Gå til innhold
Hundesonen.no

ToneC

Medlemmer
  • Innholdsteller

    417
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ToneC

  1. Jeg har ikke så mnge halsånd (4-5 stk), men jeg har mange leker....... En boks stappfull i stuen, treningssekken full, og en boks på kottet... Men de trenger jo såpass... :icon_redface:

    Ellers har jeg 3 flybagger, 1 flykasse, et stålbur, 3 stoffbur, vet ikke hvor mange hundemadrasser og tepper, 4-5 bånd, 3-4 dekken, 4-5 seler og mange klikkere, targets, 5 apportbukker, etc... Jeg finner alltid noe som hundene trenger når jeg er i dyrebutikken, og nå trenger feks Spike et nytt halbånd...

    Edit: Glemte kanskje 6pinnersslalomen, de 4 hindrene mine og minitunnellen? Samt balanseputeskilpadden fra IKEA...

  2. Spike er min bestekamerat i skogen og på lydighetsbanen. Han er 2,5 år og er full av futt. Har desverre antageligvis en svulst i ryggen, så kan ikke gå agility mer, men foreløpig så har han ikke vondt av tur og lydighetstrening.

    IMG_3727.jpg

    Her går Spike spor, det er noe han elsker!

    DSC_0239.jpg

    Her er innkallingen fra vår første konkurranse. Med Tromsø i bakgrunnen.

    DSC01670.jpg

    På skitur; det er hvertfall gøy!

    DSC01532.jpg

    Her er vi på RIK-grunnkurs. Vi var der for å lære er om å utvikle lek, samt for å finne ut hva RIK egentlig er etter at det hadde vært mye turbulens i klubben om det. instruktøren presterte å uttale at å leke med Spike var jo akkurat som å leke med en hund, bare i lite format.. Det var jo noe nytt :lol:

  3. Hei!

    Spike som jeg skrev om tidligere, og fikk masse tips om hva jeg skulle spørre etter har nå tatt en såkalt hesca-screening hvor han testet positivt på noen innendørs-allergener. Han skal nå på en 8-ukers eliminasjonsdiett (jeg skal altså lage hundemat).

    Om noen har noen erfaringer med dette, tips og råd, så bare rop ut. Får alle detaljer om dietten på mandag, håper vi finner ut hva som er i veien.

    Han har forøvrig lagt på seg igjen, og er sitt sanne, gale, jeg, men han klør litt enda. Syntes det er godt å være på sporet av hva som kan være galt, og det er godt å ha en dyrlege som tar dette alvorlig.

×
×
  • Opprett ny...