Gå til innhold
Hundesonen.no

Dogs4All 2013


Ingvild
 Share

Recommended Posts

En del av dem åpnet ikke før 10.30! Og, ja - en salat og en farris til 130,- svir godt i lommeboka....

Kanskje jeg skal tipse rema om å ha stand, de hadde fått mine penger :lol:

Altså.. jeg betalte 55 kr for en grillpølse i papir! syntes jeg kunne få betale noen få kr mindre når jeg ikke kan spise brødet :aww::P

Jeg brukte mer på tre pølser iløpet av helga enn på de to båndene jeg kjøpte... :blink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 411
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Trave venstresvinger rett ved siden av agilityringen, det kan bli intressant kjenner jeg!

Jeg flyr eller kjører bort med Mokkis for å heie på soniser og knipse bilder

Jeg kommer om søndagen og regner med at skulle se nogle korthårede collies, og gerne kose litt med dem

Amatører! De sjekker ikke pass på de som skal stå på stand og kommer først på messa. Jeg spurte til og med om de ville se, og viste dem begge passene. Men nei, det var i orden. Så det vil jo si at de som skal stå på stand vaksinerer, mens resten av røkla er ikke til å stole på :P

Forøvrig er jeg helt enig med borderen og Siri hva angår hund på slike arrangementer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men kanskje de regner med at vi har alt i orden når vi kommer viftende med passet også? :P

Ble ikke sjekket inn noen av gangene med hundene mine. Men er ikke manglende vaksine egentlig vår egen hunds største problem? At det er den som blir ekstra syk av eksempel kennelhoste dersom vaksinen ikke er i orden?

Sånn ellers er jeg også enig med Siri da med å ha med hunder på slike ting. Det er ikke noen fasit på dette, da hunder er forskjellige. Akkurat som hvordan vi eiere legger opp en slik dag for de. Hunder som sitter i bur på vei til og fra bilen, og sitter i bur hele dagen sånn bortsett fra når de er i ringen, har nok ikke store glede av det. Men vi som tar med seg hundene våre rundt, har de nok kanskje noe større utbytte (om de er ikke alt for ille skrudd sammen i topplokket). Noomi koste seg der inne, selv om hun synes nok gaupa var noe uhøffelig og ikke villle hilse på henne. :lol:

Vida var med på rosetoget i Oslo. Det var flere hunder der som åpenbart ikke hadde noe i slike folkemasser å gjøre, mens Vida storkoste seg med all den oppmerksomheten hun fikk. Hun elsker å "henge med på lasset" uansett hvor vi skal. Men det kan jo hende at jeg leser hunden min feil, og hennes snorksovende stilling på tbanen i rushen egentlig er bare at hun er så usikker at hun sovner for å slippe å se på alle folka. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke om folk har hørt dette, men er vistnok oppdaget kennelhoste hos to Rottweilere etter Dogs4all. Så de kan ha spredd smitte ila helga. (Ei jeg kjenner har skrevet/delt dette på facebook og oppfordrer folk til å følge med på hundene sine)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men dette skjer jo på alle store arrangement - en eller annen hund har fått et eller annet. For noen sykdommer er smitterisikoen størst i inkubasjonstiden, altså før hunden i det hele tatt viser sykdomstegn. I så måte kan en dommer med hund hjemme som vedkommende ikke vet at er syk enda, bringe smitte til alle den dømmer.

Det burde ikke være overraskende at shit happens med 6.000 hunder samlet, men en må ikke bli hysterisk heller.

Om jeg oppdager noe på jentene i morgen kan jeg for så vidt heller ikke vite om de plukket det på digre D4A nå i helga eller mer moderat store Kongsberg hundeklubb sist helg - eller av den fuglehunden vi møtte på tur i forrige uke.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geo har klødd seg flere ganger på det samme stedet siden jeg kom hjem fra skolen for halvannen time siden. En indre stemme hvisker stille "lus-lus-lus-lus-lus" i taktfast rytme. Han hilste kun på kelpier og Pi. Noen andre som har lagt merke til noe eller er jeg paranoid? :lol:

Pi er jo spesielt grusom så jeg tipper Geo bare omg.. Pi pels *klø*

Ikke merket noe på Pi enda, og krysser fingre for at jeg ikke får noe!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Geo har klødd seg flere ganger på det samme stedet siden jeg kom hjem fra skolen for halvannen time siden. En indre stemme hvisker stille "lus-lus-lus-lus-lus" i taktfast rytme. Han hilste kun på kelpier og Pi. Noen andre som har lagt merke til noe eller er jeg paranoid? :lol:

Jeg har ikke merket noe på mine ihvertfall :)

Jeg har vært på utstillinger i flere år, både stilt og vært tilskuer, og aldri fått kennelhoste på mine.

En gang var jeg usikker på om Marvin hadde noe snev av det etter et valpeshow, så jeg ble hjemme fra kurs den dagen jeg lurte. Men det var borte dagen etter, så det var jo ikke det.

På WDS var det en del hunder kan du si, fra land og strand. Men ikke noe hoste eller annet drit der heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...