Gå til innhold
Hundesonen.no

Settervimsen og tervtøtta


Guest Christine
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Svar 216
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er så hyggelig at du har kommet tilbake til forumet! Fine karer du har

Det bildet av dere to på steinen var kjempeflott! Veldig fin stemning. Jeg synes ikke du ser bustete ut på håret i det hele tatt, ikke engang etter jeg leste det du skrev. Forstørr det og heng det på

Gøy å se dere i ringen i helga, Vegas er fiiin Tok meg den frihet å knipse et par bilder, men siden jeg er lat og slet litt med fokusen på kameraet så ble det ikke så bra. Men flinke er dere

Posted Images

Guest Christine

Tusen takk :flowers::D

Nå er vi hjemme fra en uke med agilitykonkurranser, og settervimsen ga meg både grå hår i forbindelse med felt, men fikk også gledestårene mine til å renne, og det er ikke ofte! Han løp 4 feilfrie løp, hvor tre av de var med napp, og han var blandt topp 10 i en av klassene hver dag i løpet av 6 konkurransedager. Vi sikret oss også siste 1.premien til ag1-tittel, og mangler en 1.premie til agh2-tittel, så vi har fått til litt løpet av uka :ahappy: Flyttet opp til hopp 2 ila uka, og mangler nå et napp i ag så er vi i klasse 2 der også.

image.jpg3_zpsgzcepvdi.jpg

image.jpg2_zpsuasgclpq.jpg

image.jpg1_zpstxy3y1dj.jpg

image.jpg4_zpsnulkmrke.jpg

image.jpg5_zpsoycboj9a.jpg

Og slik løp jeg i mål etter flere løp :P

image.jpg6_zpsasdmilca.jpg

Alle bildene er tatt av "kristiin" - takk!

Nå venter en liten mnd med fri for settervimsen, mens tervfrøkna skal få en del agilitytreninger. I starten av aug blir det stevne i Sverige på begge hundene, også blir det litt forskjellige stevner på begge, eller bare settervimsen(kommer an på stevnet) utover høsten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
Guest Christine

Liten update fra oss igjen:

Kost oss masse i sommer med forskjellige turer og treninger :) Tervfrøkna har blitt mer voksen i både hode og kropp syns jeg, og er bare blitt gøyere å trene med. Jeg er så innmari fornøyd med at vi fant sammen, for den hunden er råkul og sprer så vanvittig mye glede :)

image.jpg2_zpsnlxosbzf.jpg

image.jpg3_zpsg8ijzmxn.jpg

image.jpg4_zpsmjcuagwt.jpg

image.jpg5_zpskx4g8hu9.jpg

I august deltok vi på vårt andre stevne. Hun er fersk enda, og vi har mye å jobbe med, men jeg syns hun gjorde veldig flott figur den helga! Flotte løp, også fikk vi vårt første napp også :ahappy: Det hadde jeg ikke forventet på vårt andre stevne, så det var en kul bonus! Vi kom på 4.plass, 2 sekunder bak vinneren. Hun nølte litt på slalominngangen, så det gikk bittelitt tid der. Film fra løpet:

https://m.youtube.com/watch?v=DSpnI6uQTcs

Med settervimsen har ting gått litt opp og ned, men noe fornuftig har vi da også fått til. På samme stevne fikk vi det siste nappet i ag1, og som eneste feilfrie (av 21) ble det 1.plass på oss.

image.jpg6_zpsgbk81g4l.jpg

(Skikkelig bra kvalitet :P)

