Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Bli kvitt pokaler og rosetter

Recommended Posts

Driver på og vurderer å flytte og da kommer det jo fram endel ting som man egentlig synes er for fine til å kaste, men sikkert umulig å selge... Jeg har massevis av gamle pokaler, premier og rosetter med logo/emblem fra div.hundeklubber liggende på loftet.
Er det noen som vet om dette er noe man kan få gitt bort til noen? (De krever jo en "jobb" mht å fjerne/lime over egen klubblogo, vaskes/støvtørkes, etc.)
Eller er det sånt som bare går rett i søppelkontaineren?

Jeg gdder ikke å ta fram alt, ta bilder, bruke tid/penger på å sende - men helt enkelt bare få noen til å komme og hente det? (det ligger i pappesker, pakket pent ned)

Noen som vet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hør med klubbene du har fått premiene av :) I hvertfall de du har mange fra :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusen takk for svar Meg!
Tja, det kunne man jo, men da må alt pakkes opp, fordeles og pakkes ned igjen, så nei...

🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulig ett idrettslag eller noe kunne være interessert? Om hundeklubblogoen kan fjernes da. 

Det sagt, eg har kastet/resirkulert det eg ikke ville ha lenger. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg tror jeg ville ha startet med den øvrige premieringen, jeg - jobbe dere gjennom klassene  i viltspor/rally og/eller LP. Hvis hunden kommer så langt i en/flere av dem at utstillingspremieringen blir et tema så ville jeg ha tenkt på det da.. (Det er vel ikke nøvendig å starte med utstillingspremieringen?)
   Hvis man på det tidspunktet synes titlene er verdt det, ja - da forsøker man seg på utstilling med den pelsen  man har. Hvem vet, noen dommere gir tilsynelatende aldri dårligere premiering enn blått såfremt ikke hunden biter eller halter... Elller "ofrer" noen måneder på å spare opp tilstrekkelig pels, da. Lykke til!
  • Jeg må bare følge opp denne tråden. Er det noen her som sliter med fiskelukt fra pels/munn? Vi har kjøpt oss fiskeolje (husker ikke merket i farta) med pumpetopp, og synes doseringen fungerer fint og at det er lite søl sånn sett. Men nå når hunden har gått på dette i noen dager føler vi det stinker fisk fra munnen hennes. Jeg er usikker på om det kommer fra pelsen rundt, eller fra ånden hennes. Andre som har dette problemet? Og noe man kan gjøre for å unngå det? Eller må jeg bare forvente at ulldotten har en eim av tran rundt seg?
  • Dette hjelper sikkert ikke så veldig ettersom jeg har en helt annen rase, men jeg har stilt min i "sportsklipp" og fått blått. Jeg ville bare prøvd, tror jeg. I verste fall går det i dass, men da vet du i hvert fall hva som kreves. 
  • Åja, ja, nei, jeg tror helt ærlig ikke at Valyria får så fryktelig mye mer merle enn Enzo. Hun skal jo vokse inn i kroppen sin og pelsen vil også bli lenger, men det er jo ikke det enkleste å se nå når de er så små heller 

   Tusen takk - det gjør jeg også ❤️
  • Hahaha, jeg var litt uklar 😅 Jeg siktet til Enzo, valpen har mer merle, eller det er i alle fall lettere å se. Jeg synes det er spennende med farger, men det er så mange måter de utvikler seg på! Sånn som de som begynner i en farge og gradvis endrer seg, og de som er relativt stabile. Valpene er kjempefine, gleder meg til å følge utviklingen deres
 • Nylig opprettede emner

×