Gå til innhold
Hundesonen.no

Emma er skambitt...


Recommended Posts

Hun har sikkert fått antibiotika-injeksjon hos veterinæren. I min erfaring er det ganske rutine. En sånn injeksjon varer til dagen etterpå.

Lukt må du regne med nå som sårene dreneres. Det er bakterier og væske og dritt og gugg som kommer ut.Hør med veterinæren når du kan skylle henne, men vil tippe at lukten nok kommer tilbake med en gang et kommer mer puss og væske ut av drenene.

En annen ting, hunder er ofte mer påvirket samme dag de har vært i narkose. De blir gjerne ekstra tussete og fjerne/redde av sovesprøyta, det i tillegg til smerter blir fort mye for en hundekropp. Det kan godt hende du har en helt annen hund i morgen. Vi håper på det!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 152
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det var i hunden som angrep sitt hus vi var i. My kjenner denne hunden godt fra førav, de har vært mye sammen og vi kaller dem bare "kjærestene" De to går kjempe fint overens. Men Det virket ikke so

Er vanskelig å huske på å oppdatere her også, har vel blitt mest på facebook! Emma har det veldig veldig bra mtp på forholdene. Hun spiser nesten ikke temgesic lengre, bare ved behov. Sårenr gror

Knalltøff ja, her om dagen kom en av nabohundene (ca. 20kg stor og nesten helsvart) løpende bort til verandaen vår hvor Emma sto og snuste imellom gelenderet. Hun begynte å glad-pipe og logre som en g

Takk for all info :) Godt å ha sonen i bakhånd <3

Emma blir sint og sur når hun får vondt, om noen uheldigvis ligget henne osv. så tviler egentlig :P Men hun er forhåpentligvis litt kvikkere imorgen. Nå virker hun jo halvdød, og minner meg konstant på hvor redd jeg var imorges...

My tror jeg faktisk har skjønt mer enn vi tror, for My ignorerer den hunden som bet Emma, og har gjort det helt siden basketaket imorges. Det er som om My ikke vil ha noe mer med han å gjøre etter at han bet Emma. Før har de to ALLTID lekt og herjet, men med en gang Emma ble angrepet, gikk My unna hunden og så en annen vei om han kom bort til henne. Og hun lar seg ikke bli med på leken mer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig skummelt, og så trist å høre :no: Spør vet om hun har fått antibiotika så du vet om hun har til i morgen. Hold øye med tempen hennes fremover så dere vet om hun får feber, kjekt å ta eventuell infeksjon i tidlig stadium.

Lykke til, og stor klem til dere begge :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, for en forferdelig opplevelse. :cry:

Håper Emma blir helt frisk og fin igjen, og ikke får traumatiske plager av den vonde opplevelsen.

Jeg tror ikke du skal stresse med å få henne ut for å tisse, eller skylle henne, hvis det ikke er absolutt nødvendig.

Det er stell av sårene du/dere bør konsentrere dere om nå, og la Emma få den hvilen og roen hun trenger.

Hold oss oppdatert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God bedring *klem*

Må ha vært en forferdelig opplevelse for henne og deg.

Du burde kjøpe slike strips til å feste kompostgrindene med. Det som følger med er spiraler som fort detter ned og som hundene kan skade seg på. De har strips på Biltema, får en pakke for rundt 20 kroner.

Mushi: Det er Emma som ble skadet, ikke My.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff så fælt! Kan ikke tenke meg hvordan det er!

