Gå til innhold
Hundesonen.no

Lady


victoria_e
 Share

Recommended Posts

Mandag 16/10-06 sovnet Lady stille og fredelig inn :) . Ingen av oss ville se hun lide noe mere,hennes siste til her hos oss var ikke så veldig godt for henne! Vi viste at hun led av hjertevikt,lungeødem og blodmangen så tanken var der hele tiden. Hun hadde også en liten bi'lyd på hjerte.. ;)

Mandag den 16 oktober skulle mamma til dyrlegen med begge hundene,alle trudde hun kom til og bli med hjem. Dyrlegen fant ut at hun også hadde en prolaps i ryggen. Da begynnte ting og falle på plass,hun løftet bakfoten for og tisse som en hann hund noe hun gjorde for det var voldt og sitte som ei tispe, hun gikk også og stekte på fotene hele tiden.

Lady har også hatt store problemer med og gjøre i fra seg,noe som gjorde at det var fult av avføring inne henne, hun skrek høyt og hjerteskjerende hvis noen løftet henne! ;)

Mamma fortalte at dyrlegen og assistenten synetes Lady var så fin og nusselig at de spurte om de kunne holde henne hele tiden.. :blush:

Dyrlegen mente det nesten var dyreplageri og la henne leve! Lady hadde så mange problemer med sin helse så og la henne sovne inn var til hennes beste. Man må jo ikke tenke på seg selv i denne sammengheng man må tenke på dyre..

Men samtidlig så er dette det verste som noen gang har hendt meg!

Vi alle håper at du har det godt og bra i hundehimmelen og slipper å plases.. Alle savner deg Lady! Du var og kommer til og bli den beste<3 Elsker deg :iloveu:

R.I.P Lady

ladttuppa.jpg

PS. bare flytt denne tråden til minnelunden hvis dette bilr feil..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...