Gå til innhold
Hundesonen.no

Vi som liker blekk!


Coco
 Share

Recommended Posts

8f17546becf5227546b4f40e7a6bcce6.jpg

Ferdig! Plasseringen ble på håndleddet som jeg først hadde tenkt. Den ble også mye finere enn det jeg hadde sett for meg, og jeg elsker detaljene med pelsen :)

Akkurat nå og på bildet ser litt merkelig ut. Mye som kommer ut av den [emoji14] men blir nok helt perfekt når den er grodd.

For de som ikke ser det er det selvfølgelig en flat coated retriever. Tatt av Kenn Skogli på Attitude i oslo.

Sent fra min GT-I9506 via Tapatalk

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • Svar 1.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da er jeg ferdig og fysj det var vondt på slutten. Tårene bare rant og heldigvis kom min snille stedatter til unnsetting og fant frem bedøvels spray til meg. Det tok ca 4 timer og nå er jeg sliten git

Herreeeeeeee! Har glemt å poste den her! Sorry! JEG ELSKER DEN! Verdt turen, pengene, ventinga, alt! Verdens flotteste folk på studioet, og verdens fineste tatovering!

Da er jeg offisielt ferdig med sleeven! Her er bilde tatt rett etter hun var ferdig, og som dere ser så tatoverte hun ved underarmen min  Er grisefornøyd!   Edit: allons-y er skrevet i @ingv

Posted Images

Har endelig fått min første tatovering! Motivet ble Avenged Sevenfold death bat. Etterhvert skal jeg også tatovere logoen til Kaizers Orchestra om alt går etter planen.

https://scontent.fsvg1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12108258_10200959827794048_693371283908744659_n.jpg?oh=7b90aef1ac65ddbc0889c60b93e60ba2&oe=56F7C725

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
På 4. desember 2015 at 1:14 PM, mara skrev:

Finally! Ønska meg denne i over ti år... Noen som gjenkjenner motivet tro?

WP_20151117_18_16_24_Pro (2).jpg

Nå kjenner jeg at jeg blir lettere irritert her, for jeg vet så innmari godt at jeg har sett det der før, men klarere ikke komme på hvor. Nå har jeg sittet i snart to timer og irritert meg grønn her.

Give us a hint please :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Justisia skrev:

Nå kjenner jeg at jeg blir lettere irritert her, for jeg vet så innmari godt at jeg har sett det der før, men klarere ikke komme på hvor. Nå har jeg sittet i snart to timer og irritert meg grønn her.

Give us a hint please :)

Music for the masses ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, mara skrev:

Music for the masses ;-)

Det var det ja. 
Jeg har gått gjennom en rekke band og Pink Floyd har surra mest, men Depeche falt meg ikke inn. Men nå så husker jeg jo coveret soleklart. Jeg som hørte på Strangelove i går burde jo tatt den.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Malamuten skrev:

Lørdag 13.februar er det kroppskunst mot barnekreft på en del studioer rundt om. Flere som skal? :) Tenker å stikke bort på Mythos i Trondheim og håper jeg får en tattovering :) 

Jeg skal! :D hhåper bare jeg kommer tidlig nok til å bli tatovert :lol: 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Listen min med tatto-ønsker har blitt lengre den :lol: Satser på å få gjort litt i mars-måned, tviler på jeg rekker i februar. Kanskje jeg rekker noe småtteri, men vi får se. Er så tatoveringssyk for tiden at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har jo en plan om å dra på kroppskunst mot barnekreft på lørdag, men jeg har et problem, jeg aner ikke hvor jeg kan plassere tattoveringen :P Jeg har jo generelt lyst på litt større så hvor skal jeg da sette en sånn liten en så den ikke bare blir malplassert å rar?! kunne jo hatt den på handa, men da blir den kanskje akkurat litt liten og siden det er den ordningen det er så er det jo liksom ikke de mest avanserte eller kule tattoveringene heller.. Hmm.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har jo en plan om å dra på kroppskunst mot barnekreft på lørdag, men jeg har et problem, jeg aner ikke hvor jeg kan plassere tattoveringen [emoji14] Jeg har jo generelt lyst på litt større så hvor skal jeg da sette en sånn liten en så den ikke bare blir malplassert å rar?! kunne jo hatt den på handa, men da blir den kanskje akkurat litt liten og siden det er den ordningen det er så er det jo liksom ikke de mest avanserte eller kule tattoveringene heller.. Hmm.. 

Ankel? Er fin plassering og funker på små tatoveringer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker ikke om jeg har skrevet det her, men jeg har lyst på et slikt "soot creature" fra bl.a Spirited Away. Tenker igrunn ankel/fot på et vis med den, blir da motsatt fot av sommerfugl/minne tattoen jeg har lyst på. 
Samtidig vil jeg ikke ha tattoo uten en mening bak, føler risken for at det blir "feil" senere er større da. Så konklusjonen er at den må bære noe av betydning for meg. På de vanligste tattoene så bærer de ofte stjernesnop. 
f.eks:
dec6e8aa377d7c95bee7401baf16a0d4.jpg


Samtidig så vurderer jeg å kombinere en/dem med Fønix tattoveringen jeg vil ha. Men spørs om det blir litt rart. Sot vesenene er jo veldig tegneserie aktige, mens fønixen vil jeg gjerne ha litt mer realistisk. (Ikke helt bestemt meg for hvordan fønixen skal gjennomføres enda, eller plassering) Vil jo ha litt sånn "rise from the ashes" feeling på den. Samtidig så kan de jo ha litt samme betydning for meg på et vis, som forskjellige stadier av samme greie? Kanskje? 

