Gå til innhold
Hundesonen.no

Crufts 2013


Artemis
 Share

Recommended Posts

  • Svar 567
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sikkert sæd, sannsynligvis en av handlerne som har kjøpt seieren på forhånd.

Broren til Bodil nr 2 i special junior dog, av 19

Frokost inntatt, kameraet ladet og snart går bussen. Crufts, here I come!

Posted Images

Av topp 4 likte jeg best vorstehhunden jeg.. :) Den var flott i bevegelse!

Altså.. labradoren er jo en kraftfull, sterk hund med bra proporsjoner synes jeg. Bare synd den er så innmari brei og tønneformet midt på kroppen. Jeg er av dem som liker en normalt kraftig labrador bedre enn disse slanke jaktlabradorene, men denne var kanskje bittelitt i overkant, dog ikke det verste jeg har sett. Den løp veldig fint, da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Irriterer meg at dommeren setter opp en feit hund som vinner... var så mange flotte, veltrente hunder i den gruppen atte!

Enig. Mye flotte spenstige hunder i den gruppen, og så plukkes det ut en overvektig en som vinner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den gule labradoren var for kraftig og manglet nakke. Men den hadde attitude da :)

enig:) For tjukk (men har sett værre), men elsker at den hadde humør og liksom bare tok det som en løpetur.) Håper det var derfor den ble nr.1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den labben var jo bare alldeles fantastisk - appropos "it"faktor, liksom..

Joda, den hadde sikkert vært like fin om den veide noen kilo mindre - men jeg tenker at den også er nybadet og fønet mothårs - og egentlig bare fluffy... LOL

Likte også den korth. vorsteren - en lekker sak.

Susanne

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den var for tjukk i mine øyne også, men den hadde nettopp det som ble diskutert i en annen tråd, show attitude! Weimaraneren like jeg godt, men aller best tror jeg chesapeake retrieveren. Den var HUND!. Fantastiske proposjoner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke rart labradoren vant. Ironisk nok - mtp hva jeg bl.a har vært med å diskutere - hadde labradoren den beste handleren. Labradoren løp selvstendig og var show-vant. Den er - av min mening - for kraftig, men har god beinlengde. Det er ikke så ille som på Westminister.

Hadde den vært overvektig hadde den ikke sett slik ut. Men det er nå min mening. Synes det er litt drøyt å kalle den tjukk... Dette er en tjukk labrador:

labrador-obese.jpg

Dette er en labrador med for mye masse, det går en del på avl (for kraftig brystkasse) og en del på foring (for mye fett på kroppen), men for meg ikke er TJUKK i så nedsettende forstand;

flabb.png

(dette er cruftsvinneren)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanger- det bildet er ikke vinneren, det var faktisk en hanhund......Enig i at den kunne vært et par kilo lettere, men ellers en velbygget, balansert hund med fine bevegelser og den rette attituden. Syntes også at chessen var dritflott !

Bildet lå på en side om han, jeg tror snoppen gjemmer seg? :P

http://www.labradorgolden.gr/en/labrador/males/loch-mor-romeo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg nistirret på bildet Kanger la ut for jeg lurte også på om det var feil hund eller om "den" hadde gjemt seg. :aww:

romeo%2017.6.11.jpg

romeo%20with%20franco.jpg

Jeg synes som sagt at det var synd at de satte opp en tykk hund. Når det er sagt så sier jeg ikke at hunden ikke hadde andre fine kvaliteter. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes utvilsomt at det var den vakreste hunden (og synes sjelden labrador er dèt, liksom) - men da til tross for at den var vel kraftig. Og det er ikke noen automatikk i at bare fordi den er litt kraftig så vil en slank hund være nødvendigvis bedre. Det er en helhet, og "attitude" er sikkert 80% (kanskje 90%) av å vinne en gruppe på Crufts.

Og derfor kan den labradoren faktisk ta showet i morgen...

Susanne

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snart klar for de to siste gruppene nå :)

Var dette en type engelske juniorhandling eller? Det var noe med Young Kennel Club, men skjønte ikke at han dømte handlingen og ikke hundene.

Ikke sikker på hva det var. Juniorhandling var vel i går? Da var det tydelig at det var handlingen de så på, her var det jo fokus på hundene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snart klar for de to siste gruppene nå :)

Ikke sikker på hva det var. Juniorhandling var vel i går? Da var det tydelig at det var handlingen de så på, her var det jo fokus på hundene.

Hmm, men hva kan det være når de løper rundt utstillingsaktig også er det young kennel club sin ting? Ble skikkelig forvirret..

Rottweiler uten kuppert hale! Vet ikke om det er vanlig at de vinner i England, men fascinerende! Egentlig en av de jeg likte best foreløpig :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Kjenner veldig på det samme. Da min var 11 tenkte jeg "jøss, er det dette som er gammel hund?", for jeg så ingen tegn til alderdom. Nå som hun er er 13 er det derimot veldig tydelig at hun er gammel i kroppen, mens hodet fortsatt vil så mye... Det knuser meg å se henne sånn.
    • Så nydelig han er, dette hjalp IKKE på valpefeberen! Det er noe med de sorte kelpiene…🥹 
    • Så fine bilder 😍 Hun ser flott ut! 
    • Da er han kommet i hus ☺️  Vickulas E’Ra, fra E-kullet som hadde Egypt som tema. Ra er da solguden. Til daglig går han derimot under navnet Tempo.  Han skal bli en liten potet og brukes til agility, rally lydighet og spor. Det blir også litt utstilling tenker jeg ☺️   Vi hentet han i Sverige på mandag og tok en overnatting på Geilo på vei hjem. Han var veldig flink i bilen, sov masse ☺️ På alle pausene våre møtte han alt vi traff av miljøer og folk som om han hadde sett alt før. I går var vi hjemme hjemme.    Første uhell inne var i dag tidlig. Jeg brukte nok litt for lang tid på å kle på meg og lot han stå på gulvet å vente. Hadde ett til uhell senere på dagen også. Han har til nå hatt overraskende god blærekapasitet og tisser stort sett kun etter å ha sovet. Men senere på dagen tisset han inne etter å ha lekt.    I dag hadde vi dagens første biltur i bilbur i bagasjerommet. Det ble konsert. Roet seg i det vi kom frem, så vi fikk avsluttet på godt vis. Kjørte så videre til mine foreldre, og på vei hjem derfra var han mer rolig. Så det kommer seg vel etterhvert.    En ting jeg skal fokusere mer på med denne hunden er ro ute. Så i dag har vi både sittet i ro utenfor her i nabolaget og vært på kafé hvor han satt rolig under stolen og på et tidspunkt sov ☺️
    • Nå har ikke jeg hatt tisper, men personlig er jeg skeptisk til å få tispe, jeg trives veldig godt med hannhund. Så det er nok smak og behag (for noen, andre spiller det ingen rolle for).
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...