Men hvis du alikevel skal på apoteket ville ejg kjøpt tissematter til seng! De koster forholdsvis lite og er like som valpematter. Avispapir kan ha tryksverte på seg, vet det ikke er bra for valper, så tviler det er bra for noen med åpne sår!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh herregud noe så forferdelig! :( Det der er noe av det verste en kan oppleve, huff og æsj. Har ikke noen tips å komme med utover det som allerede er skrevet, men tissematter/wetbeds og senere kompostgrinder (jula har også 4 stk til 100 kr tror jeg, så da er det jo bare å handle på den butikken som er nærmest) høres veldig lurt ut. Hvile og ro er viktigst, sammen med smertelindring. Samboeren min jobber på traumepost for mennesker, og der er i alle fall smertelindring førsteprioritet, deretter søvn, så det er ikke sikkert det er så dumt for hunder heller :)

God bedring til hunden din!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ånei stakkars dere! For en grusom opplevelse! :( Har sett slike angrep og det er helt grusomt. De hylene sitter som støpt i hodet, både fra hund og eier. huff.. Håper hun blir raskt bra igjen. Utrolig flaks at hun ikke ble drept. Det skal ikke så mye til. Hva skjer med hunden som angrep nå da? Det er kanskje litt tidlig å si noe nå, pga man er såpass preget av situasjonen.

God bedring til Emma! Og klem til deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var et sant mareritt ja. Emma har jo møtt sååå mange store hunder, og det har alltid gått bra. Men denne hunden er ikke vant til små hunder. Også er han blanding av elghund og finsk lapphund. Jeg tror han har lytte jakt i seg. Og han er bare 2år, oppfører seg som en stor livsglad valp. Han flåeren visst 3 sauer som valp..

Jeg så at det aldri kom til å gå seg til, det lyste jakt ut av øynene på han, så jeg bestemte meg for å holde Emma unna han. Men så gikk samboeren min og eieren til hunden som angrep ut med My og den som bet.. Så når de skulle inn igjen, glemte de at Emma var i stuen og at de skulle holde hundene nede til jeg hadde fått Emma opp i 2. etasjen..

Jeg hørte bare inngangsdøra som gikk opp, hunder som løp opp trappen, og så løp jeg etter Emma som løp mot trappa for å hilse på hundene.. Akkurat når jeg får løftet Emma opp, så bykser hunden opp og får tak i nakkeskinnet på henne og sitter HELT fast! Emma hylte av dødsangst og smerter, og jeg gjorde alt for ikke å slippe taket på Emma. Da hadde hunden fått mulighet til å få bedre tak, og ville nok brekte enten ryggen eller nakken. Kanskje begge delene. Det så og ut som om han prøvde å få tak i hodet hennes.. Jeg hylte om hjelp og etter noen laaange sekunder kom guttene løpende opp og fikk angriperen under kontroll.

Trodde jeg skulle besvime da jeg så sårene til Emma, begynte å hyperventilere og gråte.. :S Håper ikke dette får så mye følger for Emma i ettertid, at hun ikke legger grå store hunder for hat. Men jeg tror det blir å skje.. Virker som om hun har mye mareritt når hun sover, med stresset pust og redde klynk. Hun gjenopplever det kanskje i søvne? :/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så forferdelig opplevelse for dere alle! Håper Emma gror seg til både fysisk og psykisk, og ikke minst du, etter en sånn traumatisk opplevelse. Eieren til angriperen har det helt sikkert helt ****** h*n også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det høres helt grusomt ut... Akkurat sånn jeg ser for meg at hissigproppen min dør.

De gangene hunden min har kommet i skikkelig krangel med større hunder har hun hatt problemer med å sove og oppfører seg akkurat som du forklarer at Emma gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, han virker veldig lei seg, og lot meg og Emma sove i senga hans etter veterinæren så vi fikk samlet oss litt begge to. Også betaler han 4000, og vi 700. Og han ringte meg og sendte meg sms mens de var hos dyrlegen. Jeg fikk angst for at dyrlegen ville mene det var best å avlive henne, men han roet meg ned og sa at så lenge han var der så skulle de gjøre alt de kunne for Emma. :')

Hadde vært mye værre om det var en fremmed person som eide hunden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff da! Ikke en salig blanding når det gjelder små dyr heller da. Min lappis ahr ikke jaktinnstinkt for en dritt, men små ting som rører på seg skal taes for det! Håper alt blir bra da! Mye pleie, mye ro og godt med smertestilende pleier å gjøre underverker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...