielt i mot det heller, men jeg må ville det selv. 

Her er et bilde ei venninne tok av bare meg i Karasjok i Finnmark sommeren 2014 :) 
Også et bilde ei venninne tok av meg og Kenai i høst :)
Har i mellomtiden byttet både briller og hår-frisyre. Ikke så langt hår lengre, og tatt av meg noen kilo.

10473203_737263392997739_5454565949704886457_n.jpg

257.JPG

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er vel forøvrig et par litt bedre, sjeldent jeg tar selfies og enda sjeldnere de blir bra :lol: Foran kamera er jeg va aldri, unntaket er når svigermor eller stemor skal dokumentere noe. :P

Fra prekestolen i sommer, utmattet, svett og relativt gåen, men stolt som fy av å ha klart det! Totalt ute av form.

126ef5e8a79a877fe21b82d6ec25a3ae.jpg

d7a886c008201accf81fcdc86e46130e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har veldig få bilder av meg selv, men fant et par fra min søsters bryllup i fjor sommer. Det første synes ikke jeg så godt på, men ta det med likevel. Det var den ene gangen i livet Ayla har "pyntet" seg, og det skjer aldri igjen. Det var kun fordi hun skulle være eneste brudepike og ringbærer under bryllupet. Det bød meg i mot, og det var ikke tal om å strekke seg til kjole, men en smokingvest og tversover i 20 minutter overlevde vi.

meg_ayla.jpg

Det andre bildet er bare meg, lite ladylike som vanlig :P 

meg.jpg

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hater å bli tatt bilde av. Enda mer klokka alt for tidlig en morgen når valpen har vært oppe flere ganger gjennom natta og funnet ut at klokka sju var dagen i gang, og bare har lyst å leke og tulle på fanget mitt. Men når jeg starter med et skikkelig sovetrynebilde kan det jo bare bli bedre :ahappy:

Uno, her ca 11 uker, og meg.

 

IMG_0514.JPG

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Snøfrost skrev:

Så moro å se bilder av dere alle sammen :)
Håper denne tråden får litt mer liv fremover. Kanskje jeg til og med klarer å kjenne igjen noen av dere om vi skulle havne på samme sted en gang. Jeg er ELENDIG til å kjenne igjen folk fra nett :lol:

Jeg har skikkelig dårlig hukommelse og ser dårlig, så jeg suger på å kjenne igjen kjente og ukjente :P  Så det er bare å huke tak i meg hvis noen ser meg

:lol:

 

 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

30 minutter siden, Stine skrev:

Jeg har skikkelig dårlig hukommelse og ser dårlig, så jeg suger på å kjenne igjen kjente og ukjente :P  Så det er bare å huke tak i meg hvis noen ser meg

:lol:

 

 

Da er vi to som er veldig flinke på å kjenne igjen folk :lol: 
Jeg har stort sett med meg minst en SH da, kanskje lettere å kjenne igjen bikkjene. :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
    • Har briard, hun nærmer seg 9 år nå men er sprek ennå. Kunne tenkt meg en briardvalp mens min nåværende er sprek og rask! Hun har så herlig personlighet at jeg vil hun skal være med å prege valpen. Har forsåvidt sett litt på andre raser også som border collie (har ei på 4,5 år nå) og toller, men synes briarden har så herlig personlighet! Nå ligger det ut lite informasjon om oppdrettere i landet så jeg lurte på om noen visste om noen oppdrettere og evt kunne sende meg en pm om man ikke vil legge ut her? Vet av cathrine i trondheim men de er bortlovet, ble for sen der. 😅 men noen må da vite av noen oppdrettere? Står lite på briard/picard hjemmesiden. Litt dårlig det. 😬
    • Hvis du skal bruke folk som "hjelp", så pass på at de holder avstand og ikke tar kontakt med hunden først. Jeg ville oppholdt meg i områder med en del folk (ikke tette mengder) hvor det er mulig å regulere avstanden, og belønne ro og kontakt. Det valpen først og fremst trenger å erfare er at han ikke trenger å forholde seg til folk om han ikke vil. Hvis du skal trene sammen med folk, still dere på avstand og hold en samtale. Belønn all interesse hunden viser for den andre personen, hos deg selv, slik at han må søke ut igjen mot dem for å få belønning. Om han faktisk viser interesse for å gå bort til dem, la ham gjøre det, og la de kaste godbiter til ham (ikke bøye seg over ham!). Du kan hjelpe ham å hilse på folk du vil han skal møte (besøk, familie, venner osv.) med target-trening evt., så fokuset er på targeten og ikke på dem. Vær tydelig når han ikke trenger å forholde seg til folk og belønn kontakt med deg. Det skal ikke være opp til ham å måtte ta valget.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...