Gå til innhold
Hundesonen.no

EspenSæther

Medlemmer
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

EspenSæther's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for god tilbakemelding! Vi har bestemt oss for å ta direktekontakt med raseklubbene for å få litt bedre informasjon om hunderasene. Det er veldig forskjellig det som ligger ut på nettet, så det kan bli oppfattet som feil.
  2. Takker for tilbakemelding! Jeg skal gjøre justeringer i artikkelen.
  3. Takk for tilbakemelding! Vi er som sagt ikke eksperter på området enda og artiklene er ikke 100% ferdig enda Jeg tar ditt råd om å kontakte eksperter for å få finpusset på artiklene.
  4. Takker for tilbakemeldingen! Raseoversikten var i utgangspunktet tiltenkt til folk som skulle kjøpe seg hund for første gang. Grunnen til at jeg laget tråden var nettopp fordi jeg trenger litt innspill fra dere hundekjennere
  5. Har fått flere tilbakemeldinger om at bildet bør endres, det skal jeg gjøre umiddelbart. Skal også få endret slik at formuleringen blir litt bedre!
  6. Sette pris på tilbakemeldingene! Jeg skal gjøre justeringer i artiklene ut fra deres tilbakemeldinger Vi er et teknologifirma i utvikling, og er derfor ikke eksperter på hunderaser. Grunnen til at vi lanserer denne typen produkt er fordi vi har et hjerte for hund og ønsker at hunder skal leve et godt liv! Brikken skal etter hvert klare å avdekke helseproblemer på hunden. Vi har erfart at mange hundeeiere har kjøpt hund pga. utseende i løpet av corona-tiden. Dette mener vi er helt feil. Det var dessverre et rekordår i år for antall hunder/kjæledyr avlivet.
  7. Her har du en god raseoversikt: https://lildog.com/no/hunderaser
  8. Artikkeloversikten er skrevet av en kollega. Han brukte alle de store nettsidene som NKK, Purina osv.
  9. Hei, mitt navn er Espen og jeg er innholdsprodusent for Lildog. Vi er et nyetablert firma som har utviklet en ny sporingsbrikke til hund. I tillegg har vi laget en raseoversikt samt litt andre artikler om hund. Så langt har vi skrevet om 77 raser. Hva synes dere om artiklene? Dere kan se komplett oversikt her: https://lildog.com/no/hunderaser Setter pris på både ris og ros!
×
×
  • Opprett ny...