Gå til innhold
Hundesonen.no

Gabriella

Medlemmer
  • Innholdsteller

    517
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gabriella

  1. Tar i mot hunder til rask fjerning av aggresjon,stress,draing i bånd,nervøse tendenser etc.Naturlig innlæringsmetode.Lærer hunden grunnleggende dressur,grensesetting,og ved behov sosialisering med andre hunder.Kan også ta imot hunder i helger og ferier,så treningen kan kombineres med pass av hunden.Hjemmeside:atferdsvanskerogdressur.123hjemmeside.no

    Rask fjerning? Naturling innlæringsmetode?

    Beklager altså men her i gården går man evt(om jeg hadde hatt hund med de problemene) til folk med fagkompetanse..

  2. Vent til du hilser på valpen, da vil du se hva som passer :)

    Det er i hvertfall sånn med meg at selv om du ikke tror det har du et navn du liker mye bedre enn de to andre :)

    Da skal jeg gjøre det :) da vet jeg nok kanskje litt bedre etter neste helg :D

  3. Bare for å understreke, jeg er IKKE for at folk skal ha ulovlige hunder, vet ikke om jeg har vært klar nok på det i denne tråden ;)

    Hvis den var rettet mot meg, så mente jeg at han ble født 2år før denne loven kom så derfor er han Lovlig :)

    Edit: om den ikke er så hehe unskylder jeg for det. jeg er et nervevark på forumer høhø ( MÅ bli litt tøffere :P )

    :P

  4. Flere her oppe med både pitbull og amstaff, og blandinger av disse. Vet at ihvertfall noen av dem har "papirer" som sier at de har en staff.. Provoserende synes jeg, da det for det første kan ødelegge for staffen om slikt blir oppdaget, for det andre fordi de uansett setter et hundeliv i fare og for det tredje fordi mange av dem er så sykt dumme, de går rundt midt på lyse dagen og forteller at de har pit med staff papirer, de tar med seg bråkete hunder i hundegården/skal på død og liv få hundene til og hilse på andre selv om de er rimelig lettantennelige osv, med andre ord ødelegger de jo også for pit og am.staff. viss det finnes en liten sjanse for at en eller begge raser noen gang kan bli vurdert lovlig så bidrar slike idioter i feil retning.

    Har sett mange veldig unge amstaffer selv her hvor jeg bor. ganske så enig med deg Malamuten.

    Søstern min har amstaff, men har er jo snart tolv år og langt over lovlig grensa :) eneste som er trist at han nok bare har dette året igjen og leve søteste gutten :no: (pga kreft)

    Ble en liten bilde spam (beklager)

    169275.jpg

    169261.jpg

    63551.jpg

    • Like 2
  5. Jeg skal besøke valpene når de er 4 og 6 uker, så hente ved 8 uker :) da får man med forandringen, selv om det er få ganger :)

    selv om det ikke er mer enn fra 1,5 time unna så skulle jeg gjerne besøkt de litt oftere ( men jeg er desværre ikke helt ferdig med lappen enda :P )

×
×
  • Opprett ny...