Gå til innhold
Hundesonen.no

DeepEyes Sleepless Malice II, "Ikke"


Benedicte
 Share

Recommended Posts

5283255509_b5e506c40c_z.jpg

Hodebilde av Ikke :hmm:

:wub:

Lyst til å sette vannmerke på så jeg kan stjele rått og brutalt til hjemmesiden?

Hun er bare SKUMMELT lik på Talli :wub:

5283255683_c2efc94f55_z.jpg

Litt tettere ører faktisk!

Men hun har blitt fiiiiin frøken. Gleder meg til å se henne igjen.

Kanskje Only Blondie begynner få litt svar på AK ting også :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 651
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NKK Hamar i dag! 14 mnd gammel og opprykk til LP3, og det med 0 på fellesdekk! Har ikke karakterarket her, men hun fikk 10 på fri ved foten, innkalling med stå, apportering, hopp over hinder, avst

Tusen takk Har dessverre ikke film! Fellesdekk: 0 - vi gikk ut av ringen og opp trappene. Etter å ha stått der i 2 sekunder hører jeg "brrrrrrp!" opp trappene og der kommer Ikke halvsmygende, men

Her er film fra treningen i dag! Vi har hatt en lang pause i vinter, så fremgangen er ikke så stor. Er allikevel superfornøyd med hvordan avstanden hennes har blitt! http://www.youtube.com/watch?v=5

Det er den med plush som lagde lapper hos oss hvertfall, men det var ikke et stort problem. Kommer nok mye an på hvor godt den sitter på hunden.

Æsj, jeg som ville ha den. :huh: Kan vell sendes tilbake om jeg merker dette problemet også :) Se seg litt omkring på andre puppia seler også da.

:D

Lyst til å sette vannmerke på så jeg kan stjele rått og brutalt til hjemmesiden?

Men hun har blitt fiiiiin frøken. Gleder meg til å se henne igjen.

Kanskje Only Blondie begynner få litt svar på AK ting også :D

Du kan få stjele uten vannmerke også :) Bare skriv under hvem som har tatt bildene om det går greit for deg. Om ikke så kan jeg sikkert fikse vannmerke.

Hun er blitt en fin frøken! Og ja, jeg fikk svar på flere AK ting i dag også :( Fineste hundene det :D

Blondie hadde hvertfall ingenting imot kelpier :aww:

Overraskende lite ihvertfall! Gærn, voldsom, valp. Slike ting hun avskyr ellers. Men denne, den var litt kul. Litt spennende. Man kunne løpe etter den ihvertfall, og se på det og undre om man tørr å leke :P Slik var det med Harly også :lol:

Fiiiine Ikke! :D Og for noen bilder! Jeg vil også til Bergen så Blondie ( :P ) kan ta bilde av en flyvende kelpie til :)

Bare til å reise til Bergen det :P

Nok kupping av tråd :rolleyes2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke ønsker alle en god jul!

Da har jeg målt henne også. Hun er 4 1/2 mnd gammel, 42cm høy ca og 8kg! Lille flisa.

Hun syns julen er moro, huset er nå fylt med mine tre hunder, pluss mamma sin og min bror sin. Full fest mao, men ber jeg henne om å legge seg så slapper hun av med en gang. Vi har også trent litt lydighet i julen. Vi går fri ved fot mens de andre hundene herjer rundt og min lillebror prøver å rope på henne. Hun enser de ikke :rolleyes2: Den valpen ble født med god konsentrasjonsevne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for søte kommentarer!

Her er en liten film. Ikke er ikke helt fornøyd med å stå ute på terassen. Funker denne? Får ikke opp den skikkelige adressen på mobilen.

http://m.youtube.com/#/watch?xl=xl_blazer&v=Avfbfe-jXkw

Sånn kanskje?

:whistle:

EDIT: Stakkars, de fryser de :icon_confused: Datterbarnet og jeg syns Tia var veldig morsom *ler*

Endret av 2ne
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan få stjele uten vannmerke også :icon_confused: Bare skriv under hvem som har tatt bildene om det går greit for deg. Om ikke så kan jeg sikkert fikse vannmerke.

Ok, takk :whistle:

Takk for søte kommentarer!

Her er en liten film. Ikke er ikke helt fornøyd med å stå ute på terassen.

:blink:

Fikk litt flash back til en viss bestemor som ikke ville være ute for å parre seg med Bocca sllik at hun kunne produsere små Tallier en gang i tiden. (ett forsøk på å la de være alene ettersom det aldri ble noe heng imellom henne og Bocca)

Brått så sto hun på ett bord utenfor vinduet og tittet tilbake på oss og laget nesemerker på vinduet :)

februar07029.jpg

februar07031.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for hjelpen, 2ne! :D

*ler av Blaze*

Tia har alltid vært sånn, og hun gjør det hele tiden, det understreker bare hvor naiv og smådum hun er :D:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=s3PYD_Bo_Bw

Og TADA, enda en film :aww: Filmingen tok visst litt av etter at jeg fikk meg ny mobil.