Vi har også debutert i ag2, og jeg er fornøyd med det også. Det var en litt ekkel slalominngang og jeg skulle safe med framforbytte, men bytta for tidlig så han vegret på hinderet før. Det ble 5 feil totalt, så det er ikke noe å klage på. Feltene satt også uten for mye bremsing fra min side :ahappy:

image.jpg7_zpsmucnj02z.jpg

image.jpg8_zpscjbpgglz.jpg

I helga debuterte vi i klasse 2 i rally, og på lørdag brøt vi pga heftig regnvær og en hund som trodde han skulle drukne. På søndag gikk han greit, men følte det ble litt mas fra min side. Håpte litt på en 2.premie i det minste. Resultatene ble lest opp og vi disket. Skikkelig surt, for vi disket da jeg rettet opp en skjev sitt, så ble en sitt for mye. Hadde jeg bare gått videre hadde vi fått 2.plass, 1.premie og napp :aww:

image.jpg9_zpsz7jpluwg.jpg

image.jpg1_zpsmlqnuze3.jpg

Kun 3 stevnehelger igjen denne sesongen, men han skal også få vist seg som veteran på utstilling. Han er en VG-hund, men gøy å ha en veteran i så fin form(de fleste tror han er 3-4 år basert på utseende og oppførsel :lol:), så derfor vil jeg stille han ut :) Tervførkna er midlertidig sykmeldt pga skade, men jeg gleder meg til labbene gror og hun blir friskmeldt så vi kan trene og finne på sprell sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Vegas i fartaa :lol::wub:

Hihi, jaa!

Vi har fått ganske mange kommentarer fra andre om at det er gøy å se en setter i ag/rally, men nå får jeg mest kommentarer fra randoms som syns det er kult å se han gå fordi han er så glad :ahappy: Jeg setter pris på at fremmede kommer bort for å skryte av hunden min, men jeg syns det er ekstra gøy å gå med han når han virkelig utstråler glede og halen logrer sånn at andre bare må kommentere det :wub:

Noen lurer på om jeg ikke skal pensjonere snart han pga alder, men hunden er i flott form(og vært skadefri i snart 1 år! Ny rekord :P) og viser av hele seg selv at det er gøy, så vi fortsetter i en, kanskje to sesonger til om han er i fin form og syns det er like gøy. Med han er det viktigst å ha det gøy, så om han noen gang går lei gir vi oss nok på dagen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gøy å se dere i ringen i helga, Vegas er fiiin :wub:

Tok meg den frihet å knipse et par bilder, men siden jeg er lat og slet litt med fokusen på kameraet så ble det ikke så bra.
Men flinke er dere :ahappy:

DSC_0315_zpsxmcycvcs.jpg

DSC_0318_zpsxzltyye4.jpg

Var mange som satt ringside og var veldig imponert over hvor kult det var med setter i ringen, og hvor flinke dere var :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Tusen takk! Kult med bilder :D

Imponert over Ganzie jeg! Hun gikk knallbra!

Edit: Og siden vi sa hei så trodde jeg kanskje du hadde sett meg på bilder eller noe, derfor jeg bare plapret uten å si hvem jeg var :icon_redface::lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Vegas altså :wub: Liker at du og har sånn annerledeshund som ikke alltid virker som alle andre :lol:

Haha! Det gir grå hår innimellom. Men ting som er små gleder for andre er vel store gleder for sånne som oss, så yay for slike hunder :lol:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk! Kult med bilder :D

Imponert over Ganzie jeg! Hun gikk knallbra!

Edit: Og siden vi sa hei så trodde jeg kanskje du hadde sett meg på bilder eller noe, derfor jeg bare plapret uten å si hvem jeg var :icon_redface::lol:

Jeg er håpløs med ansikter, men hunder kjenner jeg igjen :lol:

Hadde så lyst til å stikke bort og skravle litt, men turte ikke, dere så så opptatt ut :icon_redface:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Jeg er håpløs med ansikter, men hunder kjenner jeg igjen :lol:

Hadde så lyst til å stikke bort og skravle litt, men turte ikke, dere så så opptatt ut :icon_redface:

Vi var aldri opptatt med mindre vi varmet opp eller var i ringen :P Du skulle kommet bort! Jeg tenkte å gå bort flere ganger, men var så sliten etter alt stress på torsdag/fredag, lang kjøring osv at jeg ikke orket å reise meg med mindre jeg måtte :lol:

Så rask Tesla er :D

Kjempe gøy med opprykk i agility og hopp på Vegas. Gratulerer :ahappy:

Hun heter da ikke det uten grunn :D rask og lydløs nemlig!

