Gå til innhold
Hundesonen.no

kansi

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Shih Tzu blanding

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kansi's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja @quest Han slikker på de ganske mye. De krøller seg noe, men ettersom han har så vondt så får vi ikke klippet de. Har ikke sett at de har vokst inn i noe, men skal konsultere med en dyrlege. Tusen takk allesammen
  2. @Malamuten Ikke som vi har sett. Kunne ikke se noe lignende som det når jeg kikket på de i dag
  3. @Marie Han er blanding av en Shih Tzu og en Pomeranian. Mest Shih Tzu da. Ser litt rar ut, men er utrolig herlig. Har ikke vært hos veterinær enda, men jeg skal ta han dit. Tenkte jeg skulle høre om noen hadde opplevd lignende før vi dro dit.
  4. @Midas Han har ikke vondt når han går, heller ikke vondt når han kommer hjem fra tur og sprinter for å legge seg i sofaen, men han slikker seg ofte på de neglene. Det er det eneste som virker til å være galt med han, utenom det er han kjempeglad og pigg @Lola Pagola ja det er på den måte tomlene. Han har de bare på de fremre labbene, ikke bak
  5. Hei! Vi har en unghund på nå 1 år og 3 måneder. Klipping av negler er ikke favoritt-aktiviteten, men det går... Untatt 2 negler. Han slikker på de fordi de rett og slett er vonde. De sitter 1/2 - 1 cm over alle andre negler på innsiden av forlabbene. Han har de ikke på baklabbene. Noen som har erfaring med dette? Han får virkelig vondt bare vi såvidt tar på de.. Andre negler går, men ikke disse. Hilsen bekymret pappa <3
  6. Tusen hjertelig. Skal titte litt på det
  7. Har du noen forslag til et sånt kurs? Vi var på valpetrening, men det var til ingen nytte Takk så mye for svar!
  8. Hei dere. Jeg har en helt super hund som nå har akkurat fylt ett år. Vi trener med han en del nå ettersom han er noe lettere å holde på med, men vi har ett problem som har vært utfordrende; han er veldig energisk. Vi går mye tur og leker en del, han er stort sett en rolig unghund, bortsett fra når vi trener, leker eller går tur. Når det er sagt så sliter vi med å trene han fordi han blir helt crazy etter 5-10 minutter og prøver å gå gjennom alle mulige triks han har lært, hopper mot godbiter, nekter å bli tatt på osv. Vi har ikke klart å lære han å roe seg. Vi har sett mye på YouTube videoer og der ser det ut som valpene alltid klarer å sitte rolig eller hvertfall forholde seg rolig når de trener. Hva skal jeg gjøre? Det andre er at han drar skikkelig å båndet når vi går forbi andre hunder. Går det en hund bak så snur han seg og planter labbene i bakken og vil ikke gå. Går det en hund foran oss så drar han i båndet, noe han stort sett ikke gjør ellers. Vanligvis så går han noe bak meg på tur og det er vi helt fornøyd med. Dette med at han ikke klarer å oppføre seg på tur begynner derimot å bli både litt leit og flaut, så jeg trenger litt hjelp. Tusen hjertelig
  9. Okei tusen takk for alle svar! Når anbefaler dere å gi mat? Morgen og kveld eller?:) Ulrik
  10. Hei! Vi har en blandingsvalp som er snart 9 måneder! Alt går egentlig strålende, guttebassen vår er helt enestående! Men! Jeg har lagt merke til at han spiser uregelmessig. Noen dager spiser han masse (og er sulten og sier fra om det siden jeg har øvd på at han skal det) og andre dager så spiser han veldig lite. Han er en liten hund (omtrent 5-6 kg) og har utrolig mye energi! Vi er aktive hver dag, går noen turer hver dag som er bittelitt lengre enn ellers sånn at han får vært tilstrekkelig ute (siden jeg og samboeren min ofte har kollokviegrupper og han er litt alene hjemme). Aktivitetsnivået er det samme sett bort i fra små variasjoner, så jeg skjønner ikke helt spiserytmen hans så jeg trenger litt hjelp. Det andre jeg som jeg la merke til å går var at han har fått noe hvitt på den ene neglen hans? Vi prøver å klippe regelmessig, men jeg klippet for langt på en av neglene forige gang så han likte ikke det noe stort. Vært en liten stund siden sist, men ikke altfor lenge. Jeg lurte bare på om noen visste hva dette kunne være? Om det er noe jeg gjør galt så vil jeg gjerne vite det Vi skal også en tur til dyrelegen i Juni for å sjekke alt, men jeg har ikke lyst til å vente så lenge med disse to tingene. Tusen takk for hjelpen!
  11. Fordi det er dette jeg snakker om, at hunden har en dårlig assosiering til noe som i utgangspunktet skulle vært bra?
  12. Nei, men jeg har heller aldri filmet han når jeg har gått.. Jeg bare prøver å finne ut hva jeg burde gjøre hvis det skulle skjedd Ønsker bare det beste for guttebassen min!
  13. Ja nei, ikke vet jeg! Det er derfor jeg trenger noen andre til å hjelpe meg med å sortere alt! Men når det kommer til at han ikke klarer å roe seg etter han er ferdig med Kongen og jeg er ute og utilgjengelig, hva gjør man da?
  14. Jeg vet at hunden min ELSKER mat.. Vi var på valpekurset og han så mer etter kurslederen sin godtepose med pølsebiter i og brydde seg ikke om noen av de andre hundene! Selv ikke når han og en annen hund ikke hadde bånd på så var han mer gira på å bare spise, mer enn å leke, noe som jeg aldri skulle trodd så mye han elsker å leke! Så det at han skulle fokusere på meg når jeg går kontra mat..? Aldri Men uansett, la meg forklare det litt bedre da. Vi var hos dyrlegen i julen, hjemme i Oslo. Felix (hunden) hadde fått et sår i munnen etter å ha spist opp ledningen til juletrelyset. Når han var hos dyrlegen og jeg ikke fikk være inne med han, så snakket jeg med damen som sto i naborommet og solgte dyremat, leker og litt dvs. hundeting (dette var på Veterinærhøyskolen i Oslo hvis noen har vært der). Og så snakket jeg med damen som sto der om alt mulig, men spesielt det å lære hunden min å sove i bur igjen, ettersom han lå i senga med meg etter han skadet seg. Etterhvert startet en samtale om å la han være alene hjemme og hun drev å snakket om å assosiere ting, spesielt å assosiere det å gå hjemmefra. Det at hvis jeg gir en godteribit når jeg går eller en kong e.l. så kunne han assosiere det med at jeg skulle gå som kunne resultere i angst. Men dere sier at det ikke gjør det og jeg prøvde i stad. Han fikk en Kong. Ingen lyd. Det jeg riktignok lurer på er, han er typen til å bli bekymra når han ikke har noe som opptar han.. Så hvis jeg er borte 1 time og etter 30 min så har han spist ut Kongen, så er det 30 minutter hvor jeg er redd for at han skal bli redd.. Er det noen som har opplevd samme greia? Takk for all hjelp!
  15. Men hvis han får en fylt kong hver gang jeg går hjemmefra, som har vist seg å gjøre at han ikke bjeffer når jeg går, betyr ikke dette at han vil assosiere den med at jeg skal gå? Jeg leste også at det var noen som hadde sagt at når man skal øve på at hunden er alene hjemme så må han vite at du går og må være oppmerksom på det, hvis jeg gir han en kong eller et bein så er jeg usikker på om han ser at jeg går og om vi øver? Takk for hjelpen!
×
×
  • Opprett ny...