Gå til innhold
Hundesonen.no

Pris på å trekke hjørnetann


Mumriken
 Share

Recommended Posts

Var hos dyrlegen i dag og fikk trukket den siste hjørnetannen på sheltien min. Den satt bom fast selv etter en uke med rikking og den nye tannen var kommet helt ut. Dyrlegen sa det var en kort og enkel jobb og det hele tok under to timer fra jeg leverte hunden til de ringte og sa han kunne hentes. Prisen på å få trukket tannen ble på over 3800 kr.... og det syntes jeg var veldig mye! Tenkte bare høre her om dette er vanlig pris hos dyrleger i Oslo-området eller om jeg har "overbetalt" hos en veldig dyr dyrlege?

Må legge til at jeg er veldig fornøyd med service og oppfølging da så klager ikke. Ble bare overrasket over den veldig høye prisen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Betalte en gang 4600 kr for å trekke en valpetann + bittelitt skraping av belegg i samme slengen (var lite der), og de gjorde en drittjobb atpåtil. Blant annet fant jeg ut flere år senere at de skulle ha trukket 2 tenner der, for da var det plutselig en gjenglemt valpetann som ble løs.

Da trakk vi hos den nye veterinæren som jeg er ekstremt fornøyd med, der betalte vi 1000 kr, litt forskjell kan man trygt si. Aldri skal jeg bytte veterinær igjen, enormt fornøyd med denne kvinnelige veterinæren og prisen er absolutt overkommelig.

2 timer var forderfelig lenge også, da? Her har det tatt under 5-10 min selve inngrepet, og når jeg selv har trukket jeksler med lange røtter hos min tannlege, har selv akkurat det med å trekke tannen ikke tatt mer enn 30 min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte få trukket ei framtann på gamlemor her for en del år siden hos Oslo Dyreklinikk, og det kostet meg den nette sum av drøyt 3000 kr - det var full narkose og styr for ei lita framtann. Det ER dyrt med tannbehandling har jeg bare konkludert med.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spurte om dette på en av Trondheims dyreklinikker (ingen nevnt...) da Dachsen vi hadde ikke fellte som forventet. De skulle ha 3000 kr for en tann. Vi hadde ikke de pengene liggende akkurat da så vi valgte å ventet. En uke etter var tannen ute helt gratis (eller, det kostet eg et nytt tyggebein...)

De vet å ta seg betalt dyreklinikkene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok. Ser det varierer en hel del da. Rart egentlig at det er så stor prisforskjell, men da har jeg sikkert betalt en vanlig pris til å være på en klinikk i Oslo. Tror jammen meg jeg skal spandere på meg en utvidet veterinærforsikring etter dette :P Ser at blandt annet trekking av melketenner dekkes av den hos Agria (selv om jeg ikke har bruk for den noe mer nå da :P) Kan fort bli penger spart å ha en utvidet forsikring for de med valper av liten rase ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Freke knakk en hjørnetann. Den hadde begynnende infeksjo og jeg valgte å få den operert ut fremfor trukket ut, fikk alternativene +/- ved begge metoder og prisforskjellen. Operering er selvsagt dyrer og ble valgt da dette ikke var snakk om en tann som var moden for å komme ut + infeksjonsfaren som var der. Dette betalte jeg 3100 for. Skulle jeg trukket den hadde det kostet ca. 1700. Muligens er det noe billigere om det er en "moden" tann som skal ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hunden min måtte trekke en tann oppe, en melketann som ikke hadde falt ut av seg selv. Det tok den lokale Smådyrsklinikken 1100 kroner for. Prisen fikk jeg oppgitt på tlf, så det var tydeligvis en fast pris for tanntrekking, virket det som.

Det er virkelig helt sykt at en annen klinikk kan ta 3 x den prisen! :huh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...