Gå til innhold
Hundesonen.no

Rotmann

Medlemmer
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rotmann

  1. ? En hund skal nå ikke bite "uansett"...

    ¨Han var ikkje alvorleg skada¨ Høres ut som det ikke var en alvorlig bitt ulykke akkurat. Og dette med at en hund ikke skal få si ifra uansett begynner vel folk å bli lei. Som regel biter ikke en hund uprovosert. Er jo endel ¨jævelunger¨ som plager og erter hunder.

  2. Igår var virkelig ikke en koselig utstillingsdag for oss.. Ophelia ble stilt av samboeren min for første gang da jeg måtte på jobb. Var utrolig spent på hvordan det skulle gå ettersom hun nylig har vært masse hos vet med vondter i munnen, og slemme veterinærer, så hun har vært livredd for munnen sin. Dommeren skulle selvfølgelig GRAVE lengst mulig inn i munnen hennes, og da ble hun selvfølgelig livredd. Fikk kip.

    Så idag var vi veldig i tvil om vi skulle stille, for ville ikke gi henne enda flere vonde opplevelser i ringen før hun var helt trygg på bordet igjen. Men trente masse igår kveld og det gikk veldig bra, så dro opp og så ann dommeren. Hun sjekket bare bittet, og virker rolig og fin. Så vi bestemte oss for å prøve. Ophelia trakk seg litt med engang hun kom opp på bordet, og da fortalte jeg dommeren at hun hadde en dårlig opplevelse igår. Så da stod dommeren bare og koste med henne mens hun bedømte henne, også så hun på tennene til slutt når hun var litt roligere. Og det gikk uten noe som helst protest :D Så jeg ble bare så utrolig glad at gårdsdagen ikke hadde ødelagt henne totalt. Vi vant klassen, men uten ck. Bedskjed om at hun trengte mer "ring experience". Helt greit det :) Men en veldig bra kritikk sånn utenom da :)

    gratulerer til alle som har gjort det bra! :)

    Hun fikk vel ikke kip? Var vel heller ikke møtt:P

×
×
  • Opprett ny...