Gå til innhold
Hundesonen.no

Emma er skambitt...


Recommended Posts

  • Svar 152
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det var i hunden som angrep sitt hus vi var i. My kjenner denne hunden godt fra førav, de har vært mye sammen og vi kaller dem bare "kjærestene" De to går kjempe fint overens. Men Det virket ikke so

Er vanskelig å huske på å oppdatere her også, har vel blitt mest på facebook! Emma har det veldig veldig bra mtp på forholdene. Hun spiser nesten ikke temgesic lengre, bare ved behov. Sårenr gror

Knalltøff ja, her om dagen kom en av nabohundene (ca. 20kg stor og nesten helsvart) løpende bort til verandaen vår hvor Emma sto og snuste imellom gelenderet. Hun begynte å glad-pipe og logre som en g

Husk på at det ikke bare er sårene dere må heale, men Emma har nok også opplevd sjokk. Jeg ville sterkt vurdert å spurt etter medisiner mot sjokk hos vetrinær også. Når er jeg nok litt påvirket av Anders Halgren foredraget, men han var veldig på å behandle sjokk tilstander med medisiner. B-vitamin er ett naturlig supplement dere kan gi i tillegg til vetrinær medisin.

Masse, masse god bedring. Og er viktiig at du selv også får jobbet deg gjennom denne opplevelsen, må har vært helt forferdelig for deg, så husk å tenk på deg selv oppi alt og :heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh herregud, lille vennen da :hug: Krysser alt som er!

Og så vil jeg tipse om saltvann og engangsprøyter - det er gullverd til "punkteringshull". Drenene får du sikkert oppskrift av dyrlengen for å rense, men punkteringssår som går rett inn kan det være kjempefint å holde åpne og spyle med en gangsprøyter med saltvann, da får det grodd innenfra og lukker ikke inne puss og basselusker og lager infeksjoner.

Et annet tips er ringblomstsalve, calendula. Kjempefin på sår og svir ikke, eneste er at mange hunder (kasko foreksempel) elsker å spise den.

Har du troen på homeopati, så kan det være endel der som kan hjelpe. Send meg en pm om du vil ha tips til folk å snakke med. :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Emma fikk den siste hele pillen med tamgesic idag kl 9, skulle egentlig hatt 8, men jeg sov meg igjennom alarmene, helt kaputt.

Nå ligger hun her i senga imellom meg og sambo, og piper så smått. Håper smertestillende kicker inn snart... Sambo er på tur ned for å kjøpe nye kompresser, saltvann og rensemidler.

Hun har enda bodyen på, vi skjønner ikke hvordan vi skal få den av henne uten å rive og slite i alle stingene... Har bare blødd en del ved det ene drenet, ellers er det bare noen få små flekker med gammelt blod fra igår. Skal til oppfølging hos vet. på onsdag, tenkte å kjøpe med oss en god del stk. bodier slik at vi kan bytte dem ut. Tenkte å ringe veterinæren som lappet henne sammen igår og spørre om det vi lurer på. Må nok få Det inn med t-skje om hvordan sårenr skal renses. Håper Emma blir sløv nok senere idag når hun skal spise tamgesic + 1 annen smertestillende til at jeg går rense de ufred uten at hun klikker i vinkel..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...