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

11 timer siden, Rocket skrev:

Samtidig vil jeg ikke ha tattoo uten en mening bak, føler risken for at det blir "feil" senere er større da. Så konklusjonen er at den må bære noe av betydning for meg.

Jeg skjønner ikke helt denne tankegangen. At du syns den er fin/morsom er da vel en dyp nok grunn det.

Selv kjenner jeg flere folk som ikke liker diverse "dype" tattoveringer de har fordi de i ettertid syns det høres overdrevent dramatisk ut med dype historier rundt tattoveringene sine, eller fordi man må forklare så utrolig mye historier rundt tattoveringene sine.

Om du tar en slik, og noen spør om hva det er for noe, så kan "grunnen" være noe slikt som "Det er en figur i film som betydde mye for meg". Tada! dypt og fint ;)

Jeg hadde ikke hatt den sammen med en føniks forøvrig, greit å ikke prøve å stappe for mye forskjellig (som ikke har noe med hverandre å gjøre) inn i den samme tattoveringa.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sot-vesner er så søte :D Det vil jeg og ha! 

Jeg er og sånn at jeg tenker at det bør være noe som betyr mye for meg (sot-vesner betyr ikke så mye for meg egentlig, de er bare fryktelig søte), ellers så kan jeg jo komme til å angre. Jeg tenker jo at det må være noe jeg regner med å like livet ut, eller iallefall noe som har hatt stor betydning for meg og som har vært en relativt stor del av livet, slik at det på en måte blir endel av meg uansett. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker at hvis det er noe du liker, så sier det noe om deg, ergo er det god nok grunn for å ha på kroppen. Jeg ville feks ha hodeskalle med i min tatovering fordi jeg synes de er kule å se på, og fordi folk rundt meg vet de er typisk meg. Jeg har ingen store tragedier eller bragder i livet mitt, så jeg tenker at jeg tatoverer ting jeg liker :) Feks ønsker jeg meg en stor indianer som andre del av sleeven min, eventuelt en ny sleeve, både fordi jeg synes indianere representerer mange verdier som er viktige å ta med seg, men også fordi da jeg var liten ville jeg bli indianer eller cowboy som voken (trooor det hadde noe med hest å gjøre, hehe :)).

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Juni 2006 ble jeg medlem! 4mnd før Sasha flyttet inn. Rart å tenke på. Jeg sparte iherdig til å kjøpe hund, planla kjøp til etter komfirmasjonen, var i kontakt med ulike oppdrettere. Men så havna en smågal border collie i hus lenge før.    Akkurat nå er vi hundeløse. Med 4unger i hus der minste er 2mnd blir det nok noen år til. Men da har jeg god tid til å planlegge😁
    • Jeg jobber som hundefrisør fulltid, og det er en ufattelig krevende, men også givende jobb! Jeg fikk utdannelsen min via jobben, da jeg jobber i en dyrebutikk som også utdanner sine egne hundefrisører, og nå 3 år senere jobber jeg fortsatt i samme kjede som hundefrisør. Jeg har også tatt et par kurs i ettertid for å bygge videre på det jeg allerede har lært, og har et lite nettverk av dyktige hundefrisører jeg rådfører meg med dersom jeg trenger hjelp. Det har vært til ekstremt stor hjelp!
    • Jeg ble medlem i januar 2006. Ganske lenge siden ja Håper du får en fin påske, og mye god pelsterapi ❤️ 
    • Her synes jeg det er noe som skurrer bittelitt.. Det som virkelig forbauser meg her er at du skriver at hunden er kjent for sin uberegnelige atferd.. Da lurer jeg på hva venninna di gjorde så tett på denne hunden? Hadde jeg visst om en slik hund  i området der jeg bodde hadde jeg gått lange omveier for å verne min egen hund.  Men så sier du og at hunden utagerte helt ut av det blå? Ingen hunder gjør det. Det ligger alltid noe bak og der er det vår jobb å ha såpass oppmerksomhet på hunden vår når vi går tur at vi har størst mulig kontroll på miljøet . Ofte blir hunder bånd reaktive pga de har vært utsatt for utfall fra andre hunder. Noe å tenke på.  Håper det går bra med hunden til venninna di.  Må tillegge at for meg som er atfersterapeut og instruktør så hadde det vært interessant å hørt begge sider av saken .. Og husk en ting - for hver person som anmelder "mindre" episoder dess verre blir det å være hund i dette landet. Naturlig atferd blir allerede sett på som "farlig" .. Ingen glemmer vel Bob og mange andre hvor det i 90% kunne vært en helt annen sak hvis det hadde vært litt mer empati og kunnskap inne i bildet.. Hadde dere tatt forhåndsregler og eier av hunden som utagerte hadde brukt en vest ell. lign som sier hold avstand så hadde dette ikke vært en sak i det hele tatt.. Så om det da stemmer at denne hundeeieren er helt elendig så kan jo dere gå foran med et godt eksempel. 
    • Ta kontakt med avlsrådet i klubben, de har kanskje noe mer info om hvem som planlegger hva. De kan også si noe om hvem som har hunder som kan passe deg.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...