Gå til innhold
Hundesonen.no

Tolleren Josie


Miriam
 Share

Recommended Posts

  • Svar 121
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå er det vel på tide med en liten oppdatering igjen Lang historie litt kortere: Rett før jul virket hun stivere og stølere enn normalt, ville ikke hoppe inn i bilen på samme måte, "stålsatte" se

Noen av dere har sikkert fått det med dere allerede, men verdens fineste, morsomste og vakreste Tollerfrøken er ikke mer… ? Hun ble akutt dårlig på kvelden 16. juni i år, og dessverre var det ingentin

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering nå nesten et halvt år etter operasjonen. Josie har vært mye bedre i ryggen etter operasjonen, og jeg ville valgt det samme om igjen hvis jeg måtte velge

Posted Images

Nettet her i skogen er teit, så jeg er bare på mobilen nå og da får jeg ikke multiquotet, så:

Marianne: Det kan vi ordne! Jeg skal til Oslo et par ganger neste uke, så hvis noe passer må du bare si fra. Tirsdag og en annen dag (hente ting på jobben, så det kan jeg velge litt selv). :lol:

Toril: Bare si ifra, vi kommer vi! Josie hadde nok satt pris på å leke med litt greiere herremenn enn mr. Staff :P

Helene: Ja, jeg bør vel prøve meg jeg og! Jeg er litt usikker på hvor mye jeg skal trimme hvor, så set kan hende det tikker inn et og annet spørsmål etterhvert :hmm: Har lyst til å stille henne i Stavanger i høst, da bør hun ha fått nok pels på brystkassa etter at hun fikk fjernet en helt standard fettkul :)

Edit: Skriveleif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 months later...
  • 3 months later...

Vi har vært hos vetten i dag, i løpet av helgen oppdaget Utleieren (mens jeg var og jobbet på utstilling) at hun ikke ville hoppe opp i sofaen, ikke gå opp trapper like lett, og hun ville ikke "sitte bamse". Hun klynker når vi tar på bakparten ved korsryggen og har de siste nettene ligget nede på stua, når hun til vanlig ligger oppe på mitt rom sammen med meg.

Veterinærene fikk sykdomshistorikken i kortversjon, med en svak bilyd på hjertet og problemer med bakparten før, så vi ble enige om å ta bilder av ryggen for å se om det var noe der. Bildene viste at Josie har moderate forkalkninger i ryggen, mellom korsryggen og bekkenet, så det er mest sannsynlig det som gjør vondt. Vi har fått resept på Rimadyl som hun skal få en periode nå, så håper vi at det hjelper.

Jeg har ikke vært så mye borti forkalkninger på hund før, så jeg setter veldig stor pris på alle råd, tips og vink vi kan få fra erfarne soniser :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, folkens, hønemorhjertet setter pris på omtanken :ahappy: Back on track dekken står på innkjøpslisten sammen med glucosamintilskudd foreløpig, Rimadylen ser ut til å funke bra for smertene, men jeg håper at hun slipper å gå på det så veldig lenge, for jeg mener å huske at det ikke er så bra for magen (i lengden)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette var trist lesning. Jeg har vært borti dette, siden det var forkalkning i ryggen Shira slet med.

Hun gikk på Rimadyl de siste to årene hun levde, hadde aldri noen problemer med magen på de to årene.

Det jeg fikk til tips, var å passe på at hun ikke ble kald, så jeg ville investert i ett skikkelig dekken til vinters. Og når vi skulle ut på skikkelige langturer(så vi skulle ha en liten pause underveis) så hadde jeg alltid med ett teppe, både høst/vinter/vår og på dårlige sommerdager. Slik at hun ikke skulle ligge rett på kald/fuktig underlag. Fikk også tips om at svømming skulle være bra, men siden jeg bor litt utpå bondelandet så testet vi ikke det. Og følge med på henne, se etter tegn på om hun begynner å få nok. Shira ville gjerne leke mer selv om man kunne se at hun begynte å få vondt, så det var flere ganger jeg måtte bryte inn å be henne om å slappe av.

Også vil jeg gi deg en god klem og ønske Josie god bedring og lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 months later...

I dag har vi vært hos veterinæren igjen, denne gangen var det (egentlig) bare for å få tatt noen blodprøver som skal til NVH i forbindelse med et prosjekt de har på lydsensitive hunder, og for å satt vaksinen. Jeg har merket at øynene hennes renner litt mer enn normalt i det siste, så jeg regnet med at det var noe lignende som hun hadde som valp da tårekanalene nede ble tette. Det stemte forsåvidt, de var ikke bare tette, men helt "gjengrodd" :huh: Det har jeg aldri hørt om før, så jeg syntes det var rart, men veterinæren var veldig sikker, og ga henne beroligende og prøvde å åpne opp litt. Det så ut til at han lyktes, og så sendte han med en resept på noe kortisonholdende øyedråper siden kortison har en negativ effekt på sårheling (som man vanligvis ikke vil ha, men i dette tilfellet er det akkurat det vi vil ha :P) som jeg skal dryppe i øynene hennes annenhver time i fire dager, og så fire ganger om dagen i seks dager.

Har noen av dere hørt om eller har erfaringer med helt tette tårekanaler er det veldig fint med råd, som alltid :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var en stund siden!

Hvordan går det med forkalkningene da?

Også nye bilder er alltid satt pris på :whistle: ....

Hehe, at your request:

Hodefallsgrep, Josie style

photo.jpg

Litt vårbilder:

photo.jpg

photo.jpg

Lille blomsterpiken min!

photo.jpg

Forkalkningene har vi kontroll på, tror jeg, hun får litt tilskudd av glukosamin blant annet, så hun virker ikke noe verre enn i fjor *bank i bordet*

Vi skal tilbake til veterinæren utpå sensommeren for å ta en sjekk på øynene, og da kan vi også ta nye bilder eventuelt. Han mente at det ikke var noe poeng i å ta bilder nå, når hun ikke er noe verre. Og så fikk vi ny resept på rimadyl, sånn i tilfelle :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...