Gå til innhold
Hundesonen.no

Hybel/leilighet for to personer + tre hunder mellom Drammen og Oslo


*Marianne*
 Share

Recommended Posts

Søstern er på vei til å flytte ut hjemmefra. Hun driver med hundekjøring og har to snille vorstherhanner. Søsteren har en kjæreste (snart samboer) som eier en veldig rolig, snill og avslappet Gordon setter (en såkalt "kosegordon"). Disse to er nå på jakt etter husvære for neste år. De jobber/er studenter begge to, så pris er jo et tema, men setter pris på alle tips.

De er innstilt på å måtte ha bil for å komme seg fram, så de MÅ ikke bo rett ved togstasjon e.l, men det er selvsagt ikke noe minus.

Alle hundene er husrene, og er rolige inne. Vorsthernes liv kretser stort sett rundt det å være toppidrettsutdøvere og å sove (og litt mat av og til), så de er ikke så veldig krevende å ha i hus, men det er selvsagt store hunder, og tar sånn sett plass. GS er pensjonist og svært lite "setteraktig". Han liker kos og rusleturer...

Menneskene er normale, rolige mennesker, lite festing og sånt, mye trening og konkurranser, og resten av tiden jobb og skole.

Er det noen som vet om noe som skal leies ut fra våren/sommeren i området Drammen - Oslo eller rundt der et sted? Og som man tilltater hund? Det er sannsynligvis den vanskeligste situasjonen man kan ha som boligsøkende, men vi prøver... Gi meg et tips her eller på PM om dere vet, så videreformidler jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...