Gå til innhold
Hundesonen.no

Jeg trenger deres google-egenskaper! Babygitar...


soelvd
 Share

Recommended Posts

Hei dere!

Min nyeste niese skal døpes i april. Hun har allerede starta på musikkskole (sier mora :lol:) og skal selvsagt bli en sangstjerne.I tillegg har mora fullstendig dilla på lilla, så vi tenker:

:banana:Lilla babygitar :banana:

Som gæren onkel og tante gjør vi selvsagt alt for å gjøre lillegull og foreldrene fornøyde (frøkna skal jo tross alt tilbe oss en dag). Har funnet en, den går jo, men er jo altfor stor de neste 5 åra :lol: Og jada, jeg veit en baby ikke kan spille gitar. Men hadde vært morsomt med en litt mer realistisk.

ampc530p-pony.jpg

Noen med gode google-evner her som kan hjelpe? Under tusenlappen helst men om den er noe dyrere er det også okei.

Edit: hvis noen finner babygitar i feil farge er det også okei, jeg kan male jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant ingen gitar, men fant noen lilla ukuleler dersom det skulle være aktuelt. Link#1, Link#2, Link#3.

Enig i at ukulele kunne funka, gitt! Tror ikke du får noen faktiske gitarer i riktig størrelse. :P

Er det små gitarer? Hvor små er de? Takk!

Edit: ukulele var uaktuelt sier min mann, for det var ikke skikkelig gitar, blabla... Hrmf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har store planer (eller samboer har) om det samme når vår lille jente kommer til verden i mai, og da blir det ukulele:) Det er vel ikke helt "politisk korrekt" å si det er en gitar, men det ER jo det... Jeg vet jeg har sett sånne små ukuleler i lilla og rosa og sånt i instrumentbutikker rundt omkring. Har dere sjekket noe sånt?

Endra innlegget over, mannen er visst opptatt av at gitaren til en to måneder gammel baby er politisk korrekt :lol: Så ukulele er uaktuelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukulele uaktuelt?! Hmpf!

Bare få den mannen din til å se disse videoene du:

Ukulele er helt storveis!

Hilsen ukuleleentusiast :innocent:

Ellers så burde det vel være mulig å finne lille gitar på http://www.purpleguitars.net/ ? :P

Andre forslag: her og her

Guitarlele

En del slike fargede instrumenter har en tendens til å være billigvarianter med dårligere lyd og av dårligere kvalitet. Som det sies over her, du får det du betaler for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må finne det som så fancy kalles gitarlele. Seks strenger, men ukulelestr. De låter knall, men er stemt i en annen dur enn en 1/1 gutar. Legg i maks kroner uansett, du får det du betaler for...

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han derre mannen må bare get with the program, altså, for ukulele er dødshipt faktisk. :aww:

Det kan nok hende :lol: Jeg liker ikke å si det, men her har han rett. Svigesøster er nemlig veeeldig sær og veeeldig glad i å spille gitar! Kommer vi med en ukulele blir det bråk.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stemt i en annen toneart? Da er det vel bare å stemme i vei til det blir riktig, da! :D

Altså, en så kort hals tilsier en tenor :) Den er stemt i ADGCEA, og spilles som en vanlig gitar. Setter du en capo på femte bånd på en ordinær gitar har du lyden. Å stemme den ned til EADGHE låter ikke særlig pent, om det i det hele tatt er gjennomførbart.

Og TS, mindre spillbar gitar får du nok ikke:) Ukulelestr.kroppen får mannen din bare svelge, noe må gå på akkord av det ene eller andre når det blir så smått. Forøvrig er den i perfekt str. til toåringen her, meg selv og min bedre halvdel. Vår låter utrolig stort til å være så liten, men vi la i noen kroner. Forøvrig en Taylor, og jeg ville aldri aldri lakket den... Da får du heller strikke et lilla trekk til den:) Eller vente til jenta blir større, og kjøpe en sånn Hannah Montana forferdelighet av en gitar.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
    • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
    • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
    • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
    • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...