Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeg trenger deres google-egenskaper! Babygitar...


soelvd
 Share

Recommended Posts

Hei dere!

Min nyeste niese skal døpes i april. Hun har allerede starta på musikkskole (sier mora :lol:) og skal selvsagt bli en sangstjerne.I tillegg har mora fullstendig dilla på lilla, så vi tenker:

:banana:Lilla babygitar :banana:

Som gæren onkel og tante gjør vi selvsagt alt for å gjøre lillegull og foreldrene fornøyde (frøkna skal jo tross alt tilbe oss en dag). Har funnet en, den går jo, men er jo altfor stor de neste 5 åra :lol: Og jada, jeg veit en baby ikke kan spille gitar. Men hadde vært morsomt med en litt mer realistisk.

ampc530p-pony.jpg

Noen med gode google-evner her som kan hjelpe? Under tusenlappen helst men om den er noe dyrere er det også okei.

Edit: hvis noen finner babygitar i feil farge er det også okei, jeg kan male jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant ingen gitar, men fant noen lilla ukuleler dersom det skulle være aktuelt. Link#1, Link#2, Link#3.

Enig i at ukulele kunne funka, gitt! Tror ikke du får noen faktiske gitarer i riktig størrelse. :P

Er det små gitarer? Hvor små er de? Takk!

Edit: ukulele var uaktuelt sier min mann, for det var ikke skikkelig gitar, blabla... Hrmf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Endra innlegget over, mannen er visst opptatt av at gitaren til en to måneder gammel baby er politisk korrekt :lol: Så ukulele er uaktuelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukulele uaktuelt?! Hmpf!

Bare få den mannen din til å se disse videoene du:

Ukulele er helt storveis!

Hilsen ukuleleentusiast :innocent:

Ellers så burde det vel være mulig å finne lille gitar på http://www.purpleguitars.net/ ? :P

Andre forslag: her og her

Guitarlele

En del slike fargede instrumenter har en tendens til å være billigvarianter med dårligere lyd og av dårligere kvalitet. Som det sies over her, du får det du betaler for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må finne det som så fancy kalles gitarlele. Seks strenger, men ukulelestr. De låter knall, men er stemt i en annen dur enn en 1/1 gutar. Legg i maks kroner uansett, du får det du betaler for...

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han derre mannen må bare get with the program, altså, for ukulele er dødshipt faktisk. :aww:

Det kan nok hende :lol: Jeg liker ikke å si det, men her har han rett. Svigesøster er nemlig veeeldig sær og veeeldig glad i å spille gitar! Kommer vi med en ukulele blir det bråk.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Altså, en så kort hals tilsier en tenor :) Den er stemt i ADGCEA, og spilles som en vanlig gitar. Setter du en capo på femte bånd på en ordinær gitar har du lyden. Å stemme den ned til EADGHE låter ikke særlig pent, om det i det hele tatt er gjennomførbart.

Og TS, mindre spillbar gitar får du nok ikke:) Ukulelestr.kroppen får mannen din bare svelge, noe må gå på akkord av det ene eller andre når det blir så smått. Forøvrig er den i perfekt str. til toåringen her, meg selv og min bedre halvdel. Vår låter utrolig stort til å være så liten, men vi la i noen kroner. Forøvrig en Taylor, og jeg ville aldri aldri lakket den... Da får du heller strikke et lilla trekk til den:) Eller vente til jenta blir større, og kjøpe en sånn Hannah Montana forferdelighet av en gitar.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Så er det jo koselig å planlegge og drømme litt også Har du noen tanker om hvilken rase du kan tenke deg i fremtiden?
    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...