Filmer en kort fri ved fot, posisjonsendringer, lekeøkt og søk etter ball i stuen.

Fri ved foten kommer seg, men vi trener mye på bakpartskontroll og at bakparten skal følge helt med i vendingene.

Posisjonsendringene hennes er vanligvis bedre enn hva som vises, men vi fokuserer mest på posisjonen fra stå til dekk, og at bakbeina skal være låst da også. Her hjelper jeg henne en del enda.

Hun er enda ikke helt ferdig med å felle de siste hjørnetennene, men de er løse. Jeg tror det er det som gjør at hun sliter litt med å få et skikkelig grep i leken og bruker litt tid på å gripe fillen, men snart er alle tennene ute og vi skal fokusere mye på dette! Jeg tror det er en del kelpier som har dårlig med grep, hvertfall utifra de MH'ene jeg så når jeg begynte å se etter kelpie (stemmer det, Jeanette?), så vi kommer til å fokusere veldig mye på det. Til nå bare napper jeg ut leken hvis hun ikke griper skikkelig, og lar henne kampe masse (det elsker hun) om hun griper skikkelig, og som oftest lar jeg henne vinne fillen også.

Og etter å ha lest bloggen til Jeanette i dag hadde jeg lyst til å trene litt søk etter ball. Cita fant ikke det så interessant, Tia syns det var dritkult og tok det veldig fort. Både hun og Cita har søkt veldig mye etter mennesker i bygg før, så de kjenner en del til hvordan de skal søke systematisk. Men det ble første gang lille Ikke har gjort noe slikt, og jeg er veldig fornøyd! Brukte først litt påvirkning, men vi fjernet den fort og lot henne bare komme inn i rommet og søke. Syns hun var flink, jeg :D Og når vi var ferdige og jeg slo meg ned foran tv'en la jeg plutselig merke til at hun fortsatte å løpe rundt i hele stuen og lukte langs alle kanter :D *kvalmt skryt av kvalme kelpiebabyer*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flinke lillesøster!! Er så moro med de filmene altså!

Men jeg ser hun er glad i kamplek hun også! Strider elsker en ordentlig drakamp, - så mye at vi har innført kommandoen "nok" for å få avsluttet leken (tror det egentlig er den ultimate belønningen av han, så den "sparer" vi litt på). Strider griper svært godt synes jeg, men jeg ser at det er ikke helt greit i munnen hans heller - vi venter på at hjørnetennene skal løsne men elelrs er alle "småtennene" borte og det har kommet nye. Jeksler har jeg så lite greie på at jeg vet ikke helt hvordan stova er på den fronten egentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, Ikke har også mistet alle småtenner, og begge de nedre hjørnetennene er borte, for der har ikke de nye kommet så langt på vei. De to andre i overkjeven ser ikke ut til å vare så mye lenger :aww: Hun hadde bedre grep i starten av tannfellingen når hjørnetennene fortsatt var i orden, så jeg håper vi får bygget videre på det når de er borte! Har Strider mistet noen hjørnetenner? For jeg tenker det må være fysisk vanskelig for Ikke å klare å holde veldig lenge når det ikke er hjørnetenner nede som holder fillen fast :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, Ikke har også mistet alle småtenner, og begge de nedre hjørnetennene er borte, for der har ikke de nye kommet så langt på vei. De to andre i overkjeven ser ikke ut til å vare så mye lenger :lol: Hun hadde bedre grep i starten av tannfellingen når hjørnetennene fortsatt var i orden, så jeg håper vi får bygget videre på det når de er borte! Har Strider mistet noen hjørnetenner? For jeg tenker det må være fysisk vanskelig for Ikke å klare å holde veldig lenge når det ikke er hjørnetenner nede som holder fillen fast :D

Niks, alle 4 hjørnetenner sitter som støpt fremdeles de.. så jeg koser meg med det faste grepet mens vi har det! (Tror også at grepet kan glippe litt uten hjørnetenner.. hva var det Jeanette sa - må over til å "suge" seg fast i filla! :aww: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Her er altså film fra helgens kurs. Er en del filmklipp av Ikke der inne også :ahappy:

Edit: Sorry Maria, jeg måtte bare ha med slutten :wub:

Også glemte jeg å skrive underveis hva det folkene trener på, så bare spør om det ser helt lost ut og noen lurer på hva vi egentlig driver med :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...