Gå til innhold
Hundesonen.no

Resulrater NKK Drammen 2012


Kaja
 Share

Recommended Posts

  • Svar 57
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Taifa (Woodshine's In The Sky) 3. beste tispe og fikk sitt NKK-Cert i dag og ble dermed Nuch! Og gratulerer til alle fornøyde..!

Åååå så koselig! Men jeg er strålende og mer enn det fornøyd med resultat idag jeg altså Begynne med starten (viktig!). 35 franske bulldoger, jeg stilte en hjemmelaget hannhund i åpen klasse. Den va

Tesh gjorde det kjempebra i dag og ble nr to i klassen, med Exc, CK og Res. Cacib

Tesh gjorde det kjempebra i dag og ble nr to i klassen, med Exc, CK og Res. Cacib :D

Hello - må jo starte tråden med slikt :D

Jeg har resultater på flat, men interesserer neppe så mange ;)

Så Carolines hund hadde gjort det "brukbart" ;) ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nitro vant juniorklassen, men uten ck pga padlende bevegelser. Kjipt! Men det kommer med tiden :) var rasedommer så er veldig fornøyd med at han like Nitro så godt! Var mye gult og se idag ja.. Offe fikk vg.

Kritikken til Nitro:

" Kvadratisk bygd. Bra storlek. Mycket kraftig skalle, bra ører, tilstrekkelig stopp. Saxbitt, herlig uttrykk. Kraftig lagom hals Bra forbryst, fin substans for sin alder. Noget for kort overarn, noget mjuk i mellom-handen. Mycket bra overlinje. korrekt ansatt svans. Tilstrekkelig vinklet bak. Beveger seg fritt, for høyt løftet fremben og derfor inte ck idag".

10-3.jpg

(dårlig bilde pga sola rett i linsa)

Grattis til andre som har gjort det bra! :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Amba // Hermiroz Bring Back - Cert, Nuch og BIR :-)

Trygve // Miss Mallory's Favourite Deilight (Pøbels halvbror!) 4bhk Cert

Omer // Covenstead Spell Maker BIM

:)

Oooh. Kult! Det betyr vel at vi må ordne Pøbelen snart? Selvom jeg ikke tror han har sååå mye å stille med. :lol: Jammen godt han har sjarmen med seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oooh. Kult! Det betyr vel at vi må ordne Pøbelen snart? Selvom jeg ikke tror han har sååå mye å stille med. :lol: Jammen godt han har sjarmen med seg!

Selvfølgelig, et bad og en omgang med saksa - så er vi klare på Biri i august eller noe sånt? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Taifa (Woodshine's In The Sky) 3. beste tispe og fikk sitt NKK-Cert i dag og ble dermed Nuch! :D

Grattis igjen med Taifa :). Og grattis til alle andre fornøyde også selvsagt :D.

Willersen var endelig back in business - og ble BIR med CACIB - og slo både sin pappa og en annen championhann som er rålekker :). Ingen gruppeplassering dog...

  • Like 17
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tindra gikk ut med exc,men er strålende fornøyd alikevel da dommeren var kjempe streng og det vanket mye blått og gult hos oss i dag :D

Her er kritikken:

Vel utviklet og velbygd,fem. hode,noe lett neseparti,bra øyne og ører,velutfylt forbryst,bra overlinje,bra lengde og djup på brystkass,velvinklet bak,vakker pels og farge :-)

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stilte du Casper?

Ja det gjorde jag :ahappy: han var sååå happy och jag var väldigt nöjd med det. Han fick excellent och vann i sin grupp men inget ck då han bar svansen för högt :P men jag är glad för att han tycker det är så kul att han bara måste vara happy-go-lucky.

Plus att det var måååånga fina damer där tyckte Casper, så han fick det ganska travelt :lol:

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og Casper hadde jo helt rett hele tiden, han.. :D

Haha jaaa han föll ju pladask för Taifa :D han har god smak han haha... även fast begaistringen inte precis var ömsesidig *fniss* Fina damer har inte tid till guttunger för tänk :aww:

Edit: oops dubbelpost :icon_redface:

Endret av Vimsan
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...