Jump to content
Hundesonen.no

SLILA

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SLILA

 • Rank
  Nykommer
 1. Så man skal altså bare stole på egenerfaringer mener du? Innehaver av kennel lønnelappen/pawforia ble 100% sikkert fratatt (nesten) alle hundene sine. Dette er hennes hunder, som begge er omplassert. Hunden til venstre heter Lønnelappen Bihto, han går det ikke an å ta feil av. https://www.nrk.no/rogaland/stadig-fleire-bekymrar-seg-for-andre-sine-kjaeledyr-1.14494559 hun har/hadde også en pågående sak hos mattilsynet i år, og hun fortsetter å avle og lure seg rundt NKKs smutthull.
 2. Uff. Så mange hunder derfra som er avlivet pga gemytt... tragisk.
 3. Men altså bare sånn for å anbefale noen siden du tror jeg er en "konkurrerende oppdretter" så kan dompel dimpel anbefales sammen med kvitsymra, vintervidda, hoitos, toiveikas, nordic teal, alnopa, lumikki og lappehiet, blant noen. Da jeg fikk meg valp var jeg også i kontakt med noen av disse. Min hund kjøpte jeg av en privatperson, men har fått vite om flere useriøse oppdrettere etter jeg kom mer inn i miljøet og jeg skulle hjelpe ei venninne å få seg lapphund. Ellers selger oppdrettere en merkevare. Da må de nesten tåle å få anbefalinger og frarådinger, syns du ikke?
 4. Huh😂 Trodde oppdrettere samarbeidet og ikke konkurrerte. Anyways, har hørt mye rart om de, så hvorfor skulle jeg da anbefale de? Pawforia/lønnelappen ble fratatt alle hundene sine for en tid tilbake pga vanskjøtsel. Lappekoia svindler valpekjøperene sine. Såklart noen som får en slik beskyldning aldri vil innrømme noe slikt og prøve å motsi en slik påstand. Noe annet ville vært rart.
 5. Vekker til live igjen denne tråden jeg. Lappekoia, Pawforia/Lønnelappen (samme oppdretter på de to sistnevnte) bør man holde seg unna. Disse er ikke seriøse oppdrettere.
 6. Du har vel allerede fått hund, men denne oppdretteren er useriøs og kun ute etter penger. Alt ser gjerne fint og flott ut til hunden din er "avlsgodkjent", da begybner hun å mase om å bruke hunden din i avl gratis. Hun bruker valpekjøperens uvitenhet om avl og rettigheter til sin fordel. Jeg og flere jeg kjenner har kjøpt fra henne og har opplevd dette. Svindler valpekjøperene sine. Hun avler også på underbitt har jeg hørt, og på hunder med LTV (sammenvoksinger i ryggen). Styr unna!!!
×
×
 • Create New...