Tusen takk :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
Guest Christine

Settervimsen har gått nytt stevne, og jeg er mer fornøyd enn sist stevnehelg. Ikke noen resultater å skyte av, men en 3.plass med teit vegring(som holdt på å ende i disk på vanskelig bane) fikk vi til. Han løp feilfritt i åpen og fikk en 3.plass der også. Norges to eneste agility-ES sto sammen på pallen, så det var virkelig kult og måtte selvsagt foreviges.

image.jpg2_zps22r6d5zz.jpg

Videre for han venter norsk vinner og NO(som nå er Europas største stevne mtp deltagere), så er denne sesongen ferdig.

Terven er friskmeldt, og har allerede rukket å gått agilitystevne og debutert i utstillingsringen i jakten på gulsløyfa. 

I agility går det enten jevnt og bra, eller så får vi mange feil. Søndag var en dag med mange feil mest pga teit fører, men på lørdag gikk det veldig bra. Det vil si at hun jobbet veldig bra, og jeg tok fra henne to napp :aww: Hun løp tre løp og hadde 5 feilpoeng i alle løpene, så det ble en 7.plass og to 4.plasser. Klubbmesterskap har vi også gått, og vi rotet i slalom i ag, men i hopp gikk vi et utrolig herlig løp med masse fart og guts, så vi kom på 3.plass sammenlagt, slått av to klasse3 hunder.

image.jpg1_zpsfphnq0dg.jpg

Utstilling har vi også vært på. (Nydelig bildekvalitet)

image.jpg3_zpsg3jreqb5.jpg

Vi stiler for å få gulsløyfe, men hun har haleknekk, så er innstilt på noen forsøk. Dommeren oppdaget selvfølgelig haleknekken, så ble grønt på oss. Hadde en fin opplevelse i ringen, og hun var gøy å vise frem, så gleder meg til å stille henne ut flere ganger. Kritikken:

"Feminin. Ganske bra hode, men noe for rund i skalle. Korrekt bitt m/store fine tenner. Bra maske. Normal benstamme. Bra lår. Ikke i full pels. Bra struktur. Noe løs frem. Vennlig, men noe forsiktig. Haleknekk."

Hennes stevnesesong er avsluttet, men vi skal bruke vinteren på smellerkurs og to kurs i konkurranselydighet, så det blir gøy.

Selv om det står sufficent på dogweb er hun verdens fineste i mine øyne :heart:

image.jpg4_zpsesmmyhpq.jpg

image.jpg8_zpsi3mbohfk.jpg

(Kosestund her i hus vil si belger i trynet :p)

image.jpg6_zpsqjkyehby.jpg

image.jpg5_zpsicosmqoi.jpg

image.jpg7_zpsnswtsrsq.jpg

Woops, ble bildespam gitt.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Tesla og Keo kan kose seg i grønnsløyfe-gjengen sammen :sleep:

Lykke så masse til på NV og NO!

Takk :)

@Kristiin og jeg gikk tur i helga, og hun hadde med kamera. Må dele noen av bildene her, da jeg syns hun tar så fine bilder :ahappy: 

image.jpg7_zpsl4tmrxni.jpg

image.jpg4_zpsjbrhs6zr.jpg

image.jpg5_zpsngjtgalg.jpg

image.jpg6_zpswmmjmkns.jpg

image.jpg3_zps9nmm9pqv.jpg

Og tervtøtta med Kristin sine hunder. Jeg elsker bildet!

image.jpg2_zps0iz33zwq.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...