Gå til innhold
Hundesonen.no

Valpetreff, Nordstrand -omegn? :)


Alegro
 Share

Recommended Posts

Hei..

Er det noen med valp (8-20 uker) i Nordstrandsområdet, evt Skullerud som kunne tenke seg å bli med på et lite treff, hvor valpene kan få leike seg litt og bli sosialisert? :)

Jeg har ikke funnet noen ledige sosialiseringskurs for februar, men skulle gjerne fått startet litt i det små med valpen min..
At han kan få leke med 3-5 andre valper på ca hans egen str.. mellomstor valp :)

si fra.. og kom med forslag til hvilken dag.

Jeg bor i Munkerudveien på Ljabru. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Penni på 18 uker mellomschnauzertispe savner venner. Vi bor i Oppegård, ikke så langt unna. Vi har fin turområde for hunder i Myrvoll, og vi haden valpetreff her ikke så lenge siden. Men vi kan godt kjöre hvor som helst:) Jeg har fri helg 13.-14.7. Skal vi planlegge treff da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Vi er hjemme fra ferie og møtes gjerne til valpetreff. Hvor i området kan det passe å møtes? :)

Penni på 18 uker mellomschnauzertispe savner venner. Vi bor i Oppegård, ikke så langt unna. Vi har fin turområde for hunder i Myrvoll, og vi haden valpetreff her ikke så lenge siden. Men vi kan godt kjöre hvor som helst:) Jeg har fri helg 13.-14.7. Skal vi planlegge treff da?

Vi har dessverre ikke tilgang på bil, men kan selvsagt ta buss og bane. Kanskje vi kunne fått til et treff med alle tre? Kanskje Ekeberg kunne vært fint?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Jeg kan hele uken, bortsett fra fredag etter klokken 15. Neste uker starter jeg i helt ny jobb, så det passer dårlig. :)
Forslag til steder, Nøklevann, Østensjø, Ekeberg, Sofienbergparken?? På kveldstid er det jo fullt mulig å ha det på en skole også, lambertseter/karlsrud, Kastellet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Dere må huske å finne sted som er ikke "offisiell", slik at hundene kan springe løs. Skullerudstue høres ut ikke sted hvor man kan være i ro. Vkan ikke møtes hvor som helst med valpene.

Vi har i Oppegård område til hunder. Oppegård hundeklubb kjøpte område med tankene om å lage offisiell hundepark og treningsområde. Det er kjempe rolig område og hundene kan springe hvor de vil. Ligger bak i Ekornrud barnehage i Myrvoll, Oppegård. Vi har hatt valpemøter der fra før også. Lett å kjøre med bil eller å ta buss eller å komme med lokaltog. Etter 4.8 togene går igjen. Nå er det buss for tog.

Jeg kan godt kjøre hvor som helst men det må være rolig sted til valper.

I uke 31 vi kan bare helg. Uke 32 vi kan mandag kveld, torsd kveld og hele helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det finnes P-plass ved siden av Campingen og hvis det er fult der finnes det også P-plasser på den andre siden av veien. Klokken 18.00 passer fint 11 august. Området er veldig stort med grønne plener overalt:) Lengre nede er også hundesletta men dit har ikke jeg lyst til å gå med en valp selv om valpen min er ganske tøff og hadde nok taklet det men man vet aldri hvilken eiere som er der nede

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...