Gå til innhold
Hundesonen.no

Eva37

Medlemmer
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    1

Alt skrevet av Eva37

  1. Det går ikke og prate med naboen desverre. ?☹️
  2. Skal bruke saften på plattingen og opp til døren der den Går og tisser og Driter. I beddet bruker jeg kaffegrut og aske. ?
  3. Går det ann og bruke sitron eller lime saften du får kjøpt på matbutikker?
  4. Hei. Noen som kan hjelpe. En av naboene her har fått seg katt og den driver og markerer over alt. (Hannkatt.) Vi får selvfølgelig ikke katten vekk fra huset vårt. Til vår store fortvilelse for siden han driver og markerer så stinker det inne hos oss.☹️ Katten hopper til og med opp på noe emner som ligger utenfor soverommet vinduet vårt og driter. Og I blomsterbeddet mitt. Har prøvd med pepper og strø langs der den går men den går der forsatt. Noen som har prøvd noe annet mot katter som ikke koster mye. Må være noe som ikke skremmer vekk hunden min.
  5. Takk for svar. Dette skal jeg si til henne. ?
  6. Takk for svar. ? Jeg skal si dette til henne.
  7. Hun skulle ikke bruke det lengre når jeg sa hvor dårlig Frolic var. ?
  8. Det er iallefall støv allergi og midd også tror jeg. Og mye annet. Husker ikke alt som sto på arket.
  9. Hun har vært hos dyrlegen og fått allergi sprøyte. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. ? Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.? ProPlan likte de ikke.
  10. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. ? Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.?
  11. Chihuahua'en til ei venninne har pga. Allergi mistet nesten all pels på mage og begynner og miste pels på hodet også. Hun er også veldig rød. Hun gir ikke hunden vom eller råforer hunden. Noen som har vært igjennom dette før og vet hvilket for som hjalp. Tror hun gir Frolic nå og har sagt det ikke er så bra for etter det jeg har hørt, lest og opplevd. Kan Proplan være et for og prøve?
  12. Jeg forer mi kortis med proplan tørrfôr og da er røytingen blitt mye bedre. Kan ikke bruke vom på henne pga. Røytingen med en forlovede som er dønn alergisk.
  13. Ok. Prøvde vom på mi men kunne ikke bruke det. Hun blei så har i magen og røytet hele året.
  14. Ok. Har lest at hviten og plommen hjalp. Men hvordan er dine i pelsen? Flasser de. Tror det er flasse mi gjør, Eller så er hun tørr i pelsen. Og tenkte og prøve rått egg I maten hennes.
  15. Hei har lest at noen gir rått egg til hunder. Hjelper rått egg mot flass på hunder. Da mener jeg og gi hele egget med plomme og eggehviten. Og kan jeg gi et rått egg i uken?
  16. Heisann. Har en hund som er blitt redd for stellebordet etter at hun trøkket ned for stellebordet med det ene beinet. Hun skjelver og peser og sikkler når hun er på det. Har latt henne gå ned og opp og bedt henne sitte, gi henne godbit også kunne hun gå ned ligge litt på gulvet og opp igjen. Men da vil hun ikke ha godbit. Lagt godbit på stellebordet og latt hun gå opp og ta det og la hun bestemme om hun vil ned selv og roser henne masse når hun gjør det. Da tar hun godbiten. Har prøvd og ikke bry meg være rolig og små nynnet etter sang på radioen. Men hun er forsatt redd. Noen som har noe annet jeg kan prøve?
  17. Eva37

    Godbitpølse

    Tusen takk for hjelpen. ?
  18. Eva37

    Godbitpølse

    Tørker du med ovnsdøra lukket da? Har hørt fra noen at døra kan være lukket i mens eller stå litt på gløtt.
  19. Eva37

    Godbitpølse

    Lukter det noe av ovnen etterpå? Ok. Tusen takk for svar. ??
  20. Eva37

    Godbitpølse

    Hva gjør du/dere når dere skal tørke godbitpølse? Har hørt godbit/blod pølsa varer lengre når man tørker bitene. Har ikke en dehydrator. Så blir da ovn eller på kjøkkenbenken om det går. Veldig takknemlig for svar. ?
  21. Skulle ønske jeg kunne hekle hundegenser. Men syntes oppskriftene ser så vanskelige ut. Hunden min er nesten umulig og finne genser til for kan ikke bøye det ene beinet hans p.g.a skade og helt stivt bein. Så må først tre genseren på beinene også over hodet hans.
  22. Heisann. Er ganske ny her så jeg er ikke sikker på om jeg skriver på riktig sted men lurer på en ting som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Har en nabo som får en god stund (I sommer) fikk seg en liten kattunge. Spurte henne hvor hun viste hvor jeg satt vannskålen til mine katter ute. Da sa hun at hun viste ikke hvor han er og når jeg skulle vise henne hvor vannskålen står sa hun at hun hadde sluppet ut kattungen for litt siden og den ikke var kommet tilbake til henne igjen men for henne så gjorde det ikke noe fordi hun skal få hund så kattungen bryr hun seg ikke om den ikke kommer tilbake igjen. Fikk nesten hjertet I halsen når jeg hørte det. Stakkars KATTUNGE.
  23. Hei har hørt at rått egg olivenolje og litt melk er bra for hund og dypfryst rå fisk er godt for pels til hund men noen sa til meg at rått egg og melk ikke er bra eller rå fisk at det må jeg ikke gi pga. Bakterier når fisken kommer rett fra sjøen. Kan noen hjelpe meg. Hva burde je gi og ikke gi.
×
×
  • Opprett ny...