Gå til innhold
Hundesonen.no

loulou1706

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loulou1706

  1. det er fint å hjelpe på den måte man kan. jeg tok  "risken" selv og adopterte to galgoer fra spania. men jeg er myndefrelst for å si det sånt... det beste  hade vært om folk istellet av å kjøpe  en hund   , hade heller adoptert den speler ikke roll her eller i utlandet. Det er en fantastisk følelse å redde en hund. Det finns så mange  som trenger nye hjem.Mynder er veldigt misbrukt  både till jakt og racing...Ikke kjøp men adopter!!! 

     

     

    loulou 26th 2016.jpg

    lolaclosedeyesn loulouonsofa17thnov2016.jpg

    • Like 1
  2. HEI

    jeg har adoptert to galgos til norge fra spania. har altid vært myndefrelst fordi jeg hade two whippeter tidigere. for fem år siden  fick jeg vite om  den tragiske skjebne av  galgos i spania

    og bestemte meg å adoptere..,min første galga har jeg hentet selv i alicante i  August 2013. hon er nå  over 3 år gammel og heter Lola. Den andre galgo/greyhound mix  hentade jeg 17 oktober . Han er 2 år gammel hvit med mørk grå tecken og heter Lou Lou. Jeg syntes at Lola savnade å ha en kamerat å leke med  og likte ikke å være alene hjemme. å adoptere dem to er min liten bidrag for den mest misbrukte rasen i spania  om man bortser fra podencos.

     

    myprincessn myprince25oct2016.jpg

    LOLAAND LULU 29TH OCT 2016.jpg

    lola n loulouyawning 24nov2016.jpg

    • Like 6
  3. :) hei , jeg har just registrert meg her.  har adoptert to galgos fra spania. tidigere hade whippeter. jeg elsker alle mynder.

    er intressert å treffe andre mynder. bor i jessheim i akershus. dele erfarenheter kunde ha vært greit också.

    på den første bildet loulou som er med meg fra 17 oktober ... brindle jente har jeg haft i over tre år fra valpestadiet. hon heter lola.

     

    galan2.jpg

    whatacouple25oct2016.jpg

    • Like 12
×
×
  • Opprett ny...