Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/30/21 in all areas

 1. Jeg prøvde tidligere, men tilslutt hadde jeg nesten ikke noe annet valg enn å forlate den verste gruppa. 🏳️
  2 points
 2. Enig med du! Jeg er blitt så hinsides dårlig på forum, selvom jeg egentlig synes det er fryktelig gøy! Bøyer meg i støvet for dere som orker!!! Har sett noen av innleggene/svarene til blant annet @Tabris når jeg scroller på facebook, all ære altså. For en tålmodighet! Jeg har startet på svar flere ganger, men sletter dem altid. Jeg har bare ikke overskudd.
  2 points
 3. Først må jeg si at jeg reagerer sterkt på at en veterinær anbefalte kjemisk kastrering på en ettåring. Jeg har sterke meninger om å klusse med hormonene på en hund i vekst og utvikling, og en lapphund er ikke så stor og sterk at man ikke klarer fysisk kontrollere den mens man jobber seg gjennom puberteten — som alle hannhundeiere SKAL være forberedt på at er jobb, om oppdretter har gjort jobben sin med å forsikre seg om at valpekjøper vet hva en hund er — for så å komme ut med en veltrent og veloppdragen, voksen hann i den andre enden. ..men det krever en daglig innsats. Om man ikke gidder det
  1 point
 4. Hvis noen ber om råd og dere kan gi fornuftige svar uten at det drukner så er jo det fint. Men å prøve å overbevise frelste folk med erfaring tenker jeg er tapt. Så lenge man kan få de uformede inn på fornuftige tanker... Bra at dere gidder!
  1 point
 5. Jeg kommenterte en del en stund. Fant ut har her kommer man ingen vei, så nå prøver jeg å kun lese det som blir skrevet. God underholdning hvertfall, selv om det er synd at mange av de type syn på hund blir spredd.
  1 point
 6. Takk😊Hehe jeg er blokkert av flesteparten av humiss gjengen og moderator er ivertfall ikke min største fan🤪
  1 point
 7. Ja, milde hadde vært noe... jeg har noen tomat- og agurkplanter i kjelleren som snart klatrer ut av vinduet. For kaldt i drivhuset enda.
  1 point
 8. Syns du er modig jeg, Som tør å konfrontere dragene
  1 point
 9. Lenge siden jeg posta denne - men oppdatering: det ble en jaktgolden på meg ☺️ Han heter Eyo og er helt aldeles nydelig.
  1 point
 10. Jeg lurer på om jeg skal forsøke å holde meg litt aktiv her igjen, det er jo så morro og følge dere som er aktive her 😀
  1 point
 11. Fikk nye forsikringspapirer fra Agria i dag, og de har satt opp årspremien med hele 2400,- fra i fjor! Nå skal de ha 8300,-. Ikke tør jeg å droppe forsikring, og ingen andre selskaper vil forsikre en 10 år gammel hund så nå må jeg vel ut og selge ei nyre
  0 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...