Gå til innhold
Hundesonen.no

Tur/treningskompiser


Raksha

Recommended Posts

  • Svar 436
  • Created
  • Siste svar

Tusen takk for turen! Det ble en liten tur på med meg, agilityjenta og Argon, kjempekoselig å treffe dere igjen! :D Vi må få til flere sånne treff snart.

Synd du ikke fikk blitt med raksha, vi hadde det kjempefint! *God bedring til Abby og beinet*

EDIT: *God bedring til ryggen, ikke beinet* :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Josie hilser til Aysha og sier at "løpeetteraysahleken" var kjempekul, og hun vil gjerne gjenta det en gang ;) Hun legger til at hun også gjerne vil leke litt med Oscar en gang ;)

Vel hvis hun er forberedt på å bli møtt av "den svarte hypre lykkelige supersosiale tornadoen" (les: Oscar) så sier han ikke nei takk til en tur med søte Frk. Josie :D Aysha hilser tilbake og ber Josie med på en trening en dag når Josie føler seg bedre ;)

Btw Lykke til med HD resultatene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Josie tåler nok et stk. overhappy labrador i verste bøllealder - det er tross alt ikke så lenge siden hun var sånn selv ;) Og hun blir gjerne med på trening en dag hun ikke har så problemer med magen at hun bruker fem minutter på å dytte ut en liten kule :rolleyes:

Takk for lykkeønskninger :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jep, var koslig med en liten treningsøkt i dag. Jeg er med neste søndag igjen jeg hvis ikke Argon blir dårligere også (typisk dissa syke, allergiske tollerene,hehe). Merket i dag at humøret hans ikke er helt på topp , eller rettere sagt , nye inneventar i flokken (Aysha) merket at humøret hans ikke var helt på topp:) Det er vel sånn som med oss mennesker. Lettere å ta frustrasjonen ut på noen man ikke kjenner;)

Herlige Aysha derimot gjorde alt etter boka og sto jo bare stille og vikte med blikket til han gamle gretne gubben hadde fått tatt en runde rundt henne å snust med stivt blikk og halen i været:) Notere: "Ikke løpe, hoppe og herje rundt han gamle , sure tolleren" :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var et sted ved Bergkrystallen T-bane, er ikke så kjent der så jeg og agilityjenta fulgte bare etter Argon ;) Vi trente litt, ja, og jeg fikk lagt et spor til Josie... Kan jo alltids gjøre noe annet neste gang, hvis det er bedre stemning for det? For min del er det ikke så nøye...

Hadde vært kult om vi ble enda flere neste gang, the more the merrier :D

Spiller ingen rolle foreløpig om det blir lørdag eller søndag for min del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg stemmer også for at det blir tidlig, men da må det i så fall bli tidlig på lørdag. Såpass tidlig at jeg rekker å komme meg hjem med hundene og samtidig være på jobb til 14.30. Orker folk å møtes litt tidlig? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil gjerne trene litt. Veldig gjerne teste spor! Knøttis har faktisk ikke gått spor enda.

Jeg bor her, så for meg kan vi møttes akkurat når som helst. Med venting på heis så bruker jeg ti min til t-banen. :D Verre med de som har litt reisevei.

Edit: blir jo mørkt i tre tiden nå, hvertfall for mørkt til å ta bilder. Så tidlig lørdag stemmer jeg for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da stiller vi nesten likt :D Jeg er helt i startfasen på innlæring av spor, men vi har drevet litt med feltsøk (som skal trenes mer på, siden hun har begynt å tulle på innkomsten <_< )..

Som alltid må vi se an formen hennes, i natt har hun blitt dårligere, kaster opp og er ikke pigg :hmmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...