Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilken maskothund ville du hatt?


pippin
 Share

Recommended Posts

  • Svar 156
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

For meg er ikke en maskothund en hund som nødvendigvis ikke krever noenting, men en hund som skiller seg litt ut fra resten av flokken (om man har en) og liksom "representerer" dere. En hund som kansk

Glemte forresten helt: tulip har bestemt at samboeren min skal ha GD som maskothund, og da blir den jo litt min også? En feiltegnet hanne, og den skal hete Error

Kremt, jeg veit om en... Svært mange hundekjørere har shiba som maskothund, altså... Imouto har trukket trehjuling sammen med bestefaren sin, og her ser du onkelen hennes Manni, som har tatt kløvtes

Posted Images

Åh, hunden nr 2 fra venstre var virkelig helt fantastisk vakker! Veldig glad i denne rasen selv, men mulig de blir litt for "egenrådige" for min smak?

Nope, ikke en egenrådig rase egentlig. Knytter seg ekstremt til husstanden sin, vandrer sjeldent avgårde, enkle å ha i hus :) Men! de kan være svært vanskelig å trene med, og er nok litt "jaha, hva får jeg utav dette? Godbiter sier du? ingenting er bra nok for meg, går heller litt her å snuser og koser meg jeg!" Et mareritt å finne riktig belønning med andre ord, så på akkurat den biten er de litt egen :lol: . Forige lundisen min var den typen, ingenting var godt nok å jobbe for, han villle bare nyte livet han :lol: En grunn til at han hadde skjerf som det sto "Jeg er for kul til å dresseres" på, alle mente at det passet han utmerket. Han gjorde hva han ville, når han ville. men det var sjelden noe galt han gjorde, bare styrte sitt liv liksom. Men var over gjennomsnittet knyttet til meg.

Frøkna vi har nå gjør hva som helst for en ostebit. Så du får de som er skikkelig egnet for det meste også! Vil du ha en hund som jobber uten å blunke så styr unna, for du vet ikke hva du får med lundehund. Vil du ha en klovn som gir masse glede hver eneste time i døgnet, og som er meget enkle å dele livet med så er de perfekte :wub:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en liten maskot hund jeg, hadde et lite treningshåp med han, men han viste seg og trives ekstremt godt som sofahund, og neste gang kommer det til å bli en litt større maskot i hus. Men nå har jeg jo to hunder som ikke kan brukes til det jeg vil, men kan jo ikke kale Sasha for maskot hund da jeg ikke har noen hovedhund, så da blir nok hun det fortsatt :)

41200_421431541035_649111035_5298458_2774803_n.jpg

Frøkna og den lille rare, fine maskotten :heart:

41181_421431891035_649111035_5298487_8204726_n.jpg

Men det tar på for en liten en å være utpå tur, så da slenger man seg ned og sover litt når man har sjangs :cool: (derav en litt større maskot neste gang :P )

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja :) Jeg tenker at maskotthunden blir den som skiller seg ut av flokken. Jeg har planer om å skaffe meg en dalmatiner til, da blir det to av den rasen ;)

Hund nr3 blir da min maskotthund. Det betyr ikke at den ikke blir brukt til noe. For den får nok like mye som hundene jeg da har fra før, kanskje mer :) Så her blir nok maskotten en av disse hundene: Jaktgolden, jaktlabrador, australsk kelpie eller border collie :) Selv om jeg også har snust på field spaniel og pinscher også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...