Gå til innhold
Hundesonen.no

Bestemmer bikkja når du må stå opp?


Guest Klematis
 Share

Recommended Posts

Ut fra denne tråden lurer jeg litt på hvor lenge hundene deres går mellom siste dotur og første dotur. Jeg har et sovedyr, kvelden = sove og morgenen = sove. Så her går det gjerne 10 timer i hverdagene og 12 timer i helgene.

Det varierer veldig fra hund til hund her i huset. Men det spenner nok fra 8 - 14 (kanskje mer??) timer. De som ikke gidder å gå ut om kvelden er ofte de som ikke gidder å stå opp om morgenen. Så noen av dyra har nok selskapsblære :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 82
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg føler meg som en tenåringsmor med Milo i hus. Har jeg fri, så vimser jeg fram og tilbake i leiligheta for å rydde og vaske, samtidig som jeg stikker innom soverommet for å dra av Milo dyna og si i

Her er hundene alltid de siste til å dra seg ut av senga

Nei, aldri. Om de noen gang har prøvd seg så har de fått hva enn lill-i-halvsøvne har funnet i armsrekke kastet på seg

Kuma kan fint holde seg fra rundt 16 og over natta til 10 på morgen. Som oftest får hun tilbud om å tisse, men velger det bort.

Jeg pleier ikke gå kveldstur, men til gjengjeld er jeg oppe ganske tidlig. Liker egentlig å gå morgentur når alle andre sover, så får jeg være i fred. Som oftest blir det fra 18- 20 til 7- 8- tida.

Sent from my C6603 using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ut fra denne tråden lurer jeg litt på hvor lenge hundene deres går mellom siste dotur og første dotur. Jeg har et sovedyr, kvelden = sove og morgenen = sove. Så her går det gjerne 10 timer i hverdagene og 12 timer i helgene.

Her går det 9-13 timer omtrent, noen ganger 14 i helgene. Ser an når jeg våkner, om hun tripper rundt eller om hun fremdeles ligger og drar seg. Drar hun seg stresser jeg ikke, men tripper hun rundt tar vi en luftetur før jeg steller meg. Det gjelder forsåvidt uansett hvor mange timer det er snakk om.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min sovner uten unntak i 12tiden hver kveld. Selv om jeg er våken til 4 på morgenen, så står jeg uansett opp ca 8-halv 9 for å lufte ham. Det er ikke han som vekker meg, men innebygd vekkeklokke var visst med på kjøpet. Så jeg står opp, han åpner øynene, jeg tar på jakken og løfter båndet, han grynter og kommer luntende. Ut i fem minutter og rett inn og til sengs begge to. Sier ikke et ord i løpet av dette, ingen av oss som vekker den andre, men det har bare blitt slik :P Så sover han gjerne en halvtime lenger enn meg når jeg faktisk står opp.

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

I helgene hvis jeg ikke har noen avtaler på dagen gjør vi også dette, bort til skråningen, gjøre det hun skal og inn igjen :)

Chicka holder seg fra 8-9 timer om natten, jeg går tur med hun rett før vi legger oss, da kan jeg legge meg med god samvittighet.

Hater tanken på at hun kanskje må tisse eller bæsje (når jeg skal legge meg og hun da må holde seg hele natten, det hadde jeg personlig hatet og sikkert ikke noe bedre for hunden) hvis jeg har gått tur før på kvelden og hun ikke får luftet seg rett før vi legger oss.

Da jeg bodde hjemme så vet jeg at mamma og pappa gjorde akkurat det samme med Corgiene vi hadde, de trengte ikke å holde seg lenger enn 8-9 timer de heller.

I helgene da jeg var stor nok til å gå alene med hundene så var jeg våken tidlig (er en mellomting mellom a og b menneske, og typisk i helgene var at jeg våknet tidlig, men da kom jeg meg tidlig opp i stallen også) og gikk tur med dem, da kunne foreldre sove litt lengre hvis de ville, de hadde aldri bedt meg om å gjøre det, snill unge?? :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av og til vekker Zana meg, men jeg står ikke opp dersom jeg ikke føler meg uthvilt. Unntaket er dersom det virker som om hun skal på do. Hvis jeg derimot føler meg våken så står jeg opp :) Pleier som regel å stå opp i 8-9 tiden, har som oftest forelesninger ganske sent.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...